• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ilk ikisinde vardı son günlere doğru oluyordu ama onlarda progesteron takviyesi kullandım ona bağladım açıkçası. Üçüncü asilamada takviye vermedi şimdi ise sadece ağırlık var yani ağrı sızı gibi değil bilmiyorum artık neden oluyo
Anladım canım benimde öyle acı yok ama ağırlaştılar gibi anlamadım 🤷‍♀️

Kızlar bugun adetimden 3 gün geçti ve halen olmadım ama hafif çok hafif bir renk pembe ile kahve rengi arası bir renkle akıntım oldu . Acaba bir biginiz var mı

Canım akıntının devamı şuan yok sol kasığımda batma hissettim akıntı şuan yok çok afedersiniz ama cıvık şekilde beyaz akıntı ile karışık hafif pembemsi geldi peceteye
Anladım canım belki yerleşme kanaması olabilir doktoruna danışmalısın 🙏 benimde öyle olmuştu hatta gelen akıntının resmini bile istemişti ve beni hemen çağırmıştı ozaman kan testi yapıldı be hamileydim ama dış gebelik oluşmuş ☹️🥺🥺oyüzden doktoruna yazmalısın kuzum ve kan testi yaptır 🙏

Kızlar bugun adetimden 3 gün geçti ve halen olmadım ama hafif çok hafif bir renk pembe ile kahve rengi arası bir renkle akıntım oldu . Acaba bir biginiz var mı
Ay canim inşallah yerleşme kanamasidir ozaman hamişsindir inşallah adet olmazsan test yap cikar zaten kan verdin mi ay inşallah ya

Ay canim inşallah yerleşme kanamasidir ozaman hamişsindir inşallah adet olmazsan test yap cikar zaten kan verdin mi ay inşallah ya
Yok canım eğer adet olmazsam muhtemelen hamileyim inşallah yok olursam zaten hamile olmadığımi bilicem inşallah olmam . Eğer adet olursam da direkt doktoruma gidicem adetin 2.gunu ya yine aşılama ya da tüp bebek istediğimi söyleyeceğim . Ya da aşılama ile daha uğraşmam direkt tüp bebeğe geçeriz tedavi için adetin 2.gununu bekleyecem bence sizlerde eğer adet olduysaniz zaman kaybetmeyin .

Anladım canım belki yerleşme kanaması olabilir doktoruna danışmalısın 🙏 benimde öyle olmuştu hatta gelen akıntının resmini bile istemişti ve beni hemen çağırmıştı ozaman kan testi yapıldı be hamileydim ama dış gebelik oluşmuş ☹🥺🥺oyüzden doktoruna yazmalısın kuzum ve kan testi yaptır 🙏
Cumartesi gününe dek oldum oldum olmadım cumartesi sabahı eşimle hastaneye gidicez randevu bile aldım neye göre aldım onu diyim cumartesi gününe dek olursam adetin ya 2. Ya da 3.gunune denk gelmiş olacak ona göre eşimle gidip doktorla görüşüp kendime alttan yine baktiricam ona göre tedaviye hemen başlayalım diye... Yok eğer adet olmazsam o tarihe dek Rabbim çok büyük inşallah olmam duam olmazsam yine cumartesi günü sabahı doktorumla görüşüp kan verdiricem ... Nolur üzülmeyin inanın ki Rabbim bizlere çare vermiş eminim ki herşey çok güzel olacak ben ne diyorum eğer adet olursam hemen tüp bebek tedavisi için başvuru yapicaz eşimle gidip

Kızlar bende adet görüyorum şuan ama üzülmüyorum gercekten kendimi kandirmak için yazmıyorum demek ki zaman suani değilmiş 🙏🏻🙏🏻☺️sadece o günün ekleyip sabredicem Allah'ın izni ile elbet olacak çünkü olmaması için sebep yok yarın adetin 2.günü ve doktoruma yeni tedavi için başvuru yapicam umarım dualarımız kabul olur kendinize iyi bakın

Kızlar bende adet görüyorum şuan ama üzülmüyorum gercekten kendimi kandirmak için yazmıyorum demek ki zaman suani değilmiş 🙏🏻🙏🏻☺sadece o günün ekleyip sabredicem Allah'ın izni ile elbet olacak çünkü olmaması için sebep yok yarın adetin 2.günü ve doktoruma yeni tedavi için başvuru yapicam umarım dualarımız kabul olur kendinize iyi bakın
Canım benimmmm ☹️ Kesinlikle öyle hiç üzülme herşeyin bir zamanı var hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun 🙏

Kızlar bende adet görüyorum şuan ama üzülmüyorum gercekten kendimi kandirmak için yazmıyorum demek ki zaman suani değilmiş 🙏🏻🙏🏻☺️sadece o günün ekleyip sabredicem Allah'ın izni ile elbet olacak çünkü olmaması için sebep yok yarın adetin 2.günü ve doktoruma yeni tedavi için başvuru yapicam umarım dualarımız kabul olur kendinize iyi bakın
Hakkinda hayirlisi inşallah canim dualarim sninle üzülme zaten bu ay olmazsa önümüz ay olur sabredelim yeterki

Kızlar bende adet görüyorum şuan ama üzülmüyorum gercekten kendimi kandirmak için yazmıyorum demek ki zaman suani değilmiş 🙏🏻🙏🏻☺sadece o günün ekleyip sabredicem Allah'ın izni ile elbet olacak çünkü olmaması için sebep yok yarın adetin 2.günü ve doktoruma yeni tedavi için başvuru yapicam umarım dualarımız kabul olur kendinize iyi bakın
Hayırlısı olsun güzel arkadaşım güzel haberini :anneadayı: alıcaz tez zamanda inşallah

Back