E
EU1
Ziyaretçi
GUNAYDIN KIZLAR SABAH ESIM GITTI senağlama BENDE ÖĞLEN ANNEME GIDECEM CUMA GUNU GELIRIM ARTIK CUMARTESI ZIPAMI DOGURMAYA GIDERIM BU ARADA BENIM NAZARIM MI GEÇIYO NE DUN OĞLANIN UYKU SETINI SERDIM GUZEL OLDU BE DEDIM MUTFAGA GITTIM CAM KAPAGIN KULPU ELIMDE KALDI KAPAK PATLADI TUZLA BUZ OLDU:1shok:
hadi allah kavuştursun eşinle canım.kendine ve bebişine nazar deydirme canım benim nazarım var deme bebeğe en çok anne ve babasının nazarı geçermiş.dikkat edelim kızlar.
selam kızlar nst vardı bugun doktor muayene edeyım dedı 2 cm acıklık cıktı sen sancı cekmişsin dedı ara ara adet sancısı gıbı sancım oldu ama düzensız dıye üstünde durmadım ve carsambaya kadar bekleyelım daha da sancıların sıklasmazsa carsamba günü yatısımı yapcaz ve sunı sancıyla dogumu baslatıcaz nasipse içim bi tuhaf oldu ne kadar doguma yakında hissetsem kendımı megerse inandıramamısım doguma cok degişik duygular var tanımsız ............ bu ara da catı muayenesı neymiş öyle yaaa
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.sağlıkla doğsun kucağına gelsin bebeşin.
DENIZIM NIYE SAMIMIYETSIZ GELESIN SENIN ILK GOREVIN KIZINI BESLEMEK ONA BAKMAK YIGENIMIZ IYI OLSUN KI BIZDE IYI OLALIM ENEL BENIM GELIN NASIL BU ARADA AKSAM ABLAMLA GORUSTUM BEN PERSEMBE GIDECEM GÖZ IÇIN DEDI BIZIM OGLANIN O GUN ALÇISI ÇIKACAK TEKRAR ALÇILANACAK YA ONDAN BU ARADA BIZIM EFENIN BACAKLARI DUZELIYORMUSdelikafadulden
canım benim bildiğim muayne pazartesi ve cuma var.diğer günler heyet var behçet uz gözde oyüzden ben cuma günü gidicem canım.
slm hatunlar şimdi doktordan geldim şok şok şok oldum kızım son dakka golü attı bu hafta sonu dönmüş zilli NORMAL DOĞUM olacak şaşırmış durumdayım pazartesi sezercik olacaktım annem birazda beklicek 15 gelip beklemeyeyim dio böle karıştım ben ne yazdığımı bile bilmiorum dün hep hayırlısı olsun die dua ettim hayırlısı böleymiş gerçi sancılarım 3 gündür baya var dün gece 3 kez şiddetli biş ekilde hoplattı beni yataktan doktora anlattım pek beklemez kızın o zaman dedi bakalım artık acayip heyecanlıyım bende beklemedeyim artık bebişim 3250gr olmuş ben hiç bu kadar beklemiodum maşallah kızım kızm ufak tefek olacak diodum ama daha da gelmezse 3500 geçer sanırım sağlılklı olsunda geresi boş her şey yolunda dedi doktor çatı muaynesi yapmadı bi kez 5.5 aylık doğum yapmıştım kendi yaptırmış tıo zamn çok parmaklamıştı ondanmı bakmadı anlamadım ama sormayı unutmuşum nasıl çıktığımızı bilemedik 19 mart nts dedi işte böle kızlar şimdi misafirim gelecek çok öptüm sizi görüşürüz
canım iiyi haberlerle dönmüşsün bak rabbim sana bir yol gösterdi demekki bebişin daha karnında kalması gerekirmuş.hayırlısı olsun.
merhaba kızlar....şimdilik bi merhaba diyim..iyi olduğumuzu söyliyim dedim...kızımda bende iyiyim..normal doğum yaptım cuma günü.(suni sancı ve epudiral olmadan doğal yollarla)..hala popomun üstüne oturamıyom ..çok zorlanıyorum...bir dikişim var...kzıımda çok şükür iyi...ilk günlerin sıkıntısını yaşıyoruz..sütüm az geliyor göğüslerim yara oldu şimdiden içim sızlıyor emzirirken...Allahtan emmeyi seviyor maşallah kızım...doğum yapacak arkadaşlarada şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum...gece uykularını terk ettik...üç gündür uykusuzum ama Allah sabrını veriyor...yine girmeye çalışıcam..geçmişe dönemiyom neler oldu bilmiyom hiç..inşallah hep iyi haberler vardır...
canım analı babalı büyütün sağlıklı günlerde,bebişinle beraber herşeyi atlatırsınız inşallah.
emelcim canım
yapamadım birazdan yapıcam çörek otuda yok evde aksi gibi..babam ve ya eşim gelsinde onlara aldırmam gerek
canım doktordan geldik biz.hepatit 2.doz vuruldu.doktora sordum burun hırıltısını oda normal dedi ciğerlerinden değil maşallah durumu iyi dedi.ama tuzlu serum gibi burun damlası verdi.ben doktora gitmeden de ocak annaelerinde okudum herkes bunu kullanıyormuş.adı physiologi giffer damla bir tüpü 24 saat içinde kullanıyorsun artanı atıyorsun.17 ytl canım.bilgin olsun diye dedim.
Kızlar hepınız allah a emanet olun cuma gunu gece gorusuruz
kendine iyi bak dünürüm özlücem seni.
bende bıberona alıstırmak ıstemıyorum ama ne olur ne olmaz aldım yanımızda bulunsun
bence herşeyden alın canım bulunsun lazım olmayacak şeyler bile yeri ihtiyaç oluyor.sonra ortada kalmayın.