Mart 2021 Embriyo transfer olacaklar.

Neyse daha az yıpranmış olursun hemen başlayınca. Yaşın da avantaj iyi yapmışsın. Ben de 31 yaş. Başta erteledim sanıyordum ki isteyince hemen olacak.. 2 senedir olmuyor. tüpler de açık. Eşimde de bişi yok. Sebepsiz infertilite bizim de artık. İnşallah hepimiz mutlu haberler alırız

Benım kasık ağrım da uykum da yok inşallah iyi şeyler olur,teşekkür ederim

Bu arada kızlar bugün instada istdaki ünlü doktorlara baktım. Ebru öztürk- cem çelik gibi. Başarı oranları çok yüksek görünüyor oranları . Bir de 40 yaş üstü çok zor hastaları da bir hayli olmasına rağmen..acaba labaratuvar kaynaklı mıdır başarı yüksekliği?

Durumumuz aynıymış allahım yardımcımız olsun. Ben 3 yıl oldu evleneli baştan beri istiyordum ama olmadı nasip değilmiş. İnşallah şimdi nasip olur

Merhaba kızlar transfer gününüde sayarsak 8. Günüm bugün kalcamda agrı var yürürken ağrıyo böyle olan varmı acaba bebişle ilgilimidir yoksa başka biseymi artık ne olsa acabamı diyoruz

Merhaba kızlar transfer gününüde sayarsak 8. Günüm bugün kalcamda agrı var yürürken ağrıyo böyle olan varmı acaba bebişle ilgilimidir yoksa başka biseymi artık ne olsa acabamı diyoruz
Kalçadan progesteron iğnesi yaptırıyor musunuz? O bende çok ağrı yaptı. Hassas test yaparsanız büyük ihtimalle çıkar idrarda bugün yarın. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz

Kızlar göbekten igne vurulmaya devam ediyor musunuz ?
18 mart transfer oldum o gün kan sulandırıcı iğne ye başladım 5 gün öncesinden de progestan dex başlamıştım şimdi günde iki iğne sabah akşam progestan fitil. Bide estrofem e devam ediyorum. Çok fazla geliyor bu ilaçlar bana özellikle iğne göbeğimde aşırı kaşıntı yaptı inşallah pozitif sonuç alırızda herşey değer

Kızlar selamm. Sonuç çıktı 19. Ama üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Dr pazartesi günü tekrar istedi.artis çok önemli dedi. Kimyasal da olabiliyor dedi. Bildiğiniz gibi
Aynı durumdayız. 21.7 çıktı 10. gün. Ben de merakla pazartesiyi bekliyorum. Bu iki gün geçen 10 günden daha uzun gibi geliyor..

İğneleri neye göre veriyorlar acaba. Günde 4 fitil. Günde 2 tane estrofem- 1 tane kan sulandırıcı hap. Bu kadar bana verilenler

Hanımlar merhaba adana acıbadem de yaptıranlar ne kadar ücret ödediniz SGK indiriminden yararlandıniz mi yardimci olursanız sevinirim

Evet 10. gün ilk kez kan verdim. 13. gün bir daha vereceğim. Doktorum olumsuz konuşmadı ama 2. Testteki artış önemli dedi. İlaçlara devam.

İğneleri neye göre veriyorlar acaba. Günde 4 fitil. Günde 2 tane estrofem- 1 tane kan sulandırıcı hap. Bu kadar bana verilenler
Bende bilmiyorum progesteron değerim de normal çıktı tamamen tedbir amaçlı düşük riski de kullanılan ilaç bu progestan. Kan sulandırıcı da iğne olarak benim o da tedbiren verilen Bi ilaç Allah sonumuzu hayır etsin inşallah katlanıyoruz elden bişey gelmiyor

Kalçadan progesteron iğnesi yaptırıyor musunuz? O bende çok ağrı yaptı. Hassas test yaparsanız büyük ihtimalle çıkar idrarda bugün yarın. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz

Yok canım vurulmuyorum bana hic iğne vermedi sadece gunde 3 tane progestan fitil kullanıyorum oyuzden kalcam ve belim neden agrıyor bi anlam veremedim insallah pozitif sonucları alırız en kısa zamanda

Doktor transfer olcağım zaman benden progesteron testi istemedi hiç , istemesi mi gerkiyordu? . Hatta hiç kan da vermedim transferden once filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…