- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahTransfer tarihin neydi bi de tatlim![]()
Çok iyi maşallah canımCuma gunu 478 degerim
Bugun 1901 iyi dimi kizlar
Ayy inşallah saglikla duyarız canimPeşpeşeyiz nerdeyse bende 20sinde kalp için gitcem inşallah![]()
Cikti canimCanim cikmadimi sonuc?
Masalllah cok guzel artmis ikiz olablrCikti canim
11. gün 170
15. gün 811![]()
Oyyyy masallah yaAmin canım inşallah21 mart transfer tarihim 4+5te kese gördüm bugün 5+5te bebeği de gördük minicik
![]()
Senin de gayet güzel artmış canim maşallah diyelimMasalllah cok guzel artmis ikiz olablr![]()
Darısı başına çok heyecanlı bekleyişlerOyyyy masallah yacuma icin cok heyecanliym ben de
Amin insaallah mubarek ramazanin hurmetine herkesin yuzu gulsunDarısı başına çok heyecanlı bekleyişlerrabbim hep yüzümüzü güldürsün
![]()
Daha ne olsun kuzum gayet güzelCuma gunu 478 degerim
Canim senin cuma günü kaç hafta kaç günlük olmuş olacak ?Amin insaallah mubarek ramazanin hurmetine herkesin yuzu gulsun![]()
Regl ye gore 5+2 ama transfere gore 5+5 sanrm bakalim tahmini belli olrCanim senin cuma günü kaç hafta kaç günlük olmuş olacak ?
Maşallah çok iyiCuma gunu 478 degerim
İkiz miBen gidiyorum gizli gizli acilde kan veriyorum13.gün 2555 olmuş kendi takibimi yapar hale geldim
![]()
acilde bakıyorlar mi canım?Ben gidiyorum gizli gizli acilde kan veriyorum13.gün 2555 olmuş kendi takibimi yapar hale geldim
![]()
Canim diger değerlerini yazarmisin muhtemelen ikizBen gidiyorum gizli gizli acilde kan veriyorum13.gün 2555 olmuş kendi takibimi yapar hale geldim
![]()
Bakıyorlar cnm ben geçen test günüm dedim baktılar normalde bakmıyoruz istisnai durum dediler tüp bebek lafını duyuncaacilde bakıyorlar mi canım?senin bu değerle ikiz olma ihtimali yüksek
![]()
benim yine 4 gün sonra da belki 2 gün sonra kaçamak bir tahlil veririm diye sordum canımBakıyorlar cnm ben geçen test günüm dedim baktılar normalde bakmıyoruz istisnai durum dediler tüp bebek lafını duyunca