- 4 Ekim 2008
- 2.751
- 0
- 41
evet kızlar yarın doğuma gidiyorumhihoyyythihoyyyt
1 saat önce doktordan geldim yarın saat 9 da giriyorum doğuma,lavmamı evde kendim yapacakmışım daha iyi oldu ben demeden doktor kendi dedi evde yapıp geleceksin dedi,önceki doğumda hastanede oldu oyüzden hastanede yapmak istemiyodum,ev daha sağlıklı en azından......daha önce yaşadım ama öyle bir heyecan avrki anlatamam korkuda var,nasıl olacağını bildiğm için sinir stress herşey var eşimle kavga edip duruyoz,ya aslında psikoljik olarak hiç iyi değilim anlayışlı oluyo ama biyerden sonra oda patlıyo ne derse terslediyimden ben artık bunaldı oda bende fazla ilgi bekliyom hep pofpoflasın istiyorum demekki canımda sıkkın aslında ama anlamıyomuş gibi geliyo ,,offf hiç iyi değilim ya çok stresli bi şekilde giricem valla doğuma ya,ağlamak istiyorum şimdisenağlamasenağlamasenağlama
neyse giremezsem eğer doğum yapmayan herkese hayırlı doğumlar,allah kurtarsın hepinizi..doğum yapanlarda bebeklerini allah analı babalı büyütsün,sağlıklı günlerde inşallah..ben doğum yapıp kendimi toparladıktan sonra yazarım size...herkes kendine ve bebeklerine çok iyi baksın dua edin benim için:teytey::teytey::teytey:
canım öncelikle ağlamak seni rahatlatacaktır bence ağla ve içini boşalt. eşinle de tartışma yaşamanız gayet normal stresli olunca insan neye kızacağını şaşırıyo. geçecek bugünler.
doğum için hayırlı olsun diyorum sağlıkla kucağına inş. güsel haberlerini bekliyos