- 2 Ağustos 2008
- 2.931
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide ikiz vardı kızlar 39+4 tü bugün hiç girmemiş doğurdumu yoksa aaa aynıydı satımız .
kızlar bir oğluşumuz daha oldu....
hasretim34 arkadaşımız doğum yapmış..iki gün süren sancılardan sonra...3950 gr 54 cm bir tosuncuk dünyaya getirmiş....adımız musa enes.....iyi olduğunu ve hepimize dua ettiğini söyledi....
Allah bağışlasın...
KIZLAAARR NISAN ANNELERINDENDE DOGUM OLMUS BILMIYOM ARTIK YANI SIZ DAHA OTURUN TEMBEL SEYLER BU ARADA LAFIM 37. HAFTANIN USTUNDE OLANLARA :)) :dance:
kızlar günaydın içinizden biri nisan annelerinde doğum olmuş yazmış. ama ne yazıkki bu doğru değil çok zeki bir arkadaşımız dün bize doğurduğunu söyleyerek hepimizi kandırdı. biz de heyecanlanıp topiğimizi bile açmıştık. arkadaşımızı linç edicez yakaladığımız yerde yüreklerimizi ağzımıza getirdi die
ama bu arada 6 cm açılması olan ve doktorunun yatırdığı bir arkadaşımız var eli kulağında bugün yarın doğurur ilk haberi ondan bekliyoruz. bizden havadisler bööle. sizlere de hayırlı günler inşallah doğurmak isteyenler bir an önce daha fazla stres olmadan doğurur:)
ayyy istanbulda güneş açtı yaa içim canlandı valla
kızlar ya ben banyo yapcam da üşeniyomm biriniz gelinde beni yıkayın valla çok dua ederim size :)) hamilenin hayır duasını istiyen varmı :teytey:
klava: gettii itibarim :roflol::roflol:
laelaelaelaelaelütfen yalan yanlış haberlerle doldurmayalım topiğikaydirigubbakcemile3 sonra sağda solda 37. haftayı geçenlere tembel diye laf atmayalım.:roflol:
kızlar günaydın içinizden biri nisan annelerinde doğum olmuş yazmış. ama ne yazıkki bu doğru değil çok zeki bir arkadaşımız dün bize doğurduğunu söyleyerek hepimizi kandırdı. biz de heyecanlanıp topiğimizi bile açmıştık. arkadaşımızı linç edicez yakaladığımız yerde yüreklerimizi ağzımıza getirdi die
ama bu arada 6 cm açılması olan ve doktorunun yatırdığı bir arkadaşımız var eli kulağında bugün yarın doğurur ilk haberi ondan bekliyoruz. bizden havadisler bööle. sizlere de hayırlı günler inşallah doğurmak isteyenler bir an önce daha fazla stres olmadan doğurur:)
sağol canım yaa bu doğum haberi üzerine tembel damgası yemiştik ilgililere duyurulur. bu arada o arkadaşını yakalarsam bende üstüne zıplarım heç iyi olmaz 9 aylık göbüşle kaydirigubbakcemile3:roflol: şaka bir yana hepimiz zamanında kavuşalım bebelerimize.
Kizlar bu arada benim cok duzenli sancilarim var nasil yani diyeceksiniz soyleki hergun sabah 4 ila 6 arasi beni uyutmuyorlar sonrasinda pek bisey yok gibi. buda duzenli sanciya giriyormu acaba:)
beyaz lilyum korkuttun beni bende 38. haftayi gormem diyorum ama sanada bakinca hic belli olmaz diyorum demekki dedigin gibi plan yapmadan bu isten zevk almaya calismak zorundayiz.
TEBESSUM cum ekledim altunumu.
ben yıkayayım hayatım seni..sabah annemle bir güzel temzilik yaptık yemeği yaptık ben banyoya girdim...eyice bir temizlendim.vücut temizliğimi yaptım,başımdan topuğuma kadar kremlendim,cilt bakımımı yaptım...malum yarın erkenden gideceğim yapmaya vaktim olmaz bunları...
geleyim senide paklayayım yerimseniben