- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
Neyse daha az yıpranmış olursun hemen başlayınca. Yaşın da avantaj iyi yapmışsın. Ben de 31 yaş. Başta erteledim sanıyordum ki isteyince hemen olacak.. 2 senedir olmuyor. tüpler de açık. Eşimde de bişi yok. Sebepsiz infertilite bizim de artık. İnşallah hepimiz mutlu haberler alırızYok canım rahim filmi falan çekindim ama tüplerim açık. Hiç bir sıkıntımız yok. Ama nasip olmuyor histeroskopi oldum yine bir problem çıkmadı. Artık tüp bebeğe karar verdik. Ocakta başladım tedaviye. 18 yumurta toplandı 8 tanesi embriyo olup donduruldu. İlaçlardan rahimde polip oluştu histeroskopi ile alındı sonrada Rahime çizik atıldı. Şimdi de beklemedeyim bakalım inşallah 12 gün sonra nasip olur.
Benım kasık ağrım da uykum da yok7 hafta 4 günlügmbaşka elle tutulur bişey olmadı kasık ağrısı ara sıra bide uyku hali vardı inşallah sizinde yerleşme lekelenmesidir. Bende hep negatif sanmıştım sürpriz oldu o yüzden moral bozmayın umarım pozitiftir
Durumumuz aynıymış allahım yardımcımız olsun. Ben 3 yıl oldu evleneli baştan beri istiyordum ama olmadı nasip değilmiş. İnşallah şimdi nasip olurNeyse daha az yıpranmış olursun hemen başlayınca. Yaşın da avantaj iyi yapmışsın. Ben de 31 yaş. Başta erteledim sanıyordum ki isteyince hemen olacak.. 2 senedir olmuyor. tüpler de açık. Eşimde de bişi yok. Sebepsiz infertilite bizim de artık. İnşallah hepimiz mutlu haberler alırız
Ben devam ediyorum sağlıklı devam ederse inşallah 12. Haftasına kadar devam edeceğim vurulmayaKızlar göbekten igne vurulmaya devam ediyor musunuz ?
Kalçadan progesteron iğnesi yaptırıyor musunuz? O bende çok ağrı yaptı. Hassas test yaparsanız büyük ihtimalle çıkar idrarda bugün yarın. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüzMerhaba kızlar transfer gününüde sayarsak 8. Günüm bugün kalcamda agrı var yürürken ağrıyo böyle olan varmı acaba bebişle ilgilimidir yoksa başka biseymi artık ne olsa acabamı diyoruz
18 mart transfer oldum o gün kan sulandırıcı iğne ye başladım 5 gün öncesinden de progestan dex başlamıştım şimdi günde iki iğne sabah akşam progestan fitil. Bide estrofem e devam ediyorum. Çok fazla geliyor bu ilaçlar bana özellikle iğne göbeğimde aşırı kaşıntı yaptı inşallah pozitif sonuç alırızda herşey değerKızlar göbekten igne vurulmaya devam ediyor musunuz ?
Aynı durumdayız. 21.7 çıktı 10. gün. Ben de merakla pazartesiyi bekliyorum. Bu iki gün geçen 10 günden daha uzun gibi geliyor..Kızlar selamm. Sonuç çıktı 19. Ama üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Dr pazartesi günü tekrar istedi.artis çok önemli dedi. Kimyasal da olabiliyor dedi. Bildiğiniz gibi
İğneleri neye göre veriyorlar acaba. Günde 4 fitil. Günde 2 tane estrofem- 1 tane kan sulandırıcı hap. Bu kadar bana verilenler18 mart transfer oldum o gün kan sulandırıcı iğne ye başladım 5 gün öncesinden de progestan dex başlamıştım şimdi günde iki iğne sabah akşam progestan fitil. Bide estrofem e devam ediyorum. Çok fazla geliyor bu ilaçlar bana özellikle iğne göbeğimde aşırı kaşıntı yaptı inşallah pozitif sonuç alırızda herşey değer
İlk kez 10 da mı kan verdiniz peki ? Yani ilk görülen değer mi buAynı durumdayız. 21.7 çıktı 10. gün. Ben de merakla pazartesiyi bekliyorum. Bu iki gün geçen 10 günden daha uzun gibi geliyor..
Hanımlar merhaba adana acıbadem de yaptıranlar ne kadar ücret ödediniz SGK indiriminden yararlandıniz mi yardimci olursanız sevinirimMerhaba arkadaşlar, benim gibi rahim dinlendirmede olan ve Mart'ta transferi bekleyenler olarak gelin hep birlikte sıkıntılarımızı, tecrübelerimizi ve hayırlısıyla neşemizi paylaşalım. Hep birlikte güzel haberlere...
�
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 11 Mart 9.gün hcg 19 ?? gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF Sukuduk 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 3 Mart POZİTİF The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart YILMAK YOK Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Edanmmm 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF bebeqimyoldamrc 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK Rananinannesi 2.deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart POZİTİF KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF BMerveee 2. deneme / Diyarbakır 5. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK Ecem Kelebek 2. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF mellovin 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 9 Mart YILMAK YOK seher bozkurt3 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK cdkro 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo 3aa-3b Transfer yapıldı. 9 Mart Sonuç 19 Mart ozi140 4. deneme / Acıbadem Altunizade 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 9 Mart Sonuç 19 Mart Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF ıro_123 2. deneme 3. gün embriyosu 3 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 19 Mart Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Sonuç 20 Mart teacher16 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 10 Mart Sonuç 22 Mart aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 13 Mart Sonuç 22 Mart cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 5aa Transfer yapıldı. 16 Mart Sonuç 25 Mart Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 17 Mart Sonuç 27 Mart dleksk 1. deneme/ Medicana İst. 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 16 Mart* Sonuç 27 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 18 Mart Sonuç 28 Mart demede 5. deneme / Bahçeci Diyarbakır 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart Sonuç 28 Mart sonradanizmirli 1.deneme / Tavmergen 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 15 Mart Sonuç 29 Mart Hifa27 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart Sonuç 30 Mart seyma kaynak 1. deneme / Ankara Gürgan 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 18 Mart Sonuç 30 Mart ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer tarihi 22 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5.gün embriyosu2 embriyo 4ab-3ab Transfer tarihi 22 Mart Obayram 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 17 Mart kontrol/ 22 Mart ??? mayamaya11 1.deneme / yurtdışı 5. gün embriyosu 1-2 embriyo Transfer tarihi 23 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc 22 Mart kontrol Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo Rahim dinlendirmede Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam YILMAK YOK
Bende bilmiyorum progesteron değerim de normal çıktı tamamen tedbir amaçlı düşük riski de kullanılan ilaç bu progestan. Kan sulandırıcı da iğne olarak benim o da tedbiren verilen Bi ilaç Allah sonumuzu hayır etsin inşallah katlanıyoruz elden bişey gelmiyorİğneleri neye göre veriyorlar acaba. Günde 4 fitil. Günde 2 tane estrofem- 1 tane kan sulandırıcı hap. Bu kadar bana verilenler
İnşallah artmıştırEvet 10. gün ilk kez kan verdim. 13. gün bir daha vereceğim. Doktorum olumsuz konuşmadı ama 2. Testteki artış önemli dedi. İlaçlara devam.