- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
Amin canım inşallah sen keseyi görmüştün dimi ? Benden 1 hafta öndesin sanirim haftaya 8.haftanin içinde olacsksinPztsi benim sali seninhayirli haberler alalim insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah sen keseyi görmüştün dimi ? Benden 1 hafta öndesin sanirim haftaya 8.haftanin içinde olacsksinPztsi benim sali seninhayirli haberler alalim insallahh
Yok canım karından baktı. Bence ultrason cihazlarıyla alakalı bir durum. İnşallah duyarsın sendeMasallah canım darısı bize olsun 6+3de gidicem bence duyulur herhalde. Vajinal ultrason ile mi baktı ?
Amin canım inşallah bir hafta kaldı günler geçmiyorYok canım karından baktı. Bence ultrason cihazlarıyla alakalı bir durum. İnşallah duyarsın sende
5+4 keseyi gormstm cnm pztsi 7 hafta olcak herhlde tamAmin canım inşallah sen keseyi görmüştün dimi ? Benden 1 hafta öndesin sanirim haftaya 8.haftanin içinde olacsksin
Doğuma kadar günler hiç geçmeyecek canım ben anladım bugün kontrolüm vardı 2 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum şimdidenAmin canım inşallah bir hafta kaldı günler geçmiyor
beni de çağırsan keseyi görürmüsum demek ki bu hafta neyse artık bi hafta daha bekleyip hepsini götürürüm inşallah artık kan da vermeyince acaba bisi mi oldu orda mi diye merak ediyor insan5+4 keseyi gormstm cnm pztsi 7 hafta olcak herhlde tam
Yaa keseyi kalbi görünce de mi bitmiyor o bekleyişler ben onu gördükten sonra rahatlıyoruz sanmıştımDoğuma kadar günler hiç geçmeyecek canım ben anladım bugün kontrolüm vardı 2 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum şimdiden
O endise hep var canim insallah hersey guzel olcak kalp atisina cok az kaldi❤beni de çağırsan keseyi görürmüsum demek ki bu hafta neyse artık bi hafta daha bekleyip hepsini götürürüm inşallah artık kan da vermeyince acaba bisi mi oldu orda mi diye merak ediyor insan
Şimdi de diğer bebek büyüyecek mi diye bekliyorum ben belki de ondanYaa keseyi kalbi görünce de mi bitmiyor o bekleyişler ben onu gördükten sonra rahatlıyoruz sanmıştım
Evet ya cok heyecanli bir durum❤Şimdi de diğer bebek büyüyecek mi diye bekliyorum ben belki de ondan
Aa evet senin bir minnoş daha var inşallah hayırlısı ile ondan da güzel haberler alırsın canımŞimdi de diğer bebek büyüyecek mi diye bekliyorum ben belki de ondan
Gözünüzaydın maşallah amin amin aminKızlar günaydın güzel haberlerle geldim çok şükür bebişimizin kalp atışını duyduk 6+5. İkinci kesemiz hala duruyor birazcık büyümüş ama iki kese arasında fark çok doktor yok olacak muhtemelen diyor. O gelen az kanama da 2.
Keseden kaynaklıymış muhtemelen. Çok şükür rahmin içinde bir kanama yok darısı kalp atışını duymayı bekleyen hepinizin başına inşallah
Canim doktordan donus olmadimi:s acil gidemezmisin hem muayene olrsn hem igne flm yaparlarKızlar benim kanamam çoğaldı küçük et parçasıyla geliyor ve şiddetli agrım var test günüm perşembe
Canım çok geçmiş olsun ne durumdasın?Kızlar benim kanamam çoğaldı küçük et parçasıyla geliyor ve şiddetli agrım var test günüm perşembe
Aradık fitili 3 ce çıkardılar burda gidemiyon canım ignede yapmıyorlar londra da yok öyle şeyler zaten pandemi de çok etgilediCanim doktordan donus olmadimi:s acil gidemezmisin hem muayene olrsn hem igne flm yaparlar
Hala çok kanamam var maalesef parçalar geliyorCanım çok geçmiş olsun ne durumdasın?
Kan testin ilk pers mi cnm?insallah bir sikinti yoktur tatlim icini ferah tut dinlenAradık fitili 3 ce çıkardılar burda gidemiyon canım ignede yapmıyorlar londra da yok öyle şeyler zaten pandemi de çok etgiledi
Aslinda acil bir durum keske gidebilecegn biryer olsa hastane:s orayi bilmmiyoruz tabi isleyisiHala çok kanamam var maalesef parçalar geliyor