- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah 21 mart transfer tarihim 4+5te kese gördüm bugün 5+5te bebeği de gördük minicikTransfer tarihin neydi bi de tatlim
Çok iyi maşallah canımCuma gunu 478 degerim
Bugun 1901 iyi dimi kizlar
Ayy inşallah saglikla duyarız canimPeşpeşeyiz nerdeyse bende 20sinde kalp için gitcem inşallah
Cikti canimCanim cikmadimi sonuc?
Masalllah cok guzel artmis ikiz olablrCikti canim
11. gün 170
15. gün 811
Oyyyy masallah yacuma icin cok heyecanliym ben deAmin canım inşallah 21 mart transfer tarihim 4+5te kese gördüm bugün 5+5te bebeği de gördük minicik
Senin de gayet güzel artmış canim maşallah diyelim bilmiyorum ki canim doktor ctesi tekrar kana bakalım ona göre ultrasona gün verelim dedi. sağlıklı olsun da bir yada iki fark etmezMasalllah cok guzel artmis ikiz olablr
Darısı başına çok heyecanlı bekleyişler rabbim hep yüzümüzü güldürsünOyyyy masallah yacuma icin cok heyecanliym ben de
Amin insaallah mubarek ramazanin hurmetine herkesin yuzu gulsunDarısı başına çok heyecanlı bekleyişler rabbim hep yüzümüzü güldürsün
Daha ne olsun kuzum gayet güzelCuma gunu 478 degerim
Canim senin cuma günü kaç hafta kaç günlük olmuş olacak ?Amin insaallah mubarek ramazanin hurmetine herkesin yuzu gulsun
Regl ye gore 5+2 ama transfere gore 5+5 sanrm bakalim tahmini belli olrCanim senin cuma günü kaç hafta kaç günlük olmuş olacak ?
Maşallah çok iyiCuma gunu 478 degerim
İkiz miBen gidiyorum gizli gizli acilde kan veriyorum 13.gün 2555 olmuş kendi takibimi yapar hale geldim
acilde bakıyorlar mi canım? senin bu değerle ikiz olma ihtimali yüksekBen gidiyorum gizli gizli acilde kan veriyorum 13.gün 2555 olmuş kendi takibimi yapar hale geldim
Canim diger değerlerini yazarmisin muhtemelen ikizBen gidiyorum gizli gizli acilde kan veriyorum 13.gün 2555 olmuş kendi takibimi yapar hale geldim
Bakıyorlar cnm ben geçen test günüm dedim baktılar normalde bakmıyoruz istisnai durum dediler tüp bebek lafını duyuncaacilde bakıyorlar mi canım? senin bu değerle ikiz olma ihtimali yüksek
benim yine 4 gün sonra da belki 2 gün sonra kaçamak bir tahlil veririm diye sordum canımBakıyorlar cnm ben geçen test günüm dedim baktılar normalde bakmıyoruz istisnai durum dediler tüp bebek lafını duyunca