ben ekliyom sende cikartirsin artik ASLIM :)))
Kızlar eşim aradı şimdi yarın akşam çaya misafir geliyomuş ne hazırlık yapayım fikir verin nolurrr....
Hicran55.......................03 mart
beyazlilyum...................05 mart
sibser............................05 mart
sheyla...........................05 mart
mino..............................05 mart
İkiz................................06 mart
paylasim........................06 mart
elale..............................07 mart
rebeca............................10 mart
karabiberim....................10 mart
alyasulin........................12 mart
ecrinyagmur....................12 mart
zakkum6644...................13 mart
buket83..........................13 mart
elifzeyneb......................14 mart
emelyuce l......................14 mart
doga..............................17 mart
nita85.............................18 mart
Tebessüm22....................20 mart
fencidmlrms.....................21 mart
iklimsu............................21 mart
sewill..............................23 mart
mertaş............................23 mart
burser.............................24mart
Elif_bs...........................27 mart
rainxxx..........................29 mart
LAzanya........................30 mart
MTS..............................30 Mart
betül19...........................01nisan
ege-deniz.......................03 nisan
HAYATist.......................04 nisan
kozeti çıkarttım doğurdu!! bak görevmi yapıyom ezgimmm
adaşım Allah yardımcın olsun canım. en kısa zamanda sancının gelmesini diliyorum.
KIZLAAARR NISAN ANNELERINDENDE DOGUM OLMUS BILMIYOM ARTIK YANI SIZ DAHA OTURUN TEMBEL SEYLER BU ARADA LAFIM 37. HAFTANIN USTUNDE OLANLARA :)) :dance:
Lilyumcum burda öyle kolay kolay sezeryana almiyorlar en son ihtimal olarak sezeryani seciyorlar... Gittigim hastaneden gercekten cok memnunum galiba azar azar suyum akiyor dedigimde hemen gel dediler gittim iki üc defa kontrol ettiler ve üstüne birde azar isittim neden daha önceden gelmiyorsunuz suyunuz azalmis olabilirdi ve cocuk infeksiyon kapabilirdi vs... Doktorlar biraz havali ama ebeler cok iyilerBende 26. Haftada hastaneye yattim erken dogum tehlikesiyle arindan yalanci sancilar cok cektim 33.-36haftaya kadar sonra üstüne birde iki hafta önce 1cm acilman var dedilerde rahatladim yavas yavas diye ama Pazar günü gittigimde hicbirsey yok dediler ama Persembeye yetisir dedi Ebe vajinal degisimlerin var dedi hani doguma hazirlik degisimleri vs:) Dört gözle bekliyoruz iste ! Belim cok feci agriyor dünden beri, göbisimde tas gibi oluyor firlayacakmis gibi ama bakalim:) Sezeryan normal dogum benim icin farketmiyor tabiki gönül ister normal dogum bir kadin icin en sagliklisida o tabiki ama Bebegimin sagligi icin sezeryan gerekecekse aylardir her aciya dayandim bundan sonrada dayanmaya hazirim HEPIMIZ gibi
kızlar baya bunalıma giren arkadaşlar var allah yardımcımız olsun benm bebişimde dünden beri bi değişik hareketleri azaldı gibi birde sanki arada az az suyum geliomuş gibi hissediorum yada poposuyla çok baskı yapıo altıma kaçırıorum nedense doktora gitmek istemiorum çok hareketliydi şimdiye kadar çözemedim birde gece bi kitlendim bütün vücüdum kasıldı bi süre kendime gelemedim sadecekarnım değil hiç biyerimi oynatamadım ya bu ara bnde ne nasıl olacak die stres yapıorum ondan bilemiorum dün birde bi arkadaşın mevlütüne gittim bi sürü hamişler vardı kimse 9 aylık olduğuma inanmadı ay ne küçük karnın var ay hiç hiç kilo almamışsın nazara geldim sanırım dua ede ede uyumuşum insanları anlamıorum çok kilo alırısın ni e bu kadar aldın diolar az alırısın aaa nie az aldın bebekmi büyümü diolar her türlü can sıkmayı başarabiliolar eşimde gittiğim için çok kızdı sokağa çıkma yasağı koydu neyse sizce bi gideyimmi hastane ye karar veremedim karnıma dokunduğum zamnlarda bi iki hareket hissediorum çok az ama yardım kızlar
doguma giden arkadaşlar allah sağlıklı bi doğum nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ay ezgicim ne kızması yaa..sanal ortamı bu yüzden sevmiyorum bazen..yanlış anlaşılma olasılığı çok yüksek...kızarmıyım hiç size...
hiçbi gelişme yok tatlım..yan geldi yatıyor bizimki.gamsız çıktı babası gibi..yüzüm gülmüyor artık..
aklımda hep sezeryan olma korkusu var..normali çok istedim çünkü..nasibimiz neyse onu yaşarız ama keşke kendimi alıştırmasydım..perşembe sabahı gideceğiz diye yarın yapacaklarımı kararlaştırıyorum..yediğim yemeklere kadar...gaz yapmayan hafif şeyler yemeliyim..
bide iyice bir temizlenirim...öyle çıkarız artık sabah..makyajımı falanda yaparım..normal olursa eser kalmaz zatende,sezeryana alınacak olursam tipim düzgün olsun resimlerde..kendimi taşımakta zorlanıyorum artık..oturması kalkması yatakta dönmesi herşey sorun oldu
KIZLAAARR NISAN ANNELERINDENDE DOGUM OLMUS BILMIYOM ARTIK YANI SIZ DAHA OTURUN TEMBEL SEYLER BU ARADA LAFIM 37. HAFTANIN USTUNDE OLANLARA :)) :dance:
Hicran55.......................03 mart
kozet............................03 mart:)
beyazlilyum...................05 mart
sibser............................05 mart
sheyla...........................05 mart
mino..............................05 mart
İkiz................................06 mart
paylasim........................06 mart
elale..............................07 mart
rebeca............................10 mart
karabiberim....................10 mart
alyasulin........................12 mart
ecrinyagmur....................12 mart
zakkum6644...................13 mart