Şöyle birtanem ben 29 yaşındayım 10 yaşından beri regl olmaya çalışıyorum çünkü pcosluyum ama bu yasa dek gittiğim her doktor sırf adet düzensizliğim için her gittiğim doktor ikizin olur çok yumurtan var dediler .bu doktor da normal rutin muayaneleri yaptı o da dedi çok güzel herseyin Allah'ın izni ile çocuğun olur normal gonal f ile 5 tane yumurtam oldu 3 u sağda(13,12,12)- 2 si solda (11,12,5) mm olarak bu 75 lik dozda sonra yine doktora muayaneye gittim doktor 25 m ye düşürdü dozu sonrasında gittiğimde 19 ile 20 mm olmuş biri sağda biri solda . Yani diğer 3 yumurta nerede onu demedi :)) ama normalde hiç böyle yorum yapan bir adam değil bundan 2 hafta önceydi hiç unutmam gittiğimde dedi ki bu kadar aniden buyuyeceklerini düşünmemiştim çok kaliteli yumurtaların var ve ikizin olursa kızma bize o kadar ağladım ki o anda ... İnanın yeni evliyim ama psikolojim berbat çünkü eşim beni sucluyordu ,annesi çok kötü bir kadın biz zaten severek 6 sene bekleyerek birbirimize kavuştuk ki annesi elinden geleni yapti biz olmayalım diye eşimde bu süreçte kendi sperm değerlerini bilmeden bana yüklenince çok ezildim inanın ... Ki doktor eşimin yüzüne dedi senin durumun nedeniyle aşılama olacak diye