Bir çok kişinin idrarda bile çıkmış olduğunu görünce üzüldüm benim kan testim negatif artık varsa bile benim ağlamalarımdan heralde gidecek5. Gün çok erken değil mi canım? Hemen kana karışmamış olabiliyor 5. Gün embriyosu da olsa herkeste aynı sürede rahime tutunmamis olabiliyor. bence birkac Gün daha bekleyip testi yenile. inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alırız
Canım Allah razı olsun bende 5 gün dinlenecek sonra calisicam bakalım nasıl olcak umarım benim içinde dua eder misin stres çok önemli de gel de yapma Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah transferim oldu şimdi eve geldim biran önce idrarimi yapmak istiyorumMerhaba benim de 3. gün embriyoları transferim oldu, gebelik oluştu. Ben ilk 3 gün evde dinlendim, her gün avokado, ananas, kırmızı elma yedim. Sonraki 2 gün dışarıda yürüyüş yaptım. Sonrasında ise işe geri döndüm (öğretmenim). Çok aktiftim. Sadece ani eğilmedim, zıplamadım, koşmadım. Onun dışında namazımı da ilk günden beri her zamanki gibi kıldım.
Bu benim 2. transferim idi. İlkinde 10 gün boyunca bildiğin yatmıştım. Sadece tuvalete gitmeye bir de namaz kılmaya kalkıyordum yerimden. O zaman tutmamıştı. Bir de o zaman çok kafama takıyordum. Bu kez sallamadım. Olması gereken buymuş sanırım.
Tabii yine en uygun zamanı Allah biliyordu.
Allah razı olsun canım teşekkür ederim benimde şimdi oldu eve geldim pazartesi iş başı yapicam zaten o zamana kadar evde yavaş yavaş hareket ederim artıkHayirli uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızbenimki de 3. gün embriyosuydu. Transfer sonrası sürekli yatmadım sadece ağır işlerden kaçındim. Ananas,kabak çekirdeği yedim nar suyu içtim. Tabi kabız olmamak için bol bol su da icmelisiniz. 9. Gunde idrar testinde 11. günde kanda pozitif gördüm.
herkeste aynı olmuyor ama benim de 3.gun embriyosuydu 9. günde idrarda o kadar silik çıktı ki hep başkalarında daha erken çıktığını düşünüp kesin olmadı yada kimyasal diye düşündüm ama çok şükür 11.gun kanda gördüm pozitifi. Demek ki benimki daha geç tutunmuş ve daha az beta salgilamisti. O yüzden bence üzmeyin kendinizi bebeğinizi düşünüpBir çok kişinin idrarda bile çıkmış olduğunu görünce üzüldüm benim kan testim negatif artık varsa bile benim ağlamalarımdan heralde gidecek
İnşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın sağ sağlim kucağınıza alın bebeğinizi darısı bizlere olsun..herkeste aynı olmuyor ama benim de 3.gun embriyosuydu 9. günde idrarda o kadar silik çıktı ki hep başkalarında daha erken çıktığını düşünüp kesin olmadı yada kimyasal diye düşündüm ama çok şükür 11.gun kanda gördüm pozitifi. Demek ki benimki daha geç tutunmuş ve daha az beta salgilamisti. O yüzden bence üzmeyin kendinizi bebeğinizi düşünüp
Amin canım inşallah darısı bekleyen isteyen herkese olsunİnşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın sağ sağlim kucağınıza alın bebeğinizi darısı bizlere olsun..
Rica ederim canım bebeğin seninle artık bugünlerin keyfini çıkar konus onunla aradaAllah razı olsun canım teşekkür ederim benimde şimdi oldu eve geldim pazartesi iş başı yapicam zaten o zamana kadar evde yavaş yavaş hareket ederim artık
Tekrar teşekkür ederim canım hep dua ettim hayırlısı ise olsun diye insallah hakkımızda hayırlıdır da nasip eder 2 embriyo şans biraz daha fazla dimi ama canımRica ederim canım bebeğin seninle artık bugünlerin keyfini çıkar konus onunla aradahayırlı ve sağlıklı olacaksa tutunsun diye dua ettim ben hep inşallah senin de öyle olur
Tabi ki canım şansı daha yüksek, benim de 2 embriyoydu beta değerlerine göre tek gebelik görünüyor dedi doktorum. Bakalim haftaya kalp atışını bekliyoruz nasipseTekrar teşekkür ederim canım hep dua ettim hayırlısı ise olsun diye insallah hakkımızda hayırlıdır da nasip eder 2 embriyo şans biraz daha fazla dimi ama canım
Canım çok üzüldümKızlar malasef benim bebeğimin kalp atışını duyamadık inşallah sizler bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız tüm dualarım sizlerle
Ayyy nasıl heyecanlı Allahim gönlüne göre badip etsin inşallahTabi ki canım şansı daha yüksek, benim de 2 embriyoydu beta değerlerine göre tek gebelik görünüyor dedi doktorum. Bakalim haftaya kalp atışını bekliyoruz nasipse
Amin canım inşallahAyyy nasıl heyecanlı Allahim gönlüne göre badip etsin inşallah
5 hafta 5 günlükken gitmiştik canım 10 gün sonra gel kalp atışı duyulmazsa o zaman konuşuruz demişti 6 hafta 4 günlük olarak kalmış 7 hafta 3 günlük olması gerekiyordu kalp atışı yok sanırım kese de de bozulma başlamış zaten transfere göre de 9 haftalık olması gerekiyordu geç döllenme olmuş demişti bir hafta geriden geliyordu beta hcg değerlerim de baştan beri çok az artış vardı hayırlısı değilmiş Rabbim nasip etseydi her şekilde olurdu nasibi yokmuş demek ki canımCanım çok üzüldümhakkında hayırlısı böyleymiş demek ki üzülme demek istemiyorum elinde değil insan üzülüyor tabi.. bekleyelim demedi mi doktorun peki belki daha erkendir canım bazen geç duyulabiliyormus çünkü? kaçıncı gününde bakmıştı
Rabbım daha fazla imtihan etmez inşallah sprkulumun acısını falan bidaha çekmek istemiyorum ben yaaAmin canım inşallahpozitifi görünce bekleyişler bitmiyor, uzun bir sürec ama sonu güzel olur umarım
anladım kuzum öyle tabi nasipte yoksa olmuyor, her şerde bir hayır vardır muhakkak. bir süre dinlenip yeniden başlarsınız kendini hazır hissettiğinde, bundan sonraki gönlüne göre hayırlı sağlıklı olur insallan5 hafta 5 günlükken gitmiştik canım 10 gün sonra gel kalp atışı duyulmazsa o zaman konuşuruz demişti 6 hafta 4 günlük olarak kalmış 7 hafta 3 günlük olması gerekiyordu kalp atışı yok sanırım kese de de bozulma başlamış zaten transfere göre de 9 haftalık olması gerekiyordu geç döllenme olmuş demişti bir hafta geriden geliyordu beta hcg değerlerim de baştan beri çok az artış vardı hayırlısı değilmiş Rabbim nasip etseydi her şekilde olurdu nasibi yokmuş demek ki canım
Bunlar da bizim sınavımız iste canım herkes pıt diye hamile kalırken bizler neler çekiyoruz inşallah mükafatını da alırız hayırlısı ileRabbım daha fazla imtihan etmez inşallah sprkulumun acısını falan bidaha çekmek istemiyorum ben yaa
Oyle bizzim imtihanimiz beklenen bebisler daha kiymetli olcak insallah Rabbimin hediyesiBunlar da bizim sınavımız iste canım herkes pıt diye hamile kalırken bizler neler çekiyoruz inşallah mükafatını da alırız hayırlısı ile
Evet eşim azo sperm hastası canim.tekrar denediniz mi ?Evet Tup bebek yapmistim size bir sorum olcakti azosperm mi sizin sorun
Sağlıkla dogsunlar da inşallah kıymetlerini biliriz canımOyle bizzim imtihanimiz beklenen bebisler daha kiymetli olcak insallah Rabbimin hediyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?