- 2 Şubat 2019
- 242
- 118
- 23
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
Ay canım yükleyebilir misin bende cumartesi günü yaparsamBugün merak edip idrar testi yaptım çok koyu değildi çizgi ama yine de fark ediliyordu kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım yükleyebilir misin bende cumartesi günü yaparsamBugün merak edip idrar testi yaptım çok koyu değildi çizgi ama yine de fark ediliyordu kuzum
Şimdi evde değilim ama yükleyebilirsem tabiki :) zaten saklamayı düşünüyorum:))) inşallah en kısa zamanda beklediğin haberi alirsin canimAy canım yükleyebilir misin bende cumartesi günü yaparsam
Amin canım inŞallah rabbim her isteyene nasip etsin inşallahŞimdi evde değilim ama yükleyebilirsem tabiki :) zaten saklamayı düşünüyorum:))) inşallah en kısa zamanda beklediğin haberi alirsin canim
yaaaaa çok sevindim tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla sıhhatle tez zamanda al kucağına inşallah.. Neler yaşadın canım lekelenme dışında seni şüpheye düşüren bir şey oldu mu?Kızlar hepinize merhaba. Ben hamileyim galiba. Kapı atışını duymadan emin olamiycam . Dün kan testi verdim ve sonuç pozitif. 3 gün kahverengi alıntı yaşadım ara ara
Dikkatimi çeken farklı bir durum olmadi kuzum. Göğüslerinde ağrı değilde degisik bi ağırlık vardı. Ama onu da zaten adet olcam galiba diye dusunuyordum. sen kacinci gunundesinyaaaaa çok sevindim tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla sıhhatle tez zamanda al kucağına inşallah.. Neler yaşadın canım lekelenme dışında seni şüpheye düşüren bir şey oldu mu?
Mucize canım tebrik ediyorum Rabbim bize de nasip etsin inşallahAsilamadan sonra sayıyorum canım. Belirti yok gibi bişey. Yanı lekelenme var ama ağrısız. Adet gibi değildi zaten o yüzden emin olmak için kan verdim dun
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın gerçekten zoe bir süreçten geçiyoruz hepimiz. Hem maddi hem manevi. Ben artık vazgeçtim olmadi tüp bebeğe nasıl başlıycam diyordum Allah bu aşamada nasip etti. Inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alacaksınızMucize canım tebrik ediyorum Rabbim bize de nasip etsin inşallah
canıııımmm çok sevindimmm hayırlı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hepinize merhaba. Ben hamileyim galiba. Kapı atışını duymadan emin olamiycam . Dün kan testi verdim ve sonuç pozitif. 3 gün kahverengi alıntı yaşadım ara ara
Inşallah yaa hala inanmış değilim. Negatif görmeye duymaya alışmışız. Allah herkese hepimize nasip etsin kısa zamanda hayırlı zamandacanıııımmm çok sevindimmm hayırlı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
merhaba canım evet bu ilacı doktorlar çok yönlü olarak verebiliyorlar zaten 14 gün kullanıyorsun diye biliyorum ilacı ben de kullanmıştım bıraktıktan 5 gün sonra adet olmuştum ... burada da bir arkadaşımıza aşılamadan sonra doktoru vermiş oda tedirgindi ama sonrada. Bebeğin tutunması için de verilen bir ilaçmış için rahat olsun nasıl belirtilerin var mı ??Kizlar asilamadan sonra duphaston kullanan var mi benimde asilamamin 13.gunu bugun. doktor bana asilamadan sonra 2 kutu duphaston vermişti bebek varsa tutunmasına yardimci oluyomus yoksada adet oluyomussun ama ben sunu anlamadim bu ilaci birakinca mi adet olacağım yoksa devam ederken olur muyum. Doktor 2 hafta sonra kan testi yap dedi ama bende test yapmaya korkuyorum adetimi beklemek istiyorum ama internette okudum bu ilaci adet olamayanlarada veriyolarmis onlar bi kutu bitince 3 4 gun icinde adet oluyomus bu ilac adetimi geciktirir mi acaba sali yada carsamba olmam lazim normalde. Asilamadan sonra kullanan varsa yardimci olursa cok sevinirim
Bende 16 Mart'ta aşılama oldum bana da verdi bir kutu ilk aşılamada son bir tane kala adet olmuştum ben adet olunca bırak denilmişti bana tutunmaya yardımcı olması için vermsti doktorum banaKizlar asilamadan sonra duphaston kullanan var mi benimde asilamamin 13.gunu bugun. doktor bana asilamadan sonra 2 kutu duphaston vermişti bebek varsa tutunmasına yardimci oluyomus yoksada adet oluyomussun ama ben sunu anlamadim bu ilaci birakinca mi adet olacağım yoksa devam ederken olur muyum. Doktor 2 hafta sonra kan testi yap dedi ama bende test yapmaya korkuyorum adetimi beklemek istiyorum ama internette okudum bu ilaci adet olamayanlarada veriyolarmis onlar bi kutu bitince 3 4 gun icinde adet oluyomus bu ilac adetimi geciktirir mi acaba sali yada carsamba olmam lazim normalde. Asilamadan sonra kullanan varsa yardimci olursa cok sevinirim
Ara ara giren adet agrisindan baska hic bi belirtim yok zatende 3 yildir olmadigi icin hic olumlu sonuc alamicam gibi geliyo olmicak gibi sanki. Benim cikolata kistim var onun disinda bi sorunumuz yok doktor banada eşimede guzel seyler soyledi ama cok umutsuzum yada umut etmeye korkuyorum galibamerhaba canım evet bu ilacı doktorlar çok yönlü olarak verebiliyorlar zaten 14 gün kullanıyorsun diye biliyorum ilacı ben de kullanmıştım bıraktıktan 5 gün sonra adet olmuştum ... burada da bir arkadaşımıza aşılamadan sonra doktoru vermiş oda tedirgindi ama sonrada. Bebeğin tutunması için de verilen bir ilaçmış için rahat olsun nasıl belirtilerin var mı ??
Yani sen kullanima devam ederken adet oldun demi canim birakinca degilBende 16 Mart'ta aşılama oldum bana da verdi bir kutu ilk aşılamada son bir tane kala adet olmuştum ben adet olunca bırak denilmişti bana tutunmaya yardımcı olması için vermsti doktorum bana
Olsun canım umudunu hiç kaybetme benimde bugün 14.günüm gündüzleri batma oluyor geceleri ise kasık ağrılarından uyuyamıyorum bacaklarıma bürüyor bütün ağrısı uyuşuyor gibi oluyor bakalım yarın bi idrar testi yaparım diyorum ama bilmiyorum korkuyorum da merak ta ediyorumAra ara giren adet agrisindan baska hic bi belirtim yok zatende 3 yildir olmadigi icin hic olumlu sonuc alamicam gibi geliyo olmicak gibi sanki. Benim cikolata kistim var onun disinda bi sorunumuz yok doktor banada eşimede guzel seyler soyledi ama cok umutsuzum yada umut etmeye korkuyorum galiba
Kan testinden once idrar testi yapacak misin canim adet gunun ne zaman esim bana illa kan testi yapalim diyo ben iki testi yapmayada korkuyorum adet gunumu beklemek istiyorum saliyi bekleyecegim mecburen esim o gun musait beraber gidecegizOlsun canım umudunu hiç kaybetme benimde bugün 14.günüm gündüzleri batma oluyor geceleri ise kasık ağrılarından uyuyamıyorum bacaklarıma bürüyor bütün ağrısı uyuşuyor gibi oluyor bakalım yarın bi idrar testi yaparım diyorum ama bilmiyorum korkuyorum da merak ta ediyorum
Evet kullanırken olmuştum bakalım bu ikinci aşılamam yine kullaniyorumYani sen kullanima devam ederken adet oldun demi canim birakinca degil
Ben ikinci kutuya basladim adeti bekliyorum bakalim 2 3 gun varEvet kullanırken olmuştum bakalım bu ikinci aşılamam yine kullaniyorum
Evet evet canım önce idrar testi yapacağım evde cesaretimi toplayabilirsem tabiki benim 25 Mart canım doktorum da bana 25 Mart kan testi dediKan testinden once idrar testi yapacak misin canim adet gunun ne zaman esim bana illa kan testi yapalim diyo ben iki testi yapmayada korkuyorum adet gunumu beklemek istiyorum saliyi bekleyecegim mecburen esim o gun musait beraber gidecegiz