Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde gün asiri yaptiriyoruz.. hos biz derken ben ayak isini görüyorum annem yaptiriyor.. bende ve esimde pek cesaret yokda benneyaptımki[/COLOR][/I] benneyaptımki
Sağolun arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin.Belime vuruyor acayip biçimde.Melekcim doktorda şaşırdı cumartesi kontrolum vardı 10 gün sonra geldiğinde doğum başlamış olur dedi.Ama erken çıktı bizimki.İki kere nst çekildi bir de ilk defa doğumhaneye girdim işte o zaman biraz endişeleniyor insan.Hayırlısı bakalım...
:dilcikar:hıh burda da hep anneler ve doğurmak üzere olan bir anne adayı var benim ne işim var yaaaa:roflol::roflol::roflol:
kendimi dışlanmış hissettim:çok üzgünüm:
altunuumm, ezgiiii, che-denizzz neredesiniz :roflol:
:dilcikar:hıh burda da hep anneler ve doğurmak üzere olan bir anne adayı var benim ne işim var yaaaa:roflol::roflol::roflol:
kendimi dışlanmış hissettim:çok üzgünüm:
altunuumm, ezgiiii, che-denizzz neredesiniz :roflol:
Şule cebini msj atsana özelden.. Haberimiz olsun doğum yaptığında..
ben tek basıma yaptırıyorum
a.s.a.s.a.s. evet çok az kaldık. ama saymak için ayak parmaklarını da kullanman lazım.:roflol: 19 kişiyiz doğuramayan:lepi::roflol:deeeee gettttt hadi. :) ehueheh
farkındamısın parmakla sayılacak kadar az kaldınız sizi hamişler... ay şaka bi yanada valla bilin bu günlerinizin kıymetini..,
benimki uyanmadan yeeemek yapam bari...
ne yapcan altunumum ezgimi chemi he.. bize muhalefetmi olcan.. :mymeka:
hem ne kiskaniyon.. seninde sonun bizimkinin aynisi olcak, alla alla
annem bile banyosunu yaptirirke kan ter icinde kaliyor.. ki aslinda 3 cocuk büyütmüs, tecrübeli olmasi lazim..
ben kalkissam .. düsünemiyorum bile benneyaptımki
tabi muhalefet olcamsengözlerimebaksanabne yani olamas mı hehlülülülülülü.
sen eve net mi bağlattın?
ben yıkıyorum tek başıma görümcemin oğlunu yazın hep ben yıkadım te başıma bişi olmas kii.
ben sana tek başıma yeterim be heheyyy.
kendin bize yetemiyonmuda yandas ariyon kendine he :mymeka:
eve net mayista gelcek.. gün asiri annemlere geliyoruz, burdan giriyorum iste :1clossedeyes:
ne kadarlikdi yikadinda...
korkagim korkak lülülülülülü
ben sana tek başıma yeterim be heheyyy.
sık görünce dedim net mi bağlattı. ıyy mayısta yandık desenenaniknanik
ya 5 aylık falandı ama ben yeni doğmuş bebe de yıkadım yane cesaretliyim o konuda. yaf sende yaparsın da annen yapıyo diye rahatsın benim annem yıkayamaz kiii çekinirr.kaydirigubbakcemile3
off dellendim ya bende halay müziği açtım tepinesim vaaar hehehehheheheh
özlüyosun beni sen aslinda.. anladim ben.. sIk disini mayisa kadar..
annem cekinip yikamsa, ben korkumdan yikamasam kokar benim kizim gii -tatlicadiarzu-
oyy ben senin o kokmuş çirkin kızını yeyim emi.Şeniz
hıh şımarıq ne öslüycem seni beee( ösledim dersem şımarır)
ahaaaaaa ezgi geldiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2delikafadulden