- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
göbekten olanını sipariş ettik. pro ile başladığına göre progesteron içeriyor o zaman fitil gibiDusuk onleyici igne kalcadan yapiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göbekten olanını sipariş ettik. pro ile başladığına göre progesteron içeriyor o zaman fitil gibiDusuk onleyici igne kalcadan yapiliyor
proluton depot ile prolüteks aynı iğne mi pekigöbekten olanını sipariş ettik. pro ile başladığına göre progesteron içeriyor o zaman fitil gibi
proluton depot ile prolüteks aynı iğne migöbekten olanını sipariş ettik. pro ile başladığına göre progesteron içeriyor o zaman fitil gibi
Hayir ayni igne degil ben hala proluton deport kullaniyorum o ignenin muadili yokKafam çok karıştı kızlar . Sizler kalçadan mı vuruldunuz progesteronu. Bana neden göbekten verdi ki
Gobekten olani yok direk saglik ocaginda kalcadan yapiliyorprolüton depot ne iğnesi kızlar? göbekten olanı da var mı ? Bilen var mı
Ay gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti. Öncesinde bir his var mıydı oğlan mı kız mı diye? Ben bayağı emin gibi oğlan hissediyorum da. Halbuki sadece hurafe cinsiyet tahminlerine baktım. Bir de akrabaların gördüğü rüyalardan etkilendim. Acaba sende de oldu mu böyle hisler?merhaba kızlar herkes iyidir inşallah oğluma erkek kardeş geliyor Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun herkesin gönlüne göre verdin (amin):)
Gözün aydınnn Allah tamamına erdirsin inşallaahh tebrik ederimmerhaba kızlar herkes iyidir inşallah oğluma erkek kardeş geliyor Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun herkesin gönlüne göre verdin (amin):)
hep oğlan hissediyordum ben ilk oğlumda da öyle olmuştu :)Ay gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti. Öncesinde bir his var mıydı oğlan mı kız mı diye? Ben bayağı emin gibi oğlan hissediyorum da. Halbuki sadece hurafe cinsiyet tahminlerine baktım. Bir de akrabaların gördüğü rüyalardan etkilendim. Acaba sende de oldu mu böyle hisler?
Canım hangi doktor bide kaç haftada öğrendinnnnmerhaba kızlar herkes iyidir inşallah oğluma erkek kardeş geliyor Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun herkesin gönlüne göre verdin (amin):)
Oyle miii acaba nedirBizimde cinsiyetimiz belli olduuuu
KııııızzzzzzzOyle miii acaba nedir
Ay prensesss geliyor yani gozun aydin canimkac haftalik gosterdi tamKııııızzzzzzz
Teşekkür ederim canım 14+2 de gösterdi bizimkiAy prensesss geliyor yani gozun aydin canimkac haftalik gosterdi tam
Masallah ben de iki hafta sonra nasipse gitcem erkege benzetmisti bakalim dogru tahmin miTeşekkür ederim canım 14+2 de gösterdi bizimki
Benimkinin tahmini tuttu bende kız hissediyordum zaten sevindim hayırlısıyla sağlıklı olsun. Seninki 2 hafta sonra ne kadarlık olacakMasallah ben de iki hafta sonra nasipse gitcem erkege benzetmisti bakalim dogru tahmin mi