- 2 Şubat 2019
- 242
- 118
- 23
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
Ben altıma isedigimi düşündüm birde eve gidiyordum yolda iken pat diye bu sululuk vıcık vıcık
Amin birtanem amin dua edelim emi birbirimizeİçim kıpır kıpırrrrrrinşallah rabbim bize bu ay 3 ayların yüzü suyu hürmetine nasip edecek
Ben umursamadimevet gerçekten öyle bende bir an korkmuştum afedersin bir avuç dolusu gelmişti ben şok direk doktora girmiştim
Hep dualarımdasınızzzzAmin birtanem amin dua edelim emi birbirimize
Aynen canım bende şartlamıyorum ama pimpirikliyim birazcıkBen umursamadimdoktora da demedim dedim kesin yumurta ile ilgili bişey kesin ondan ben kendimi sartlamiyorum çünkü korkuyorum üzülmek istemiyorum
Evet canım dün yapıldıAynen canım sen asilamami yaptırdın mi
Allah'ın izni ile peş peşe güzel haberlerimizi veririz birbirimizeEvet canım dün yapıldı
Canım merhabalar öncelikle , Allah'ın izni ile tutar korkma etkilemiş olsa idi yumurta takibinde söylerdi doktorun . Sonuçta yumurtaların istenilen boyuta geldi ki aşılamaya geçildiMerhaba kizlar benimde dün yabi 9 mart aksami asilamam yapildi umarim hepimiz guzel haberler aliriz. Ama bende 1 haftadir falan oksuruk vardi şurup bal falan pek ise yaramadi hala öksürüyorum sizce asilamayi etkiler mi kafama taktim
Yani orasi oyle evet ama tutma ihtimali azalir mi acaba diyorum öksürdükçe her yerim kipirdiyo sankiCanım merhabalar öncelikle , Allah'ın izni ile tutar korkma etkilemiş olsa idi yumurta takibinde söylerdi doktorun . Sonuçta yumurtaların istenilen boyuta geldi ki aşılamaya geçildi
Yani orasi oyle evet ama tutma ihtimali azalir mi acaba diyorum öksürdükçe her yerim kipirdiyo sanki
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba kizlar benimde dün yabi 9 mart aksami asilamam yapildi umarim hepimiz guzel haberler aliriz. Ama bende 1 haftadir falan oksuruk vardi şurup bal falan pek ise yaramadi hala öksürüyorum sizce asilamayi etkiler mi kafama taktim
Elinde hep ılık su olsun, ozellie boğazdan gelen bir öksürme ise ılık su içmek rahatlatıyor oksurugu. Hatta limonlu ılık su olursa daha iyi. Geçmiş olsunYani orasi oyle evet ama tutma ihtimali azalir mi acaba diyorum öksürdükçe her yerim kipirdiyo sanki
Canim benim doktorum profosordu tecrubeli anlamimda diyorum yani o yuzden ben hic anlamadim nasil oldu nasil bitti. Dogum koltuğuna aliyorlar oraya bisey takiyorlar spekulum ne sadece o zaman cok hafif bi yanma oldu bende sonra doktor 1 dk bile surmeden spermleri enjekte etti ben şok oldum hatta cok cabuktu toplasan 5 dk surmedi koltuga oturmamla bitmesiHayırlısı olsun inşallahaşılama işlemi nasıl yapıldı? Benim ilk kez olacak da merak ediyorum ve endişeliyim açıkçası. Acı, ağrı vs oldu mu, işlem kaç dk sürdü?
Teşekkür ederim evet bogazdan gelen oksuruk grip sonrasi öksürüğü kaldi dedigin gibi yapacagim☺Elinde hep ılık su olsun, ozellie boğazdan gelen bir öksürme ise ılık su içmek rahatlatıyor oksurugu. Hatta limonlu ılık su olursa daha iyi. Geçmiş olsun
Yaa, çok çabuk olmuş gerçekten. Benim doktorum doçent ve çok fazla hastası var. İnşallah benimki de kolay geçer. Rabbim hayırlısıyla hepimize pozitif sonuç almayı nasip etsin insallah. Test günü söyledi mi doktorun?Canim benim doktorum profosordu tecrubeli anlamimda diyorum yani o yuzden ben hic anlamadim nasil oldu nasil bitti. Dogum koltuğuna aliyorlar oraya bisey takiyorlar spekulum ne sadece o zaman cok hafif bi yanma oldu bende sonra doktor 1 dk bile surmeden spermleri enjekte etti ben şok oldum hatta cok cabuktu toplasan 5 dk surmedi koltuga oturmamla bitmesi
Aminnnnn canım inşallah yaAllah'ın izni ile peş peşe güzel haberlerimizi veririz birbirimize
Aynı gün aşılama olmuşuz canımMerhaba kizlar benimde dün yabi 9 mart aksami asilamam yapildi umarim hepimiz guzel haberler aliriz. Ama bende 1 haftadir falan oksuruk vardi şurup bal falan pek ise yaramadi hala öksürüyorum sizce asilamayi etkiler mi kafama taktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?