arkadaşlar yarın doğuma gidiyorum kısmetse... önce suni sancı verilecek olmazsa sezercik olcaz...
inşallah bebeğim ve benim için hayırlısı olur... dualarınızı bekliyorum.... heyecanlı değilim sadece merak ediyorum neler olacağını, onuda inşallah yaşayıp görücez... en kısa zamanda buraya yazmaya çalışıcam kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
haa bu arada hala önümde bir gece var kendi sancmın gelmesi için... benneyaptımki :Saruboceq:
Rebecacım senin vesilenle, hem sana, hem de muhteşem dünürler, Aslı ve Elif'e hayırlı doğumlar diliyorum. Kolayca, sağlıkla bebişlerini kucaklayın inşallah. Umarım bu gece sancın gelir ve suniye gerek kalmaz. Suni sancı durumunda epidural istemeyi unutma derim ben..
damlacım çok sağol canım.ama benim kız o kadar bile uyumuyor kafasına göre uyuyor işte.
rebeca canım hadi hayırlı sağlıklı doğumlar.bir avzda kurtarsın rabbim allaha emanet olun.
emelden haberin var.eve geçmişler.3600 gr 49 cm doğmuş oğluşu.gayet iyilermiş bir sorun yokmuş.hanımefendi eve gelip çamaşırları yıkamış ve asmış bile.yapıştırma yapılmış sezeryan yeri çok iyiyim diyoo.millet yatsana dinlensene diyomuş bu hiç oralı değilmiş.gözleri renkli sapsarı saçları varmış oğluşunun.hepinize selamı var.
Haydi bakalım emelcim gözün aydın. Enel, senin damat da gelmiş... Bu Emel alem kız bu arada... bebişlerin göz rengi en erken 9. ayda genellikle de 1 yaşında belli oluyor ya; hemen de nerden bilmiş renkli gözlü olduğunu... O çok istiyordu renkli göz, umarım gönlüne göre verir Allah. Doğuran gacılar, sizin bebşlerin gözü ne renk şu an? Bizimki lacivert ve turkuaz arası bi renk.... Bildiğim kadarıyla bütün bebekler renkli gözlü oluyor sonra renkli veya koyu renk göze dönüyorlar. Annem de bunu bildiği halde hevesleniyor, renkli gözlü olacak galiba diye... kaydirigubbakcemile3
Biz de bugün kırk yarıladık. Eşimdışarı çıktı, taşları topladı geldi. Güzelce yıkayıp kaynattık taşları. Sonra da söylediğiniz malzemeleri de koyup okudum. ılk defa annem olmadan eşimle yıkadık kızımızı. Ama komik bir hatıramız oldu... Eşim banyo malzemelerini hazırlarken şampuan yerine yağı çıkarıp hazırlamış. Şişeleri aynıydı ben de hiç bakmadım. Biz de diyoz çocuğun kafası niye köpürmüyor. Kafayı 2 kez yağladıktan sonra uyandık mevzuya.... Sonra da 6-7 kez şampuanlamamız gerekti çocuğu. Yağlar ancak arındı... :roflol:
Tabii şimdi bunu gülerek anlatıyorum ama banyo esnasında ben eşime eşim bana avaz avaz bağırıyorduk.
- Gözün kör mü, görmüyon mu?
- Ben nerden bileyim?
- Bilseydin efendim, yağladın çocuğumu!!
- Senin çocuğunsa benim neyim acaba!!!
şeklinde diyaloglar yaşadık... Sonra da güldük tabii.. kaydirigubbakcemile2