Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar hepinize merhaba. Ben hamileyim galiba. Kapı atışını duymadan emin olamiycam . Dün kan testi verdim ve sonuç pozitif. 3 gün kahverengi alıntı yaşadım ara ara
Ay inşallah canim sağlıklı kucağına almakta nasip olur inşallah cok mutlu oldum ben sali günü kan verdim negativ cıktı ama sali gunu peceyeye hafif bir pembe gibi akinti oldu kesti ertesi gün kahve renkli akinti leke gibi oldu simdiye kadarda hic birşey yok neden acaba ilac falanda kullanmadim :/

aşılma yaptıranlar fiyatlardan bahsedermisiniz? Ve ilk denemede hamile kalan var mı
Canım ben özel hastenede yaptırdım ilk aşılamam eşimde de bende de sorun yok şöyle ki yumurtam çatlamayı unutuyormuş sadece ki I da iğne ile halolduğu için doktor onu sorun olarak görmüyor ... aşılama öncesi;
yumurta geliştirici hap ( femera 150 TL) onun yanında folik ast vitamin karışık şase (150 TL)
muayene ücreti ( 125 TL + 125 TL )
sonrasında ise çatlatma iğnesi (127 TL)
eşimin sperm yıkama işlemi ( 720 TL)
benim aşılama (1080 TL)
Aşılama sonrası folik asit aspirin 55 TL böyle canım progestan evde olduğu için almadım

Boyle detaylı cevap verdiniz için çok teşekkür ederim,peki ilk aşılamada nasıl bir sonuç aldınız?

Seni çok tebrik ediyorum canım Rabb'im en güzel mutlulukları yaşatsın . İlk aşılama imiydi yoksa ikinci mi
Seni çok tebrik ediyorum canım Rabb'im en güzel mutlulukları yaşatsın . İlk aşılama imiydi yoksa ikinci mi
3. Asi
3. Asilamamdi canım. Hatta tüp bebek için randevu günümü karşılaştırmaya calisiyorduk

Canım benim belirtilerin nelerdi ve aşılamadan sonra mı sayıyorsun günü yoksa çatlatma iğnesinden sonramı canım
Asilamadan sonra sayıyorum canım. Belirti yok gibi bişey. Yanı lekelenme var ama ağrısız. Adet gibi değildi zaten o yüzden emin olmak için kan verdim dun

Canim pahaliynis ya nerde yaşıyorsun ?

Asilamadan sonra sayıyorum canım. Belirti yok gibi bişey. Yanı lekelenme var ama ağrısız. Adet gibi değildi zaten o yüzden emin olmak için kan verdim dun
Anladım canımmmm ay rabbim hayırlısı ile inşallah bize de nasip etsin ben de bekliyorum bakalım idrar testi yaptın mı hiç canım ben de cumartesi yapsam mı diyorum 13.gün olunca ayyy bilemiyorum heyecan yaptım şu an ama bende ki belirtiler adet ağrıları gibi ağrı bel ağrısı batmalar mide bulantısı sık acıkma şu an böyle ve çok ilginç olan tek göğüs ağrısı koltuk altıma vuruyor arada ağrısı yumurtlama olan yerde göğüs ağırım anlamadım canım bakalım sonucu güzel olur inşallah

İnşallah) bende klomen kullandım yarın ovitrelle iğne yaptırıcam olmazsa da artık aşılamaya geçicem)
İnşallah hayırlısı olsun canım benim ama ovitrelleden sonra kendini iyi dinle canım neden diye sorarsan bana hiç bir şekilde işe yaramıyordu ve 1 yılımı aldı her doktora söylediğimde kabul etmiyordu doktorumu değiştirdikten sonra yeni doktorum söyledi ve başka iğne vermişti canım tabi ki de herkeste aynı olacak diye bişey yok ...

Bugün merak edip idrar testi yaptım çok koyu değildi çizgi ama yine de fark ediliyordu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…