- 2 Şubat 2019
- 242
- 118
- 23
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
Bana bunu doktorum adet söktürücü olarak vermişti korkma demişti eğer yumurta döllenirse bebeğine hiç bir zarar olmaz demiştiHiç bilmiyorum neden aşılama sonrası bu ilacı verdiklerini bebeğin tutunmasında bir rolü olmalı diye düşünüyorum sizin bir bilginiz varmı ?
Verirken ilaç için bişey dedi mi açıklama yaptı mı doktorun belki de tutunmasını da sağlıyordurHiç bilmiyorum neden aşılama sonrası bu ilacı verdiklerini bebeğin tutunmasında bir rolü olmalı diye düşünüyorum sizin bir bilginiz varmı ?
Şaşırdım şuan henüz kullanmaya başlamadım akşam içicektim ilk günde 2 kez içilecek acaba içmesem miBana bunu doktorum adet söktürücü olarak vermişti korkma demişti eğer yumurta döllenirse bebeğine hiç bir zarar olmaz demişti
Ben hic bir ilac kullanmadim asilamadan sonra bu 2 farkli yerde yaptirdim ikiside ilac jel vs vs vermedi demekki verilenlerin bir nedeni veya sorunu var ona gore veriyorlarHiç bilmiyorum neden aşılama sonrası bu ilacı verdiklerini bebeğin tutunmasında bir rolü olmalı diye düşünüyorum sizin bir bilginiz varmı ?
İşlem bittikten sonra bir ilaç verdim eczaneden alırsın sabah akşam kutu bitene kadar içeceksin bunu dedi bu kadarVerirken ilaç için bişey dedi mi açıklama yaptı mı doktorun belki de tutunmasını da sağlıyordur
Sana verdiyese kullan canim vardir bir sebebi demekkiŞaşırdım şuan henüz kullanmaya başlamadım akşam içicektim ilk günde 2 kez içilecek acaba içmesem mi
Amin inşallah bebeğin seninledir ..Anladım canım benimde aşılamamda bugün 8. Günüm normalde adetime bir bir buçuk hafta kala göğüslerim çok ağır aya başlardı ama şu an yok bilmiyorumsonucu güzel olur inşallah
Ben de hiçbir sorun yok tüm testler çok güzel çıktı hormon testi HGS teste yumurtalıklar bizim problemimiz eşimde varikosel olması buda sper sayısını düşürüyor ..kafam çok karıştı şuanBen hic bir ilac kullanmadim asilamadan sonra bu 2 farkli yerde yaptirdim ikiside ilac jel vs vs vermedi demekki verilenlerin bir nedeni veya sorunu var ona gore veriyorlar
Ilk ikisinde vardı son günlere doğru oluyordu ama onlarda progesteron takviyesi kullandım ona bağladım açıkçası. Üçüncü asilamada takviye vermedi şimdi ise sadece ağırlık var yani ağrı sızı gibi değil bilmiyorum artık neden oluyoHakkınızda hayırlısı olsun inŞalalhgöğüslerinizde ağrı var mıydı
Dupaston sadece adet söktürücü olarak kullanılmıyor eğer gebelik var ise rahimde tutunması için de veriliyor yani korkmayinBilemedim ki şuan araştırma yapmam lazım adet söktürücü oşarak verilen bir ilaçmış
Ayyy çok teşekkür ederim içimi rahtlatrınız İnşallah sizinde gönlünüzden geçen ne varsa gerçekleşsinDupaston sadece adet söktürücü olarak kullanılmıyor eğer gebelik var ise rahimde tutunması için de veriliyor yani korkmayin
Korkma canım ben kullandım net olarak biliyorum dupaston sadece adet için değil.bebek tutunması için çoğu doktor veriyor eğer bebek yoksa adet olursun ama varsa dupaston da içtiğim halde olmuyosan %90 hamilesinAyyy çok teşekkür ederim içimi rahtlatrınız İnşallah sizinde gönlünüzden geçen ne varsa gerçekleşsin
En guzeli doktorunu ara sor aklinda kalmasin için rahat olsunBen de hiçbir sorun yok tüm testler çok güzel çıktı hormon testi HGS teste yumurtalıklar bizim problemimiz eşimde varikosel olması buda sper sayısını düşürüyor ..kafam çok karıştı şuan
Çok ama çok teşekkür ederim gerçekten şuan gönül rahtlığıyla içebilirim
Sana verdiyse de vardır bir bildiği canım öyle kullanmamazlık yapmaŞaşırdım şuan henüz kullanmaya başlamadım akşam içicektim ilk günde 2 kez içilecek acaba içmesem mi
Amin canım inŞalalhAmin inşallah bebeğin seninledir ..
İçmeye başladım canım bu ilaç düşük yapmayı da engelliyor muş diğerinin yanı sıra bunu öğrendim içmeye başladım yani çok teşekkür ederimSana verdiyse de vardır bir bildiği canım öyle kullanmamazlık yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?