Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaw elif haftaya bu saatlerde Doruğun kucağında olacak :)))
ah canım simdi bi de gece uykuya dalmak sorun olmasa..
Hoşbuldum Dilekcim. İkimiz de doyurduk karnımızı geldik. Sen nasılsın, doğurmamışsın hala?gunaydın denıızım hoşgeldin a.s.
afiyet olsun defne hanımaa ee sanada afıyet olsun dıcem ama ılk once defnemiz dogsun :))
Yaaa öyle deme Damloşum ya, maşallah de bize... Neden nispet yapayım size yaaa... Az kaldı, siz de emzireceksiniz, az kaldı...cokacimcoookben acıktım yaa gidip kahvaltı etcem.
kaydirigubbakcemile3doktordan cici haberler getircem merak etmeyiin siiiiz.
ohhh analarımız gelmişler hoşgelmişlera.s..
yerimsenibenkııız deniz ne o nisbet yapar gibi emzirdiğini sölüyon bize de az kaldı tamam mıı:dilcikar:.:roflol: yesin onu teyzesiiiii.
Allah kavuştursun canım. Haydi bakalım, sayılı gün kaldı, İnşallah sen de Cumartesi alacaksın kucağına yavrunu...GUNAYDIN KIZLAR SABAH ESIM GITTI senağlama BENDE ÖĞLEN ANNEME GIDECEM CUMA GUNU GELIRIM ARTIK CUMARTESI ZIPAMI DOGURMAYA GIDERIM BU ARADA BENIM NAZARIM MI GEÇIYO NE DUN OĞLANIN UYKU SETINI SERDIM GUZEL OLDU BE DEDIM MUTFAGA GITTIM CAM KAPAGIN KULPU ELIMDE KALDI KAPAK PATLADI TUZLA BUZ OLDU:1shok:
selam kızlar nst vardı bugun doktor muayene edeyım dedı 2 cm acıklık cıktı sen sancı cekmişsin dedı ara ara adet sancısı gıbı sancım oldu ama düzensız dıye üstünde durmadım ve carsambaya kadar bekleyelım daha da sancıların sıklasmazsa carsamba günü yatısımı yapcaz ve sunı sancıyla dogumu baslatıcaz nasipse içim bi tuhaf oldu ne kadar doguma yakında hissetsem kendımı megerse inandıramamısım doguma cok degişik duygular var tanımsız ............ bu ara da catı muayenesı neymiş öyle yaaa
carsambaya kalmayabilir canımya kalsında ıstemıyorum aslında sancımı yürüye yürüye cekmek ıstıyorum sunı sancıda yataga baglanıyo ınsan ama olsun hayırlısı olsunda bu arada bebegım daha ınmemiş hala tepede yanı bana dıyolardı daha 15 gunun var dıye bellı olmuyo
Kızlar bu dogum ıÇın ılla bebegın ınmesımı gerekıyo
Haydi hayırlısı olsun... Bu arada merak etme suni sancıda da yürüyorsun, yatırtmıyor zaten... kaydirigubbakcemile3Belli bi vakitten sonra yatırtmadılar beni, kalk dolaş dediler, başta karşı çıktım, sonra baktım zaten yatmak istesem de yatamıyom, dolaşıp durdum... Rabbim yardımcın olsun. Bu arada ben sana sürekli bişiler yazıyom, sen görmüyon. Ya da dne görüp yazıyon ama ben kızçenin telaşına düşüp gözden kaçırıyom... Kilo konusunda da bişiler yazdıydım sana...
carsambaya kalmayabilir canımya kalsında ıstemıyorum aslında sancımı yürüye yürüye cekmek ıstıyorum sunı sancıda yataga baglanıyo ınsan ama olsun hayırlısı olsunda bu arada bebegım daha ınmemiş hala tepede yanı bana dıyolardı daha 15 gunun var dıye bellı olmuyo
tesekkur ederım arkadaslar allah hepımıze miniklerımızı kucagımıza aldıgımız günüde göstersın ınsaallah sag salimm dogum annelrımızıde sag salım evlatlarını büyütmeyı nasıp etsın :asigim:
yawrum sana diyorum biraz pacoz dolass..
kız onu bekliyor bak, dogumdan sonra ordurursun sacini :roflol:
aslıcım inş sonuçlar güzel çıkar:Saruboceq: niye okadar kan verdin onu anlamadım :sm_confused:selam gençlik!!!
biz geldik tüplerce kan verdik nst ye girdik ekg çekildik 3 te sonuçları alıp tarihimizi alacaz :)))
ben çıkıyorum yavaş yavaş hazırlanayım kontrole gitcem saat 2 de randevum var. annemler gelirler almaya ilk defa kocişim gelemiycek kontrolümüze. bakalım doktor amcam çatımı beğenecek mi hahahahahaha:roflol::roflol:
canım hadi hayırlı olsun seninkide çıkmış geliyor allah gonlune gore versin ama sırayı bozdun sırada ben varımm yaa :)))))selam kızlar nst vardı bugun doktor muayene edeyım dedı 2 cm acıklık cıktı sen sancı cekmişsin dedı ara ara adet sancısı gıbı sancım oldu ama düzensız dıye üstünde durmadım ve carsambaya kadar bekleyelım daha da sancıların sıklasmazsa carsamba günü yatısımı yapcaz ve sunı sancıyla dogumu baslatıcaz nasipse içim bi tuhaf oldu ne kadar doguma yakında hissetsem kendımı megerse inandıramamısım doguma cok degişik duygular var tanımsız ............ bu ara da catı muayenesı neymiş öyle yaaa
valla ben bugun kotuyum çok enerjisizim denizim sürekli uymak istiyorum ama uyuyamam :S sırtım agrıyor kasıklarım agrıyor mal gibiyim yaaa (Hoşbuldum Dilekcim. İkimiz de doyurduk karnımızı geldik. Sen nasılsın, doğurmamışsın hala?
Kızlar bu arada Şehnaz nerelerde, konuşan eden var mı? kaç gündür sorucam unutuyorum... Tabii insan gibi oturup okuyamıyom ki şurayı, kalk otur, kalk otur... Aklımdakini de unutup kalkıyorum. Valla yazdıklarım samimiyetsiz gelebilr, kısa kısa birer cümle yazıyom ama kusuruma bakmayın, kimseyi unutmadan herkese yetişmeye çalışıyorum, vakit kıtlığında ancak bu kadar oluyor... :1no2: