Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldım kızlar dipcık gıbıyım 14 martda dogurdum dun çıktım
butun mart annelerının dıkkatıne lazanya nıcklı aslı arkadasımız su an ıtıbarıyle sezeryana gırmıstır yaklasık 20 dakıka sonra kendısınden ıyı haberlerını alacagımızı umud edıyor vede beklıyoruz allah yardımcısı olsun !!!
gunaydin arkadaslar oncelikle REBECA nisanina ve sancilarina cok sevindim oh be diyorum soyle en icteninden :1hug:
emelcim dipcik gibi olman super darisi hepimizin basina Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bebisini bol sutlu gazsiz gunler diliyorum:)
DILEK bacim dun gece kacirmisim yazdigini dur dogurayim sik sik karsilasicaz zaten gecenin serseri saatlerinde umarim iyisindir cano.
Damla bi sen bi ben burdayiz kaldik mi basbasa en iyisi sen bana su eseyli uremeyle eseysiz uremeyi anlat :roflol:
ben geldım kızlar dipcık gıbıyım 14 martda dogurdum dun çıktım
Aslıcım allah yardımcın olsun bi an önce alazına kavusursun inş saglıklı bişekilde hadi dogurda al gel alazımı :)) sana burdan bol bol pozitif enerji yolluyorum damla gibi :))butun mart annelerının dıkkatıne lazanya nıcklı aslı arkadasımız su an ıtıbarıyle sezeryana gırmıstır yaklasık 20 dakıka sonra kendısınden ıyı haberlerını alacagımızı umud edıyor vede beklıyoruz allah yardımcısı olsun !!!
valla ege-deniz bi an önce dogurun ya geceleri çok sessiz burası bacım ya gelıyom mal mal bakıyom bakıyom gıdıyom :)) iyi olmaya çalıyorum sadece baş ağrısı ve dikiş sancılarım var bide uykusuzluk mirmirmirmir mevcut alısıcaz artık ne edek :)gunaydin arkadaslar oncelikle REBECA nisanina ve sancilarina cok sevindim oh be diyorum soyle en icteninden :1hug:
emelcim dipcik gibi olman super darisi hepimizin basina Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bebisini bol sutlu gazsiz gunler diliyorum:)
DILEK bacim dun gece kacirmisim yazdigini dur dogurayim sik sik karsilasicaz zaten gecenin serseri saatlerinde umarim iyisindir cano.
Damla bi sen bi ben burdayiz kaldik mi basbasa en iyisi sen bana su eseyli uremeyle eseysiz uremeyi anlat :roflol:
şutarafagittiEzgii canım listeye bi el at be yaaa sıramızı bilelim :bbo:demi ama gerçi herkes araya kaynıyo:mymeka:. hehehehee:roflol:
ayy canım hoşgeldin,
dipçik gibi olmana ayrıca çoook sevindim. bebeğini analı babalı sağlıkla büyütmek nasip olsun. gazsız, bol sütlü bol uykulu günler dilerim sana ve bebeğine. Darısı başımızaaaaa
tamam cano asliyla elifin guzel haberlerini alalim da ondan sonra. rebeca da en kisa zamanda haber ulastirir umarim. :Saruboceq:
Süper süper süper!!! Valla gece boyu kızçeyi her emzirmeye kalktığımda dualar okudum senin için... İnşallah bu gece doğurur, kolay olsun diye. Çok ama çok sevindim!!! Allah yardımcın olsun canım.kızlar müjde nişan ım geldi............hihoyyythihoyyythihoyyyt
ikibuçukta ağrıyla uyandım lekelenme başladı çok sağolun dualarınız kabul oldu
Çok tatlısın, Allah razı olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Ben de senin için dua ediyorum Rebecacım...bebğinin yolunu gözleyen arkadaşlarım, inşallah hepiniz hayırlısıyla kucağııza alırsınız bebeklerinizi tabi ben de henüz doğurmadığım için dua benim için de geçerli olsunkaydirigubbakcemile2 kızlar ağrım var diye göbek atacam nerdeyse... hepinize dua ediyorum hakkınızda hayırlısı olsun...
muhtarcım allahım sana bebeğine ve eşine hayırlı rızıklar nasip etsin inşallah en kısa zamanda işleriniz düzelir istediğiniz kapılar açılır canım...
Hoşgeldin Emelcim, gözün aydın, analı babalı büyütün inşallah. Nasıl bebişin iyi mi?ben geldım kızlar dipcık gıbıyım 14 martda dogurdum dun çıktım