- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
Ben de öyle okudum hatta ilk hiç bilmeden hamile kaldım ama o hamileliğim kalp durması ile sonlandı bakalım şimdi nasıl olacakHayir değil iliskiden sonra yüzüstü durman ihtimali arttiriyormus diye okuduum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle okudum hatta ilk hiç bilmeden hamile kaldım ama o hamileliğim kalp durması ile sonlandı bakalım şimdi nasıl olacakHayir değil iliskiden sonra yüzüstü durman ihtimali arttiriyormus diye okuduum
Şu yazın o kadar doğru ki canım. Nerde cahil annelikten haberi olmayan kadının çocukları var nerde hasret anne olmak isteyen kadının elleri boş böyle sınavlar olmasın kimsenin ya üzülüyorum. Hemde çooook üzülüyorum bunu derken bile içim sökülüyorYaaa nasip işte gerçekten.. bir sürü insana doğum yaptırıp tedavi ediyor ama bu durumdan mahrum çok zor bir durum.. gerçekte bazı şeylere gönülden iman edip razı olmak gerekiyor demekki. yoksa insan düşününce kafayı yer . Çevreye bakınca cahil cühela bir sürü çocuk doğuran bakmayan insan var. Ama herkese nasip edilen farklı demekki..
Şimdi buna bakarken uzun cizgisi varsa testin kuruma çizgisi oluyor ama o gölge gibi silik çizgi ise olablr hevesini kırmak da değil amacım asla yinede heveslenme sonrası çok üzücü oluyor. Böyle çok gördüm ama sonu hüsran olan birisi olarak diyorum. En azından testte pembeyi görmeden kendini heveslendime kuzumKizlar bu sabahki testimde de silik çıktı
Eki Görüntüle 2789323
Işıkla falan oynayinca daha iyi gözüküyor ya yoksa keşke hic cikmasa da heveslenmesem
Evet canım 3 düşük, 1 sağlıklı doğum, 1 düşük. Bende de pıhtılaşma var. Bende iğne kullanacağım malesef. Çok iyi yapmışsın uğraştığına. Doktorlara kalsa işimiz harap. Ben her zaman araştırıp doktora giderim. Doktorlar da dersine çalışıp gelmişsin derler :)Bana da ilk testleri yapma dediler ama ben 3 aydır uğraşa uğraşa trombofoli ve genetik testini verdim, genetik çıkmadı ama trombofoli de 2 genimde sıkıntı çıktı pıhtılaşmam varmış. Şimdi hamile kalırsam iğne ile devam edeceğim öncesi de coraspirin başladım. Sizin de mi bebek kaybınız oldu?
Evet bende öyle duymuştum. Hatta diğer çok eski topiklerde biri böyle uzanmış o ay hamile kaldığını öğrenmiş. Belki de şanstı bilemiyorumHayir değil iliskiden sonra yüzüstü durman ihtimali arttiriyormus diye okuduum
Ben ilk hamile iken öyle rahattım ki doktora fazla bişey sormaz etmez modda doktorum en sakin hastamsın diyordu adam şimdiki panik hallerime baktıkça şokEvet canım 3 düşük, 1 sağlıklı doğum, 1 düşük. Bende de pıhtılaşma var. Bende iğne kullanacağım malesef. Çok iyi yapmışsın uğraştığına. Doktorlara kalsa işimiz harap. Ben her zaman araştırıp doktora giderim. Doktorlar da dersine çalışıp gelmişsin derler :)
Sizde hangi genler bu arada?Evet canım 3 düşük, 1 sağlıklı doğum, 1 düşük. Bende de pıhtılaşma var. Bende iğne kullanacağım malesef. Çok iyi yapmışsın uğraştığına. Doktorlara kalsa işimiz harap. Ben her zaman araştırıp doktora giderim. Doktorlar da dersine çalışıp gelmişsin derler :)
Benimde 1 düşük oldu kalbi durdu 8 haftalıkken olblr ilk hamilelik dediler. Bende derslerimi çalışanlardan oldum gözlerinde ailemde kan pıhtılaşması hastalığı olanlar var. Hertürlü testi yaptım buna gelince 1 düşük diye yaklaşmıyorlar bir kere hamile kaldım nasıl kaldığımı bende bilmiyorum o zaman ısrarla kırk yol denedim yapmadılar korkuyorum bende öyleysem diye doktoruma bunu söylesem biliyorum beni kıracak zaten düşük sonra 1 yılı geçti bebeğim yokEvet canım 3 düşük, 1 sağlıklı doğum, 1 düşük. Bende de pıhtılaşma var. Bende iğne kullanacağım malesef. Çok iyi yapmışsın uğraştığına. Doktorlara kalsa işimiz harap. Ben her zaman araştırıp doktora giderim. Doktorlar da dersine çalışıp gelmişsin derler :)
Bana da yapma dediler ilk düşük diye ama iyiki yaptırdım bende pıhtılaşma çıktıBenimde 1 düşük oldu kalbi durdu 8 haftalıkken olblr ilk hamilelik dediler. Bende derslerimi çalışanlardan oldum gözlerinde ailemde kan pıhtılaşması hastalığı olanlar var. Hertürlü testi yaptım buna gelince 1 düşük diye yaklaşmıyorlar bir kere hamile kaldım nasıl kaldığımı bende bilmiyorum o zaman ısrarla kırk yol denedim yapmadılar korkuyorum bende öyleysem diye doktoruma bunu söylesem biliyorum beni kıracak zaten düşük sonra 1 yılı geçti bebeğim yok
Degil canim bir gebenin günlügünde ters rahimliler icin iliski pozisyonu var yiillarca olmayip o pozisyonöa hamile kaöan varKızlar rahmin ters olması bebek konusunda bir engel mi?
Aşağıya resim ekledim cnm inş. görebiliyorsundur. Ayrıca protein S'de düşükSizde hangi genler bu arada?
Canım senin batın 8 Mart değil mi testte bu kadar erken çıkar mı kiKan verecek kadar cesaretim yok adet belirtilerim fazla öyle kendi kendime psikolojik acı çekiyorum resmen
Çok teşekkür ederimDegil canim bir gebenin günlügünde ters rahimliler icin iliski pozisyonu var yiillarca olmayip o pozisyonöa hamile kaöan var
Evet gördüm ben protein s baktırmadımbu MTHFR genleri sıkıntı olanlar folik asiti folat formda kullanmalıymış bana öyle demişti doktorumAşağıya resim ekledim cnm inş. görebiliyorsundur. Ayrıca protein S'de düşük
Kuzum sen de desene Allah korusun ama 3 düşük yaptım diye. Nereden bilecekler. Ben evet 3 düşükten sonra araştırıldı ama gerçek mi değil mi araştırmadılar yani ne kadar düşük yaptığım. Üstelik git araştırma hastanesine genetik bölüme git benim 2 düşüğüm var ailede de pıhtılaşma var gebelik düşünüyorum yine sonu hüsran olmasindan endiseleniyoruz dersen hemen yaparlar diye tahmin ediyorum. Özellikle belirt yani ailede böyle bir durumun olduğunu.Benimde 1 düşük oldu kalbi durdu 8 haftalıkken olblr ilk hamilelik dediler. Bende derslerimi çalışanlardan oldum gözlerinde ailemde kan pıhtılaşması hastalığı olanlar var. Hertürlü testi yaptım buna gelince 1 düşük diye yaklaşmıyorlar bir kere hamile kaldım nasıl kaldığımı bende bilmiyorum o zaman ısrarla kırk yol denedim yapmadılar korkuyorum bende öyleysem diye doktoruma bunu söylesem biliyorum beni kıracak zaten düşük sonra 1 yılı geçti bebeğim yok
Ahh ahh sormaAy canım senin işin de zor yaaa sen artık kocanı bulduğun her anı değerlendircen olacaksa olacak
8 mart sanıyordum ama erken yumurtladim canim ovulasyon testinde gördüm önce sonra doktor kontrolunde de yumurtan catlamis dedi bana. Adete 3 gün varCanım senin batın 8 Mart değil mi testte bu kadar erken çıkar mı ki
Evet cnm kullanıyorum 3 aydır. Protein C ve S bunlarda düşüğe etki edebiliyormuş. Bir takım da küçükken geçirdiğimiz kızamık, kızamıkçık testleri de yapıldı (rubella, elisa, IFAT) denen testlerde yapıldı çok şükür onlarda bir sıkıntı yokEvet gördüm ben protein s baktırmadımbu MTHFR genleri sıkıntı olanlar folik asiti folat formda kullanmalıymış bana öyle demişti doktorum
Beni de ekler misinizSadece nickimin adini yazdiginiz icin bildirim gelmemis basina @ yazmak gerekiyor yeni gordum mesaji aksam ekleyeceğim