- 4 Temmuz 2018
- 3.101
- 4.345
Ay inşallah canım isteyen herkes alsın inşallahMart size güzel geliyor inşallah sağlıklı bir bebiş haberi alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah canım isteyen herkes alsın inşallahMart size güzel geliyor inşallah sağlıklı bir bebiş haberi alırız
Hadi hayırlı olsun inşallah hemen hayırlısı ile olur gelir bebeklerinDiyarbakır bahçecide yaptırcam canım hidropenks sebebi ile alındı tüpün
Takvimim 3 gün sonrayı gösteriyor ama bu ay hayıt otu deniyorum 2 gündür kasıklarımda hafif ağrı var bugünde yumurtlama dönemimdeki akıntıyı gördüm değerlendiriyorum bugünleri sanki bugün yumurtlama oldu gibi hissediyorumYumurtlama döneminde olmalisiniz şuan galiba
Benim bat 1mart. Benimde yumurtlamam birkaç güne olur diye tahmin ediyorum. İyi haberlerinizi bekliyorum inşallahTakvimim 3 gün sonrayı gösteriyor ama bu ay hayıt otu deniyorum 2 gündür kasıklarımda hafif ağrı var bugünde yumurtlama dönemimdeki akıntıyı gördüm değerlendiriyorum bugünleri sanki bugün yumurtlama oldu gibi hissediyorum
Değerlerin gayet iyi çıkmış canım ️Benimde LH 5,98, FSH 6,99 çıktı,
Canım yaşın da genç hiç stres yapma Allah’ın izniyle bebişine kavuşursun inşallah ️30 yaşındayım Diyarbakırda başlıcam canım
Koyu çıktığı gün çok önemli canım. Birde köyü çıktıktan sonra iki gün önemliGünaydın kızlar .ovulasyon testi kullananlar çift çizgiyi koyu gördüğün zaman mı silikleşmeye başladığında mı değerlendirmek daha doğru
Hergünü değerlendirmek sağlıklı mı peki yoksa 1 gün ara vermek daha mı doğru olurKoyu çıktığı gün çok önemli canım. Birde köyü çıktıktan sonra iki gün önemli
Amiinn cümlemizin inşallahHadi hayırlı olsun inşallah hemen hayırlısı ile olur gelir bebeklerin
İnşallah dediğiniz gibi olur sters yapmayı bıraktım 3 senedir istiyoruz artık geçti diyorum sadece heycan varCanım yaşın da genç hiç stres yapma Allah’ın izniyle bebişine kavuşursun inşallah ️
Umarım inşallah herkes hayırlı haberler alırBenim bat 1mart. Benimde yumurtlamam birkaç güne olur diye tahmin ediyorum. İyi haberlerinizi bekliyorum inşallah
Sperm kalitesi için bir gün ara deniliyor. Ama Şubat ayında bir bayan gün aşırı demişti ve hamile kalmıştı. Bence her günü değerlendirmek lazım. Tabi benim görüşümHergünü değerlendirmek sağlıklı mı peki yoksa 1 gün ara vermek daha mı doğru olur
İnsallah bu ay hayırlısı ile olur canım. Yumurtlaman olmusmuyduUmarım inşallah herkes hayırlı haberler alır
5 ay önce düşük yaşadım en azından hamile kalabildiğimi bilmek bile insanın içini rahatlatıyo
Bide öyle deneyelim bu ay her duyduğumu yapcam artıkSperm kalitesi için bir gün ara deniliyor. Ama Şubat ayında bir bayan gün aşırı demişti ve hamile kalmıştı. Bence her günü değerlendirmek lazım. Tabi benim görüşüm
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al soğan kürünü ne zaman kullanmaya başladın ne zaman bıraktın acaba .bide kürü ilk kullandığın ay mı hamile kaldınKızlar merhaba, Bende şubat sonunda hamile kalanlardanım, Allah isteyen herkese nasip etsin ne kadar zor olduğunu biliyorum beklemenin çok strestli.. Benim size tavsiyem ovülasyon testini kesin kullanın ve yumurtlama olmayanlar yumurtlama masajı yapabilir kendine .youtube'da vidiolar mevcut. Birde ben soğan kürü denediğim ay oldu 2 günde bir soğan suyu içitim sabah ve akşam olmak üzere o sıralar çok akıntım olmuştu enfenksiyon varsa söktüğünü düşünüyorum. Onun haricinde en büyük etken stres gerçekten stres yapınca olmuyor. ben bu ay taşınma durumum olduğu için çok düşünmemeye çalıştım oluruna bırakmıştım , fakat belirtileri çok erken hissedenlerdenim ilk haftadan belirtilerim olmaya başladı. Ağzımdan acı su geldi, yumurtalıklarımda geçmeyen ve adet gününe kadar kadar süren sancı ve kramplar, göğüslerimde sadece hassaslaşma vardı, büyüme ve koyulaşma olmadı. Birde sebze ağırlıklı beslendim c vitamini propolis çinko,arı sütü kullandım. hepsinin etken olduğunu düşünüyorum.. Yaptıklarım bunlar Allah burda isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım soğan kürünü adetin 2 günü başladım 12 gün boyunca yaptım. 2 günde bir yaptım kist yapabilir diye korktum açıkcası. O ay hamile kaldım çok şükürMerhaba canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al soğan kürünü ne zaman kullanmaya başladın ne zaman bıraktın acaba .bide kürü ilk kullandığın ay mı hamile kaldın
Soğan kürünü yaptığınızda, Doktor konrolünde kullandığın ilaç varmıydı.klomen ovitrelle gonal f gibi.Çok teşekkür ederim canım soğan kürünü adetin 2 günü başladım 12 gün boyunca yaptım. 2 günde bir yaptım kist yapabilir diye korktum açıkcası. O ay hamile kaldım çok şükür