- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
Aynen canım benim fitil de 12 ye kadar devam coraspirin de 30. hafta birakicaz dedi.Ben de gobekten prolutexi bugun birakcam bitiyor elimdeki de progestan fitile 12 ye kdr devam gunde 1 tane. Coraspin de 32 haftaya kdr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım benim fitil de 12 ye kadar devam coraspirin de 30. hafta birakicaz dedi.Ben de gobekten prolutexi bugun birakcam bitiyor elimdeki de progestan fitile 12 ye kdr devam gunde 1 tane. Coraspin de 32 haftaya kdr
FOlik asit 12 de bırakılıyordu di mi?Aynen canım benim fitil de 12 ye kadar devam coraspirin de 30. hafta birakicaz dedi.
Evet canım onu da 12. hafta bırak dediFOlik asit 12 de bırakılıyordu di mi?
En zoru igneydi valla gobekten sabah aksam insallah saglikla devam etsin de birakmak iyi olck❤Evet canım onu da 12. hafta bırak dedi
Göbeğim mosmor zaten bir de bazı yerleri sertlesti bırakınca düzelir umarım.En zoru igneydi valla gobekten sabah aksam insallah saglikla devam etsin de birakmak iyi olck❤
Duzelir cnm merk etme Allah yardimcimiz olsun insallah ben de zorlaniyordum son insallah bugunGöbeğim mosmor zaten bir de bazı yerleri sertlesti bırakınca düzelir umarım.
Düzeliyor düzeliyor benim yeni iğnelere yer açıldı öyle sertleşmiştiki bazen iğne girmiyoduGöbeğim mosmor zaten bir de bazı yerleri sertlesti bırakınca düzelir umarım.
Maşallah maşallah listemizin güzelliği Allah'im dinleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Listede olup da tekrar deneyecek arkadaslara tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, benim gibi rahim dinlendirmede olan ve Mart'ta transferi bekleyenler olarak gelin hep birlikte sıkıntılarımızı, tecrübelerimizi ve hayırlısıyla neşemizi paylaşalım. Hep birlikte güzel haberlere...
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 11 Mart POZİTİF gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart YILMAK YOK Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF Sukuduk 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 3 Mart POZİTİF Gulsen77 2. deneme / Bursa Eurofertil 3. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 28 Şubat POZİTİF The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart YILMAK YOK Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF Edanmmm 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF bebeqimyoldamrc 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK Rananinannesi 2.deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart POZİTİF KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF BMerveee 2. deneme / Diyarbakır 5. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 5 Mart YILMAK YOK sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK Ecem Kelebek 2. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF mellovin 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 9 Mart YILMAK YOK seher bozkurt3 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK cdkro 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo 3aa-3b Transfer yapıldı. 9 Mart YILMAK YOK ozi140 4. deneme / Acıbadem Altunizade 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 9 Mart POZİTİF Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF ıro_123 2. deneme 3. gün embriyosu 3 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart YILMAK YOK Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart YILMAK YOK teacher16 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 10 Mart POZİTİF seneyebelki 2. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 12 Mart POZİTİF aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 13 Mart YILMAK YOK cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 5aa Transfer yapıldı. 16 Mart YILMAK YOK Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 17 Mart POZİTİF Nurumnr 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo 4bc Transfer yapıldı. 18 Mart YILMAK YOK dleksk 1. deneme/ Medicana İst. 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 16 Mart* YILMAK YOK Lotuscicegi1 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 15 Mart YILMAK YOK ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF demede 5. deneme / Bahçeci Diyarbakır 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF mcaslan 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 19 Mart YILMAK YOK sonradanizmirli 1.deneme / Tavmergen 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 15 Mart POZİTİF Hifa27 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart YILMAK YOK seyma kaynak 1. deneme / Ankara Gürgan 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF ege81 1. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 20 Mart YILMAK YOK ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 22 Mart YILMAK YOK _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5.gün embriyosu2 embriyo 4ab-3ab Transfer yapıldı. 22 Mart POZİTİF ayavuz18 3. deneme / Bahçeci Ankara 6. gün embriyosu 1 embriyo 5bc Transfer yapıldı. 22 Mart POZİTİF bsra_35 1. deneme / İrenbe 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 21 Mart POZİTİF mayamaya11 1.deneme / yurtdışı 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 23 Mart YILMAK YOK Ceycey1987 2. deneme / Yüzyıl Hast. 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 25 Mart POZİTİF sentimento35 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 24 Mart POZİTİF Obayram 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 26 Mart YILMAK YOK Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 2 embriyo 4bc- 3bc Transfer yapıldı. 26 Mart POZİTİF Esra_Pey 4. deneme / Bursa Jimer 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 26 Mart YILMAK YOK iremisss 2. deneme 4. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 27 Mart YILMAK YOK sweetyeva 1. deneme / Ercan Baştu 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 27 Mart YILMAK YOK izmirli3533 3. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 29 Mart POZİTİF Guullddeenn 1. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 29 Mart POZİTİF RAAT 3. deneme / Erzurum Ünv. 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 31 Mart POZİTİF Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo Rahim dinlendirmede Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam YILMAK YOK
Amin canim insallahh ben bitane haber vereyim o zaman esra_pey arkadasimiz ikinci kez denedi ve hamile şükür insallah saglikla devam eder❤Maşallah maşallah listemizin güzelliği Allah'im dinleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Listede olup da tekrar deneyecek arkadaslara tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yaaaaa çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin inşallah güne pozitif haberlerle başlamak. İnsan bir şeye zor ulaşınca hiç kimse o zorluğu çekmeden ulaşsın istiyor. Allah kimseyi aratmasın. İkiz ikiz versinAmin canim insallahh ben bitane haber vereyim o zaman esra_pey arkadasimiz ikinci kez denedi ve hamile şükür insallah saglikla devam eder❤
Amin insallah Allah tum isteyenlere de nasip etsin insallah ben de cok seviniyorum guzel haberler alinca❤Yaaaaa çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin inşallah güne pozitif haberlerle başlamak. İnsan bir şeye zor ulaşınca hiç kimse o zorluğu çekmeden ulaşsın istiyor. Allah kimseyi aratmasın. İkiz ikiz versin
Benim de 5.gün 3bb. Sormak istediğüm sonradan gelişip değişebiliyor muAmin inşallah benim 3bb idi 4aa oldu inşallah tutunur bebişim
Dondurulmuş embriyo ise evet. Çözülünce kaldığı yerden gelişmeye devam ediyorBenim de 5.gün 3bb. Sormak istediğüm sonradan gelişip değişebiliyor mu
Yaa biraz ayrıntılı anlatır mısınız? Şöyle ki biz pgt istedik. Bundan dolayı 5.gün 3bbler ve 2bbler var 7 embriyo. Donduruldu. 15 20 gün pgt beklicez. Araştırdığım kadarıyla 2bblerin pek şansı yok. Pgt de sağlıklı olan embriyolar 2bb çıkarsa tutunamazsa diye çok korkuyorumDondurulmuş embriyo ise evet. Çözülünce kaldığı yerden gelişmeye devam ediyor
O kadar ayrıntılı bilmiyorum aslında biz pgt yaptırmadık. Ama kalitesi ve tutunma arasında pek bağlantı yok çünkü 5aa olan var tutunmamis 2bc olan var amaan tutmazsa da şansımıza deyip konulmuş ve tutunmuş bebiş Her şey nasip kısmet. İnşallah tutunur bebeğiniz hepsinin de sonucu sağlıklı gelir.Yaa biraz ayrıntılı anlatır mısınız? Şöyle ki biz pgt istedik. Bundan dolayı 5.gün 3bbler ve 2bbler var 7 embriyo. Donduruldu. 15 20 gün pgt beklicez. Araştırdığım kadarıyla 2bblerin pek şansı yok. Pgt de sağlıklı olan embriyolar 2bb çıkarsa tutunamazsa diye çok korkuyorum
Amin inşallah. Çok teşekkürler.O kadar ayrıntılı bilmiyorum aslında biz pgt yaptırmadık. Ama kalitesi ve tutunma arasında pek bağlantı yok çünkü 5aa olan var tutunmamis 2bc olan var amaan tutmazsa da şansımıza deyip konulmuş ve tutunmuş bebiş Her şey nasip kısmet. İnşallah tutunur bebeğiniz hepsinin de sonucu sağlıklı gelir.
Amin inşallah. Çok teşekkürler.
Aa hiç duymamıştım yabancı madde görüp atma olayını. Bende de hiçbir sebep bulunmadığı halde 6 sene olmadı. Üstelik arada onlarca kez tedavi denedik. Her türlü yöntemi de denedik de 3. tüp bebek denememizde tuttu. Bu tedavide ilk kez bir dua yazdırıp astım boynuma en başından beri. Hâlâ da çıkarmıyorum. Belki de ondan tuttu bu seferki. Allah büyük ya inşallah doğumu da sağlıkla yapabilirim.kızlar selam. Bazı kadınların rahmi spermi ve döllenen embriyoyu yabancı madde olarak görüp vücuttan uzaklaştırıyormuş, bunu duyan var mı?katil hücre paneli cd 56 testi imiş adı. boşa mı pimpirkleniyorum bilmıyorum. 2 snedir her ay yumurlama görüyorum testte ama olmadı bir başarısız 5.gün transferim var .Ayrıca ottoimmün sistem grubunda hastalığım var . Bağışklık bask imuran alıyorum. Bu ay çift embriyo koyulacak 3.gün . Bu denemede Prednol( kortizon) verecek doktor. İnş boşa stres yapıyorumdur.
Aa hiç duymamıştım yabancı madde görüp atma olayını. Bende de hiçbir sebep bulunmadığı halde 6 sene olmadı. Üstelik arada onlarca kez tedavi denedik. Her türlü yöntemi de denedik de 3. tüp bebek denememizde tuttu. Bu tedavide ilk kez bir dua yazdırıp astım boynuma en başından beri. Hâlâ da çıkarmıyorum. Belki de ondan tuttu bu seferki. Allah büyük ya inşallah doğumu da sağlıkla yapabilirim.