Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizim sağol bitanem hadi hayırlısı bakalımmm
ee herkes nerey kaçtı birden biz bıcı bıcı yaptık geldik kızımlaa birazdan da yemek yapacaz
ehuehe böyle bıcı bıcı yapmak kolay tabii.. Biz bebemize bıcı bıcı yaptırmadan önce yarım saat hazırlanıyoruz. Yok havlusunu, kıyafetlerini kalorifer peteğine koy sıcak sıcak olsun diye. Su kaynat ılıştır küvetini, maşrapasını kovasınıhazırla bebek bezini kremlerini sabunlarını hazırla çıkar.Sonra yıkama faslı var tabi..
Bugun bende ogluma bıcı bıcı yaptırdım da :)
MTS canım sende mı normal dusunuyorsun? ne zaman gelecek bebıslerınız kızlar Martın yarısını da gectık :)
Melekcim süper anlatmışsın valla.. Biz de bugün bıcı bıcı yaptırdık kızımıza, aynen analttığın şeyleri tek tek yaptık valla....
siz daha dün bici bici yapmamismiydiniz ya? :uhm:
Herkese merhabalar.Sancım başladı dün.Doktor heran olabilir dedi.Bekliyoruz.Dua edin benim için....
Cocigimizin kafası yağlı kaldı, saçları tel tel duruyodu... Biz de sinir olduk bugün yeniden yıkadık, misler gibim oldu... kaydirigubbakcemile3siz daha dün bici bici yapmamismiydiniz ya? :uhm:
Herkese merhabalar.Sancım başladı dün.Doktor heran olabilir dedi.Bekliyoruz.Dua edin benim için....
Cuma akşamıydı fıstıkım aslında gün aşırı yaptırıyorum ama dün dışarı çıkardım azıcık kayınvalideye (3 bina ötede otururda kendileri..) hasta olmasın diye dün yaptıramadım.
Cocigimizin kafası yağlı kaldı, saçları tel tel duruyodu... Biz de sinir olduk bugün yeniden yıkadık, misler gibim oldu... kaydirigubbakcemile3