- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanıdığımız, güvendiğimiz bir din alimi, o bu konularda çok iyidir. Duanın içeriğini ben bilmiyorum. O yazdı, ben de katladıktan sonra bantlayıp boynumdaki muska kolyenin içine yerleştirdim. Duş dışında hep benimle. Yumurta toplama ve transfer anlarında bile saç tokama bağladım kolyenin ipini, yine yanımdan ayırmadım.nasıl bir dua canım kim yazdı
Kasetiniz ne kadar silikti acaba fotosu var miCaniim benim betam 193ciktigi gun laboquick kaset test silik cikmişti
Kasetiniz ne kadar silikti acaba fotosu var mi
Hadi biz başlatalım o zaman. Ben en son 2 hafta önce kontrole gittim, bebişin durumu gayet iyiydi. Bugün 11. haftayı bitirdim. Yarın 11+1 olacağım. Cuma günü de bir sonraki kontrolüm var. Yani 11+3'te. Benden bu kadar. Sende durumlar nasıl?Kimsenin sesi çıkmıyorduu
Maşallah maşallah sağlıkla devam etsin inş . Bende bugün gittim çok şükür herşey yolunda 12+5,ikili tarama için ense kalınlığına falan bakıldı kan verdim. 2 hafta sonrada cinsiyet için gideceğimmm inşallahHadi biz başlatalım o zaman. Ben en son 2 hafta önce kontrole gittim, bebişin durumu gayet iyiydi. Bugün 11. haftayı bitirdim. Yarın 11+1 olacağım. Cuma günü de bir sonraki kontrolüm var. Yani 11+3'te. Benden bu kadar. Sende durumlar nasıl?
Bende cuma gitcem cnm 12+2 olcak nasipseHadi biz başlatalım o zaman. Ben en son 2 hafta önce kontrole gittim, bebişin durumu gayet iyiydi. Bugün 11. haftayı bitirdim. Yarın 11+1 olacağım. Cuma günü de bir sonraki kontrolüm var. Yani 11+3'te. Benden bu kadar. Sende durumlar nasıl?
Ay masallahaz kalmis cinsiyeteMaşallah maşallah sağlıkla devam etsin inş . Bende bugün gittim çok şükür herşey yolunda 12+5,ikili tarama için ense kalınlığına falan bakıldı kan verdim. 2 hafta sonrada cinsiyet için gideceğimmm inşallah
Evet canım az kaldı merakla bekliyorum bakalım, doktorun tahmini var da bakalm tutacakmııı inş sende güzel haberler alırsınAy masallahaz kalmis cinsiyete
Maşallah çok güzel. Cinsiyet konusunda içine doğan bir şey var mıydı? Benim en başta yoktu da sonra hem akrabaların gördüğü rüyalardan hem de bütün o hurafe cinsiyet tahmini zımbırtılarından oğlan olduğunu düşünmeye başladım. Bir tanesi bile kız demediği için şu an resmen %100 gözüyle erkek diyorum. Halbuki doktor daha hiçbir şey söylemedi. Bendeki kanıtsız inançMaşallah maşallah sağlıkla devam etsin inş . Bende bugün gittim çok şükür herşey yolunda 12+5,ikili tarama için ense kalınlığına falan bakıldı kan verdim. 2 hafta sonrada cinsiyet için gideceğimmm inşallah
Oyle mi tutar buyuk ihtimallebakalim ne dediEvet canım az kaldı merakla bekliyorum bakalım, doktorun tahmini var da bakalm tutacakmııı inş sende güzel haberler alırsın
Insallah hayirli haberler❤Pazartesi cinsiyeti öğrenmeye gideceğiz kısmetse
Ben 32 yaşımda başladım bu süreçlere.. O zamandan beri 2 3 yumurta görünüyordu. Tüp bebek yaptırdık Kayseri de olmadı.. Sonrasında da yumurta yok zaten doğru düzgün.. Rahimde ya da tüplerde sorun yok, fazla kilom yok. Ama adetlerim gayet düzenli. Benim sorunum ne? Neden olmuyor bi açıklama yapabilen dd yok ..Ankara memorial Aygül demirol da canim...Allahim valla artik benden yumurta cok cok azzz 1 2 görülüyor...zar zor 2 blast oldu..daha da yok yaşım 38 amh sıfırlanacak ne olur tutunsun☺ Buyuk te konuşmayayım ama daha düşünmüyorum kafam kaldırmıyor
Gunaydin cnm ❤Günaydın mutlu haftalar olsun
Dusuk onleyici igne kalcadan yapiliyorprolüton depot ne iğnesi kızlar? göbekten olanı da var mı ? Bilen var mı