Tamam canım teşekkür ederim diğer hormonlarıma bakılmıştı. Yine de duruma göre bakarımAmh herhangi bir gün herhangi saatte bakılabiliyor. Diğer hormonlara da baktıracaksan reglin 2. 3. günü gidip hepsine bir baktırabilirsin
erken yumurtlama ne demek ?Sorma canım erken oldu. Ama işte muhtemelen önceki aylarda böyleydi. Tutturamadık o yüzden
Bata son 13 kaldı. Ama hiç yaşamadığım yumurtlama ağrısını kaç gündür dibine kadar yaşıyorum. Hala sancıyor ya ilk defa başıma geliyor böyle bişey. Batı erken olanlar sizde varmı belirti veya tahmin
Bende yumurtlamanın 1.gününden sayarsam 17. Günde oluyo adetimkızlar yumurtlamadan sonraki tam 14. gün regl başlar genelde bu düzen şaşmaz diyor internetteki bilgiler. Her ay ovulasyon yapan arkadaşlar bilir, pikten sonra 14. gün mü geliyor regliniz?
pikten itibaren mi çatlamadan mı?Bende yumurtlamanın 1.gününden sayarsam 17. Günde oluyo adetim
Bak ben sana 4 günü atıyorum. O koyu gördüğün 14.günüm silik alttaki 15.gün çatlamam oldu Bu tek attığım da pik olandı. 14.gün önceki testlerim hep silikti onları atmadım bilerek sana. Ben adetten sonra başladım hep silik silik gitti azcık arttı sonra pik sonra çatlama. Birde bunlarda ilk canlı duruyor kuruyunca çok silik hal aldığı için burada bize silik geliyor bende denemesem testi değiş derdim yaniYaaa öylemi dersin sende örnek varmı çektiğin foto felan bakayım seninkilerede
Ben aynı anda hem laboquick kaset testte kullandım birgebeningünlüğü yani senin kullandığın strip de kullandımBnc
Evet gelmemiş adetten ilk gününden 16. GününYumurtlwma olur dedi herlde doktorum geçen hafta muayene oldum kontrol amaçlı yani fazladan da var yumurta gayet iyi diypr ama neden olmuyor bilmiyorum herşey allahtsn gene şükrediyrm Beklyrm hayırlısıyla doğru zamanı
Canım bu arada hangi marka senin testlerin
Benimde 6sı hayırlısı olsun o zaman sen 4 gün sonra test yapsan çıkarCanım benimde adet sancısı gibi sancım var iki gündür ara ara..Batım 2 si ama bakalım
Evet canım nasipse cuma-cumartesi yapıcamBenimde 6sı hayırlısı olsun o zaman sen 4 gün sonra test yapsan çıkar
Hayırlısı olsun inşallah canımEvet canım nasipse cuma-cumartesi yapıcam
Aynen canım 2 aydır pikten 14 gün sonra regl oldumkızlar yumurtlamadan sonraki tam 14. gün regl başlar genelde bu düzen şaşmaz diyor internetteki bilgiler. Her ay ovulasyon yapan arkadaşlar bilir, pikten sonra 14. gün mü geliyor regliniz?
Pikten itibarenpikten itibaren mi çatlamadan mı?
Valla kesinlikle öyle bazıları da vücut kendini hamileliği hazırlıyor ilk defa gecikti diye bana böyle dediler daha çok umutlandımNedense bebek düşünmeye başlayınca gecikmeler başlıyor. İnsan da kendini hamile sanıyor. Psikolojimiz daha da bozuluyor
Analdım canım öyle yapıyrm ama bn yaptıktan sonra peçeteye üzerine koyuyorudm acaba öyle mi dedim neyse şimdi yaptım atacam sana pik sankiBak ben sana 4 günü atıyorum. O koyu gördüğün 14.günüm silik alttaki 15.gün çatlamam oldu Bu tek attığım da pik olandı. 14.gün önceki testlerim hep silikti onları atmadım bilerek sana. Ben adetten sonra başladım hep silik silik gitti azcık arttı sonra pik sonra çatlama. Birde bunlarda ilk canlı duruyor kuruyunca çok silik hal aldığı için burada bize silik geliyor bende denemesem testi değiş derdim yanisen devam et. Eğer yapabilecek vaktiniz varsa günün saat 13 ile 15 arasında yap testini daha iyi sonuç çıkıyor. Ben yumurtlamadığım çatlamadığını da gördüm sonuçta illa bu ay çatlayacak yumurtam büyüyecek diye birşey yok. Sen güzelce devam et. Birde sıvı alımına dikkat et testini yaparken bu çok önemli. Eğer yanlış yazdığım anlamadığım yer olursa sorabilirsin insanlık hali
Benim 14. gün geliyorkızlar yumurtlamadan sonraki tam 14. gün regl başlar genelde bu düzen şaşmaz diyor internetteki bilgiler. Her ay ovulasyon yapan arkadaşlar bilir, pikten sonra 14. gün mü geliyor regliniz?
Tamam at. Peçeteyi neden üstüne koyuyorsun kiAnaldım canım öyle yapıyrm ama bn yaptıktan sonra peçeteye üzerine koyuyorudm acaba öyle mi dedim neyse şimdi yaptım atacam sana pik sanki
Hadi inş allah yüzümüzü güldürecek inşBen aynı anda hem laboquick kaset testte kullandım birgebeningünlüğü yani senin kullandığın strip de kullandımbu ay sürelab kullanıcam öylesine aldım az çok biliyorım günlerimi sadece eşim olmadığı için garanti olsun diye uygun buldum aldım bu seferlik. Benim de hiç bir sorun yok pik çatlatma yakalıyorum ama olmuyor maaelef ama pes etmek yok devam
Yok cnm peçete altta koyduğum yer idrar olmasın diye öyle yapıyrdumTamam at. Peçeteyi neden üstüne koyuyorsun ki