- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Var canım bölünme oluyor içeride.Benim ilk tedavi döneminde arkadaşta olmuştu. Tek embriyo ve ikiz neredeyse 2 yanındalar..fotoğraf olarakta var koydkları zaman vermişlerdi walla tek görünüyor kendi kendine parçalanıp iki olmadıysa hahaha varsa böyle bir mucize
Walla bugüne kadar değer olarak hiç söylemediler ama doktorum kalitesinin iyi olduğunu tutmama imkanı olmadığını söylemişti aşırıı umutluydu. Genetiğede baktırdık bir sıkıntı çıkmadıKalitesi neydi embryonun bir de genetigine bakilmismiydi genelde onlar bolunuyorms
Genetigi guzel gelen bolunme ihtimali oluyirmus canim:)Walla bugüne kadar değer olarak hiç söylemediler ama doktorum kalitesinin iyi olduğunu tutmama imkanı olmadığını söylemişti aşırıı umutluydu. Genetiğede baktırdık bir sıkıntı çıkmadı
Hayırlısı olsun bakalımGenetigi guzel gelen bolunme ihtimali oluyirmus canim:)
Embriyon mu genetiğe gitmişti canım? Ay ne güzel herkes cuma günü görecek ben hala tahlil pesinde koşacamHayırlısı olsun bakalımcuma günü keseye gideceğim, dünya kaç bucak görürüm o arada da
Yok canım eşim gitmişti genetiğe, embriyo genetiğe yolluyorlarmı yahu. Hatta bizim tedavi baya ilerledi yumurta toplama oldu eşimin sonuç çıkmasa dahi transfer edceklerdi. Doktorlar kendine o derece güveniyordu. Embriyoyuda benden habersiz bir yere gönderdilerse bilemiyorumEmbriyon mu genetiğe gitmişti canım? Ay ne güzel herkes cuma günü görecek ben hala tahlil pesinde koşacam
Embriyolar da gidiyor tabi canim. Biraz pahali bir işlem ama embriyo başına 350 dolar diyorlarYok canım eşim gitmişti genetiğe, embriyo genetiğe yolluyorlarmı yahu. Hatta bizim tedavi baya ilerledi yumurta toplama oldu eşimin sonuç çıkmasa dahi transfer edceklerdi. Doktorlar kendine o derece güveniyordu
kaç dolar kaç dolarEmbriyolar da gidiyor tabi canim. Biraz pahali bir işlem ama embriyo başına 350 dolar diyorlarBizim de eşimle genetigimize bakilmisti bir sorun çıkmadı.
Sen de cts gorursun cnmEmbriyon mu genetiğe gitmişti canım? Ay ne güzel herkes cuma günü görecek ben hala tahlil pesinde koşacam
Aynen ben de gtcm ins buyuk gun cuma:)Hayırlısı olsun bakalımcuma günü keseye gideceğim, dünya kaç bucak görürüm o arada da
Biz 2 de 1 taneyi tutturamiyoruz..sen olan 1 taneyi tutturup bir de bölüyorsun..Ne yedin ne içtin soylekaç dolar kaç dolarrecep ivedk filmindeki paikolog olayına döndü bu seansı bilmem kaç dolar
İnşallah inşallah, gidelim hyırlı haberlerle dönelimAynen ben de gtcm ins buyuk gun cuma:)
Hahakaç dolar kaç dolarrecep ivedk filmindeki paikolog olayına döndü bu seansı bilmem kaç dolar
Transfer yapan doktorum bile 2.kan sonucunda tek transfer etmiştik demi diye sorduBiz 2 de 1 taneyi tutturamiyoruz..sen olan 1 taneyi tutturup bir de bölüyorsun..Ne yedin ne içtin soyle
Yok canım ctesi bakacağını söylemedi kan ver dedi sadece benimkisi gelecek haftayı bulur doktor karından bakmak istiyor anlaşılanSen de cts gorursun cnm
Evettt o da suphelenmisTransfer yapan doktorum bile 2.kan sonucunda tek transfer etmiştik demi diye sordubi korkmadımda değil şimdi hahaha
Pztsi olur ohaldeYok canım ctesi bakacağını söylemedi kan ver dedi sadece benimkisi gelecek haftayı bulur doktor karından bakmak istiyor anlaşılan
Aynen öyle oldu, diyecektim yaptığın işi bilmiyor musunEvettt o da suphelenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?