- 14 Mart 2020
- 37
- 18
- 3
- Konu Sahibi pembiss123
-
Ay inşallah canim sağlıklı kucağına almakta nasip olur inşallah cok mutlu oldum ben sali günü kan verdim negativ cıktı ama sali gunu peceyeye hafif bir pembe gibi akinti oldu kesti ertesi gün kahve renkli akinti leke gibi oldu simdiye kadarda hic birşey yok neden acaba ilac falanda kullanmadim :/Kızlar hepinize merhaba. Ben hamileyim galiba. Kapı atışını duymadan emin olamiycam . Dün kan testi verdim ve sonuç pozitif. 3 gün kahverengi alıntı yaşadım ara ara
Asilamadan sonra 13 günü olacaktiKan testi adetimin 13 günü vermiştim
Canım bende 13. Gun kan verdim. Ama hiç beklemiyordum hala da şaşkınımAsilamadan sonra 13 günü olacakti
Yaaa canım hayırlısı olsunKızlar hepinize merhaba. Ben hamileyim galiba. Kapı atışını duymadan emin olamiycam . Dün kan testi verdim ve sonuç pozitif. 3 gün kahverengi alıntı yaşadım ara ara
Canım benim belirtilerin nelerdi ve aşılamadan sonra mı sayıyorsun günü yoksa çatlatma iğnesinden sonramı canımCanım bende 13. Gun kan verdim. Ama hiç beklemiyordum hala da şaşkınım
Canım ben özel hastenede yaptırdım ilk aşılamam eşimde de bende de sorun yok şöyle ki yumurtam çatlamayı unutuyormuş sadece ki I da iğne ile halolduğu için doktor onu sorun olarak görmüyor ... aşılama öncesi;aşılma yaptıranlar fiyatlardan bahsedermisiniz? Ve ilk denemede hamile kalan var mı
Seni çok tebrik ediyorum canım Rabb'im en güzel mutlulukları yaşatsın . İlk aşılama imiydi yoksa ikinci miKızlar hepinize merhaba. Ben hamileyim galiba. Kapı atışını duymadan emin olamiycam . Dün kan testi verdim ve sonuç pozitif. 3 gün kahverengi alıntı yaşadım ara ara
Boyle detaylı cevap verdiniz için çok teşekkür ederim,peki ilk aşılamada nasıl bir sonuç aldınız?Canım ben özel hastenede yaptırdım ilk aşılamam eşimde de bende de sorun yok şöyle ki yumurtam çatlamayı unutuyormuş sadece ki I da iğne ile halolduğu için doktor onu sorun olarak görmüyor ... aşılama öncesi;
yumurta geliştirici hap ( femera 150 TL) onun yanında folik ast vitamin karışık şase (150 TL)
muayene ücreti ( 125 TL + 125 TL )
sonrasında ise çatlatma iğnesi (127 TL)
eşimin sperm yıkama işlemi ( 720 TL)
benim aşılama (1080 TL)
Aşılama sonrası folik asit aspirin 55 TL böyle canım progestan evde olduğu için almadım
Şu an beklemedeyim canım aşılama yapılalı 11 gün olduBoyle detaylı cevap verdiniz için çok teşekkür ederim,peki ilk aşılamada nasıl bir sonuç aldınız?
Seni çok tebrik ediyorum canım Rabb'im en güzel mutlulukları yaşatsın . İlk aşılama imiydi yoksa ikinci mi
3. AsiSeni çok tebrik ediyorum canım Rabb'im en güzel mutlulukları yaşatsın . İlk aşılama imiydi yoksa ikinci mi
3. Asilamamdi canım. Hatta tüp bebek için randevu günümü karşılaştırmaya calisiyordukSeni çok tebrik ediyorum canım Rabb'im en güzel mutlulukları yaşatsın . İlk aşılama imiydi yoksa ikinci mi
Asilamadan sonra sayıyorum canım. Belirti yok gibi bişey. Yanı lekelenme var ama ağrısız. Adet gibi değildi zaten o yüzden emin olmak için kan verdim dunCanım benim belirtilerin nelerdi ve aşılamadan sonra mı sayıyorsun günü yoksa çatlatma iğnesinden sonramı canım
Allah herkese nasip etsin kuzum sizede en kısa zamanda inşallah. 3. AsilamamdiYaaa canım hayırlısı olsunaşılamamıydı
Canim pahaliynis ya nerde yaşıyorsun ?Canım ben özel hastenede yaptırdım ilk aşılamam eşimde de bende de sorun yok şöyle ki yumurtam çatlamayı unutuyormuş sadece ki I da iğne ile halolduğu için doktor onu sorun olarak görmüyor ... aşılama öncesi;
yumurta geliştirici hap ( femera 150 TL) onun yanında folik ast vitamin karışık şase (150 TL)
muayene ücreti ( 125 TL + 125 TL )
sonrasında ise çatlatma iğnesi (127 TL)
eşimin sperm yıkama işlemi ( 720 TL)
benim aşılama (1080 TL)
Aşılama sonrası folik asit aspirin 55 TL böyle canım progestan evde olduğu için almadım
İnşallah) bende klomen kullandım yarın ovitrelle iğne yaptırıcam olmazsa da artık aşılamaya geçicem)Şu an beklemedeyim canım aşılama yapılalı 11 gün olduinşallah sonucu güzel olur
Anladım canımmmm ay rabbim hayırlısı ile inşallah bize de nasip etsin ben de bekliyorum bakalımAsilamadan sonra sayıyorum canım. Belirti yok gibi bişey. Yanı lekelenme var ama ağrısız. Adet gibi değildi zaten o yüzden emin olmak için kan verdim dun
İnşallah hayırlısı olsun canım benim ama ovitrelleden sonra kendini iyi dinle canım neden diye sorarsan bana hiç bir şekilde işe yaramıyordu ve 1 yılımı aldı her doktora söylediğimde kabul etmiyorduİnşallah) bende klomen kullandım yarın ovitrelle iğne yaptırıcam olmazsa da artık aşılamaya geçicem)
Tekirdağ”ın bir ilçesin de canımCanim pahaliynis ya nerde yaşıyorsun ?
Bugün merak edip idrar testi yaptım çok koyu değildi çizgi ama yine de fark ediliyordu kuzumAnladım canımmmm ay rabbim hayırlısı ile inşallah bize de nasip etsin ben de bekliyorum bakalımidrar testi yaptın mı hiç canım ben de cumartesi yapsam mı diyorum 13.gün olunca ayyy bilemiyorum heyecan yaptım şu an ama bende ki belirtiler adet ağrıları gibi ağrı bel ağrısı batmalar mide bulantısı sık acıkma şu an böyle ve çok ilginç olan tek göğüs ağrısı koltuk altıma vuruyor arada ağrısı yumurtlama olan yerde göğüs ağırım anlamadım canım bakalım sonucu güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?