rebeca canım üzülme sakın sadece inan bak benim geç geldi ama normal oldu sonuçta bende hiç sezeryan istemiyordum..ve gerçekten normalin faydasını gördüm..hemen emzirdim ilk sarı sütü aldı yani..wc ye gittim..kalktım dolaştım...bizimki ilk günün etkisi olsa gerek hastanede hiç uyumadı doğru dürüst..bende zaten yorgun ve uykusuzdum..annem kayınvalidem baktılar hep..bir ara öyle uykum gelmişki 2 saat uyudum ve bişey hatırlamıyorum..tabi nineler uykusuz kaldı:roflol: eve gelince uyumuşlar hemen..bende yemek yaptım,babası kızıma baktı bu arada..
bunlar uyanıp yemekleri görünce kızdılar otursana diye..
yani diyeceğim o ki o kadar rahat oluyorsun...
hee yanlış anlaşılmasın sakın hiç acı yok değil..dikişleriniz sızlıyor,sancı yapıyor biraz.ama o kadar da olacak değilmi..kesinlikle dayanılmayacak bişey değil..normal isteyenler inansın ve beklesin bence..
enelcim normal mi oldu demişsin..evet normal hayatım..bu arada şimdi aklıma geldi sen geçen hafta bana lostun hangi bölümündesin demiştin..5.sezon 7. bölüm izledim en son..8 ide indirdim ama izlemeye vakit olmadı malum...
tuğbacım derin nefes olayını sormuşsun.yavaaaşca alıp ciğerlerine doldur,sonra ağzından yine yavaşca ver..inanın bana acaip faydası var..ben hastaneye gittiğimde nst de yanımda başka bi kadın vardı..benden 6 saat önce suyu gelmiş..sancı başlamış ama açılma yok...kızın tek yaptığı bağırmaktı..çok yoruldu çok acı çekti..doğumdan sonra konuştukta ben nefes işini hiç bilmiyordum..keşke öğrenseymişim dedi..aynı anda doğurduk ama onunkini suni sancıyla hızlandırdılar..benim 7 cmken onun daha 3 cm di...
bu arada tebrik eden arkadaşların hepsine çoook teşekkür ediyorum..şimdi emzirdim buraya oturdum..bakalım ne kadar dayanacağız..birazdan ağlar