İnşallah
Benım kasık ağrım da uykum da yok inşallah iyi şeyler olur,teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım kasık ağrım da uykum da yok inşallah iyi şeyler olur,teşekkür ederim
Probleminiz neydi acaba ?Bizim 40bini buldu ve nakit istiyorlar kredi karti banka karti geçmiyor kisim kisim aliyorlar tabi toplu değil
Kaderdasim şimdi kızlar bana kızacak ama ben de çok üzdüm kendimi.. çok zor... Kafamda deli sorularAynı durumdayız. 21.7 çıktı 10. gün. Ben de merakla pazartesiyi bekliyorum. Bu iki gün geçen 10 günden daha uzun gibi geliyor..
Genelde istiyorlar ya bende hem rahim kontrolüne gittiğimde hemde transferden 1 gün önce istedi normal çıktı transferi yaptı.Doktor transfer olcağım zaman benden progesteron testi istemedi hiç , istemesi mi gerkiyordu? . Hatta hiç kan da vermedim transferden once filan.
Merhaba , benim de belim cok agriyor bunun sebebi transfer olmadiysaniz estrofemmis, yunurtalari baskiladigi icin yumurtaliklarin agrisi bele vuruyor-mus bana yapilan aciklama bu sekildeydi.Kalçadan progesteron iğnesi yaptırıyor musunuz? O bende çok ağrı yaptı. Hassas test yaparsanız büyük ihtimalle çıkar idrarda bugün yarın. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz
Yok canım vurulmuyorum bana hic iğne vermedi sadece gunde 3 tane progestan fitil kullanıyorum oyuzden kalcam ve belim neden agrıyor bi anlam veremedim insallah pozitif sonucları alırız en kısa zamanda
Merhaba , benim de belim cok agriyor bunun sebebi transfer olmadiysaniz estrofemmis, yunurtalari baskiladigi icin yumurtaliklarin agrisi bele vuruyor-mus bana yapilan aciklama bu sekildeydi.
Oh ne guzel, Guzel haberle insallahBenim transferim yapildı canım 8. Günümdeyim
Evet ben sana diyim sen hamilesin sonucunu alinca beni bulSelam benim dün transfer oldu dunden beride ara ara adet olcakmisim agrisi var surekli yatiyorum bagzen kalkiyorum wc felan cok kucuk adimlarla biraz sıkıcı bir sureç, benim merak ettigim transfer oldugunuz gun kasik ve bel agrilari herkezde oldu mu
Benden de kesinlikle istenmedi. Sadece kalinlik bakildi bir kez.ve transfer gunu verildi.Doktor transfer olcağım zaman benden progesteron testi istemedi hiç , istemesi mi gerkiyordu? . Hatta hiç kan da vermedim transferden once filan.
Fitil 3 tü 4 oldu. Estrofem Ve kan sul hap başlandı.Benden de kesinlikle istenmedi. Sadece kalinlik bakildi bir kez.ve transfer gunu verildi.
transferi yapilan arkadaslara bir sorum olacak, ilac sayisi transfer sonrasi artiyor mu eksiliyor mu?
Benim karnımda artık iğneden morluklar oluşmaya başladı bebeğin kalp atışları duyulana kadar devam edilecekmiş estrofem ve coraspin de yine öyle Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın cuma günü gelse de testin sonucunu öğrensem18 mart transfer oldum o gün kan sulandırıcı iğne ye başladım 5 gün öncesinden de progestan dex başlamıştım şimdi günde iki iğne sabah akşam progestan fitil. Bide estrofem e devam ediyorum. Çok fazla geliyor bu ilaçlar bana özellikle iğne göbeğimde aşırı kaşıntı yaptı inşallah pozitif sonuç alırızda herşey değer
İnşallah O zaman tutunma belirtileridir inşallah. Benim ilk 3 gün kasık bel ağrılarım oldu sonra geçti. Pazartesi günü test yapacağım bakalımKalçadan progesteron iğnesi yaptırıyor musunuz? O bende çok ağrı yaptı. Hassas test yaparsanız büyük ihtimalle çıkar idrarda bugün yarın. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz
Yok canım vurulmuyorum bana hic iğne vermedi sadece gunde 3 tane progestan fitil kullanıyorum oyuzden kalcam ve belim neden agrıyor bi anlam veremedim insallah pozitif sonucları alırız en kısa zamanda
Kelebekbu 40 bin hangi merkez ve neden bu kadar tuttu acaba. Ama senın sonucun pızitifti sanırım inşallah doğru hatırlıyorumdurProbleminiz neydi acaba ?
Hangi işlemler yapıldı ?
Benim progesteron değerim düşük diye transferin ertesi günü doktor ekledi öncesinde 4 fitil kullanıyordum şimdi hem göbekten iğne 5 günde birde kalçadan iğne oluyorum değere göre sanırımİğneleri neye göre veriyorlar acaba. Günde 4 fitil. Günde 2 tane estrofem- 1 tane kan sulandırıcı hap. Bu kadar bana verilenler
Gunde 3 fitil+ gunde 3 estrofem kullaniyordum transfer sonrasi bunlara ek coraspirin hap oksapar igne porgestan igne prednol hap verildiBenden de kesinlikle istenmedi. Sadece kalinlik bakildi bir kez.ve transfer gunu verildi.
transferi yapilan arkadaslara bir sorum olacak, ilac sayisi transfer sonrasi artiyor mu eksiliyor mu?
Prednol hap ne için verildi peki ? Kaç mgGunde 3 fitil+ gunde 3 estrofem kullaniyordum transfer sonrasi bunlara ek coraspirin hap oksapar igne porgestan igne prednol hap verildi
16mg. Vucudun embriyoyu reddetmesini engelliyormuşPrednol hap ne için verildi peki ? Kaç mg
Tuza dikkat ediyorsundur prednolde biliyorsundur zaten . İlk denemende mi verildi canım prednol peki ?16mg. Vucudun embriyoyu reddetmesini engelliyormuş
Doktorum tuz konusunda hicbir sey soylemedi. Ama zaten cok tuz seven biri degilim. Evet canim ilk denememTuza dikkat ediyorsundur prednolde biliyorsundur zaten . İlk denemende mi verildi canım prednol peki ?
Kaç gün kullanacksın peki. Tuzlu yersen şişlik ve ödem yapan bir ilaç . Ben farklı bir şey için kullanmıştım ordan biliuorım.Doktorum tuz konusunda hicbir sey soylemedi. Ama zaten cok tuz seven biri degilim. Evet canim ilk denemem