Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damlacım saol canım amannn benim evi ..k götürüyo valla nefret ediyorum ahh ah ben bu hallere düşecek kadınmıydım her hafta halılar koltuklar silinirdi şimdi en son 3 ay filan oluyo heralde dört gözle annemin gelmesini bekliyorum o da 18 i gibi filan gelecem diyo eşime diyom ki eğer o gelmeden dolayısıylada temizlik yapılamadan doğuma gidersem sancılardan çekerken bide daha evim temizlenmedi yaaa diyede ağlarım gibime geliyo manyakmıyım neee....
Damlacım saol canım amannn benim evi ..k götürüyo valla nefret ediyorum ahh ah ben bu hallere düşecek kadınmıydım her hafta halılar koltuklar silinirdi şimdi en son 3 ay filan oluyo heralde dört gözle annemin gelmesini bekliyorum o da 18 i gibi filan gelecem diyo eşime diyom ki eğer o gelmeden dolayısıylada temizlik yapılamadan doğuma gidersem sancılardan çekerken bide daha evim temizlenmedi yaaa diyede ağlarım gibime geliyo manyakmıyım neee....
yormayın kendinizi hanımlar.tutun bir kadın yapsın doğumdan önce temizliği.bide onunlamı uğraşacaksınız.
canıum arkadaşım boşşşver yaaa takma o kadar gelir ben yaparım canım:sm_cool:
canım yaaa inan hiç aklıma gelmedi kusura bakmaoooo kızlar ya burda hamile var ama insan bi düşünür dimi bunları canı çekmezmi diye oh çay kek :çok üzgünüm: