Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç bilmiyorum neden aşılama sonrası bu ilacı verdiklerini bebeğin tutunmasında bir rolü olmalı diye düşünüyorum sizin bir bilginiz varmı ?
Bana bunu doktorum adet söktürücü olarak vermişti korkma demişti eğer yumurta döllenirse bebeğine hiç bir zarar olmaz demişti

Hiç bilmiyorum neden aşılama sonrası bu ilacı verdiklerini bebeğin tutunmasında bir rolü olmalı diye düşünüyorum sizin bir bilginiz varmı ?
Ben hic bir ilac kullanmadim asilamadan sonra bu 2 farkli yerde yaptirdim ikiside ilac jel vs vs vermedi demekki verilenlerin bir nedeni veya sorunu var ona gore veriyorlar

Ben hic bir ilac kullanmadim asilamadan sonra bu 2 farkli yerde yaptirdim ikiside ilac jel vs vs vermedi demekki verilenlerin bir nedeni veya sorunu var ona gore veriyorlar
Ben de hiçbir sorun yok tüm testler çok güzel çıktı hormon testi HGS teste yumurtalıklar bizim problemimiz eşimde varikosel olması buda sper sayısını düşürüyor ..kafam çok karıştı şuan

Hakkınızda hayırlısı olsun inŞalalh göğüslerinizde ağrı var mıydı
Ilk ikisinde vardı son günlere doğru oluyordu ama onlarda progesteron takviyesi kullandım ona bağladım açıkçası. Üçüncü asilamada takviye vermedi şimdi ise sadece ağırlık var yani ağrı sızı gibi değil bilmiyorum artık neden oluyo

Ayyy çok teşekkür ederim içimi rahtlatrınız İnşallah sizinde gönlünüzden geçen ne varsa gerçekleşsin
Korkma canım ben kullandım net olarak biliyorum dupaston sadece adet için değil.bebek tutunması için çoğu doktor veriyor eğer bebek yoksa adet olursun ama varsa dupaston da içtiğim halde olmuyosan %90 hamilesin

En guzeli doktorunu ara sor aklinda kalmasin için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…