- 27 Mayıs 2020
- 77
- 37
- 27
Hayırlısı olsun cnm sıkma canını Allah büyüktür hakkında hayırlısı Rabbim nasip etsin cümlemizeNegatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun cnm sıkma canını Allah büyüktür hakkında hayırlısı Rabbim nasip etsin cümlemizeNegatif
Canim cok üzüldüm dün aklımdaydın simdi baktım inan üzüldüm rabbim en kisa zamanda yüzünü(yüzümüzü)güldürsün insallahh. Hakkında hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallahNegatif
Amin inşallah canımCanim cok üzüldüm dün aklımdaydın simdi baktım inan üzüldüm rabbim en kisa zamanda yüzünü(yüzümüzü)güldürsün insallahh. Hakkında hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah
Ben sisli memoriala gdyrm hemen ertesi ay transfer yapıyolar histeroskopi sonrası beklenmiyorMerhaba yine bir soruyla geldim. Aşıyı doktora sordum . Olacağım 1 ay erteleyeceğiz transferi. Soru şu: histereskopi ile transferi art arda aylarda olmak başarıyı artırıyor mu bilen var mı? Rahme çizik atılacaktı. Bu ay histereskopi olup diper ay transferdi normalde. Histereskopiyi şimdi olup 2 ay sonra mı olmak mantıklı.
Hayir hayir sakin düşürme cnm..ben 3 lutunis bir de igne kullanıyorum..
Hanım arkadaşlarım Lutunis sizde kaşıntı yaptı mı? İnanılmaz rahatsız ediyor beni. Bende günde 3 kez kullanıyorum.Ben de sabah aksam 2 şer tane Lutinus kullaniyorum.1 e düşürsem mi acaba ?
Ben de kaşıntı yapmadıHanım arkadaşlarım Lutunis sizde kaşıntı yaptı mı? İnanılmaz rahatsız ediyor beni. Bende günde 3 kez kullanıyorum.
Teşekkür ederim cevap için Transfer oldum Salı günü. Belki ondan oldu. Bugün daha rahatım çok şükürBen de kaşıntı yapmadı
Transferiniz hayırlı olsun.pozitif sonuç alırsınız inşTeşekkür ederim cevap için Transfer oldum Salı günü. Belki ondan oldu. Bugün daha rahatım çok şükür
Amin çok teşekkür ederimTransferiniz hayırlı olsun.pozitif sonuç alırsınız inş
Amin insallah tum isteyenlere bu duyguyu yasatsin Rabbim❤Kızlar günaydın, bütün annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun. Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Canım ben de seni merak ediyordum. Hiçbir yerde görmüyorum yazdığını. Nasık gidiyor ikiz hamilelik? Kaç haftalık oldular?Kızlar günaydın, bütün annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun. Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Hahaha canım ikiz değil tek çok şükür bi sıkıntım yok kalp atışınıda gördüm 20sinde kontrolüm var bakalm şimdilik herşey yolundaCanım ben de seni merak ediyordum. Hiçbir yerde görmüyorum yazdığını. Nasık gidiyor ikiz hamilelik? Kaç haftalık oldular?
Aaa doğru şimdi hatırladım. Değerler ikiz gibi ilerliyordu ama doktor sonrasında gelişimi ileriden seyrettiği için değer yüksek çıkmış demişti di mi. Maşallah canım, bebişin sağ salim devam etsin gelişimine. Ben de en son geçtiğimiz perşembe gittim, kendi doktorumu seçtim tedaviden sonra. Her şey yolunda dedi. Bir dahakine 20 gün sonra gel dedi. 27si gibi oluyor yani. Bakalım o civarlarda gideceğiz inşallah.Hahaha canım ikiz değil tek çok şükür bi sıkıntım yok kalp atışınıda gördüm 20sinde kontrolüm var bakalm şimdilik herşey yolunda
Aynen öyle olmuştu canım. Zamanda geçmiyor ki ayda bir ayda bir 2 haftada bir gitsek ne güzel olacak doktor seçene kadar devlette bir randevu bile bulamadım. Doktorumuda seçtim artık onunla devam edeceğim hayırlısıyla. Senin ne kadarlık oldu şimdiAaa doğru şimdi hatırladım. Değerler ikiz gibi ilerliyordu ama doktor sonrasında gelişimi ileriden seyrettiği için değer yüksek çıkmış demişti di mi. Maşallah canım, bebişin sağ salim devam etsin gelişimine. Ben de en son geçtiğimiz perşembe gittim, kendi doktorumu seçtim tedaviden sonra. Her şey yolunda dedi. Bir dahakine 20 gün sonra gel dedi. 27si gibi oluyor yani. Bakalım o civarlarda gideceğiz inşallah.
Benimki şu an 7+5 günlük. Seninki?Aynen öyle olmuştu canım. Zamanda geçmiyor ki ayda bir ayda bir 2 haftada bir gitsek ne güzel olacak doktor seçene kadar devlette bir randevu bile bulamadım. Doktorumuda seçtim artık onunla devam edeceğim hayırlısıyla. Senin ne kadarlık oldu şimdi
Benim de oyle hesabima gore yarin gitcem.bakalim:)Cuma günü olan ultrasonda 8+2 çıktı, bugün 8+4 demekki