E
EU1
Ziyaretçi
ben geldimm. doktor çatı muayenesi yapmadı.hihoyyyt boyun posun yerinde maşalah dedi e kalıp artınca dolayısıyla genişliyor dedi. bu hafta doğurdun doğurdun haftaya çatı muayenesi yapcam. şimdi herşey normal olduğu için yapmıycam dedi.:roflol:.
nst de sancım yerlerdeydi bebeğimin kalp atışları iyi. suyumuz normal.
herşey normalmiş. eğer miyadını doldurursa bebeğin durumuna göre sezeryanla da alabilirim dedi. kireçlenme devam ediyormuş yani plesanta yaşlanmaya devam ediyor. oğlum kurban olduğum çok tatlıydı gene balık gibi ağzını açıp kapatıyordu annecimle gittiydim bayıldı bayıldı torununa annecim. oğluşum 1 haftada 200 g. almış ve 3341 olmuş boyumuz 51 cm. e ben doğurayım bareee hehehehhe:roflol:
aaa bu arada 300 gram vermişim. oh ohhh
maşallah canım harika haberler almışsın.sağlıkla zamanı gelince doğsun inşallah.kireçlenme içinde endişe edilecek birşe yoksa çok iyi canım.vallaha ben doğuracağım güne kadar çatı muaynesi olmadım ogün elleyen elleyene.
selam kızlar nasılsınız..ay geçmişin hepsini okuyamıyorum kusura bakmayın yaa takip edemiyorum artık..
ayşinim aynı gün yapmışız..bizde çok iyiyiz şükür..benimde sütüm hala ilk ağız sütü..beyaz sulu süt inmedi daha..moralim bozulmuyor değil..durmadan rezene komposto süt vs içiyorum...hayırlısı artık...
denizcim yaa ne güzel sen 10 kiloyu vermişsin bile..ben en son tartıldığımdan beri sadece 5 vermişim ve doğum sonrasından beri aynı..4 gündür giden kilo yok..sütüm gelmedi daha ondanmı acaba..ödemlerim bile duruyor hala...hergün tartılmayacağım diyorum ama dayanamıyorum tartılıyorum..sonrada sinir oluyorum:roflol:
kızlar yaa benim heryerim ağrıyor..omuzlarım..bacaklarım,kalçam,kollarım...sanki dayak yemişim gibi..bide acaip baş ağrısı oluyor..sizinde öylemi..
canım inan ben sadece doğumla kaybolan 7 kilo dışında daha hiç vermedim.61 kiloyum.hiçte takmıyorum vallaha sağlık olsun.hala 3 aylık hamile gibiyim:))))))))
Benim annemin ve de kayınvalidemin ilk bebekleri normal doğumla ölü doğmuşlar ikisi de kız bebek ikisinin ölümü de doğum esnasında gerçekleşiyor ve de dönem koşullarında patoloji alınamadığı için sebebi bilinemiyor.doktoruma bunu söylediğimde kesinlikle sezeryan yapaılm dedi ben psikolojik olarak kendimi kötü hisediyorum genetik olmasından korkuyorum
çok haklısın canım.allahım korusun.senen iyisi sezeryan ol canım.dualarımız seninle hamşi kuş sağlıkla gelsin.