Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar benimde dün yabi 9 mart aksami asilamam yapildi umarim hepimiz guzel haberler aliriz. Ama bende 1 haftadir falan oksuruk vardi şurup bal falan pek ise yaramadi hala öksürüyorum sizce asilamayi etkiler mi kafama taktim

Merhaba kizlar benimde dün yabi 9 mart aksami asilamam yapildi umarim hepimiz guzel haberler aliriz. Ama bende 1 haftadir falan oksuruk vardi şurup bal falan pek ise yaramadi hala öksürüyorum sizce asilamayi etkiler mi kafama taktim
Canım merhabalar öncelikle , Allah'ın izni ile tutar korkma etkilemiş olsa idi yumurta takibinde söylerdi doktorun . Sonuçta yumurtaların istenilen boyuta geldi ki aşılamaya geçildi

Canım merhabalar öncelikle , Allah'ın izni ile tutar korkma etkilemiş olsa idi yumurta takibinde söylerdi doktorun . Sonuçta yumurtaların istenilen boyuta geldi ki aşılamaya geçildi
Yani orasi oyle evet ama tutma ihtimali azalir mi acaba diyorum öksürdükçe her yerim kipirdiyo sanki

Hayırlısı olsun inşallah aşılama işlemi nasıl yapıldı? Benim ilk kez olacak da merak ediyorum ve endişeliyim açıkçası. Acı, ağrı vs oldu mu, işlem kaç dk sürdü?

Yani orasi oyle evet ama tutma ihtimali azalir mi acaba diyorum öksürdükçe her yerim kipirdiyo sanki
Elinde hep ılık su olsun, ozellie boğazdan gelen bir öksürme ise ılık su içmek rahatlatıyor oksurugu. Hatta limonlu ılık su olursa daha iyi. Geçmiş olsun

Kızlar bu aksam son iğnemi yaptım, yarın sabah kontrolüm var. Birşey çıkacak da aşılama iptal olacak diye çok korkuyorum.

Hayırlısı olsun inşallah aşılama işlemi nasıl yapıldı? Benim ilk kez olacak da merak ediyorum ve endişeliyim açıkçası. Acı, ağrı vs oldu mu, işlem kaç dk sürdü?
Canim benim doktorum profosordu tecrubeli anlamimda diyorum yani o yuzden ben hic anlamadim nasil oldu nasil bitti. Dogum koltuğuna aliyorlar oraya bisey takiyorlar spekulum ne sadece o zaman cok hafif bi yanma oldu bende sonra doktor 1 dk bile surmeden spermleri enjekte etti ben şok oldum hatta cok cabuktu toplasan 5 dk surmedi koltuga oturmamla bitmesi

Elinde hep ılık su olsun, ozellie boğazdan gelen bir öksürme ise ılık su içmek rahatlatıyor oksurugu. Hatta limonlu ılık su olursa daha iyi. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim evet bogazdan gelen oksuruk grip sonrasi öksürüğü kaldi dedigin gibi yapacagim☺

Yaa, çok çabuk olmuş gerçekten. Benim doktorum doçent ve çok fazla hastası var. İnşallah benimki de kolay geçer. Rabbim hayırlısıyla hepimize pozitif sonuç almayı nasip etsin insallah. Test günü söyledi mi doktorun?

Aynı gün aşılama olmuşuz canım Bence de sıkıntı olmaz ama sen yine de bol bol dinlenmeye çalış kendini yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…