E
EU2
Ziyaretçi
:ecrin_bebek:ayy aman da aman damlacığımız doğurmuşş maşallah tosun ozanımızaaaa...
Allahım darısı başımıza yarabbimm:Saruboceq: kızlar bu arada cidden azalmış yaa liste beni bi heyecan bastı yine en son kim kalacak acabaaa:smiley-cool:....
dün gece çok kötüydüm kızlarr dün misafirliğe gitmiştim yaa canınız çekmesin kısır yapmıştı arkadaş baya yemiştim ondan çok severim de gece bir mide bulantısı bir mide bulantısı hamileliğin ilk başlarında bile böyle olmamıştım uyuyamadım bir türlü ay bi de selen de hareketsizleşti nasıl korktum gebelik zehirlenmesi falan olduysam diye eşim de uyuyordu gittim oturma odasına uzandım bildiğim bütün duaları okuyorum ama nasıl ağlayarak bir kıpırtı yok neyse eşim uyanmış sonra bakmış yanında yokum beni aramaya çıkmış evin içinde:asigim: geldi yanıma aşkım napıyon dedi selen hanım babasının sesini duyar duymaz bir başladı oynamaya varya anlatamam çıldırmış gibi
yok anacım yok bu cimcimlerin bize garezleri varkaydirigubbakcemile2 neyse sonra bulantı devam etti yine en sonunda gittim çıkardım rahatladım hep o kısır mahvetmiş midemi annem üşüttüysen belli etmiştir o dokunmuştur diyo ama çok şükür sonra çok rahatladım:1closedeyes:...
bu arada annem bu gece biniyo hayırlısıylaa şuan ıspartada son hazırlıkları yapıyo canım annem benimm ayy bizde anne oluyoruz yaa inşallah hayırlısıylaaaa:CüvCüv:
Tuğbacım geçmiş olsun canım. Aman neyseki ucuz atlatmışsın... Üşütmekten ziyade şey geldi benim aklıma, bazı kişiler kısırı yaparken ev salçası veya saf zeytinyağı kullanır. Bunlara alışkın değilse bünyen, aynen anlattığın şekilde dokunur. Ben daha önce çok fena hastalandım, anlattğım usulde yapılan bir kısır yüzünden...