Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar herkese mrb allahım nasip ederse yarın sabah 8 de sezeryan olacağım sizlerle paylaşmak istedim doğumuna gün sayanlara allahım yardım etsin
herkese merhaba arkadaşlar daha önce buraya yazdımmı hatırlamıyorum. ben de salı günü sezeryanla bebeğime kavuşacağım Allahın izniyle :teytey:
hosgeldiiinnnnnhihoyyyt yok canim daha dogurmadim yani aslinda istesem dogururdumda sizi bekledim bi sagsalim donun soyle bi goreyim iyi oldugunuzu ondan sonra dogururum diye dusundum :roflol::roflol:
istese dogururmusda dogurmamis daha.. ulen msni acar acmaz ben hala dogurmadim yazan kim :roflol::roflol::roflol:
benimde daha önce hiç çocuk sevmişliğim kucağıma almışlığım yok.yani hayatımda bebek görmedim desem yeridir.acaba nasıl tutcam nasıl bakcam şimdiden elim ayağıma dolaştı :)
annelik icgüdüsyle herseyi en alasindan yaparsin, hic bosuna telaslanma :1hug:
ezgicim insan ne kadar okusa, eli ayagi dolasiyor iste, aglayinca hersey bitiyor. insan kendini cok caresiz ve yetersiz hissediyor.hosgeldiiinnnnnhihoyyyt yok canim daha dogurmadim yani aslinda istesem dogururdumda sizi bekledim bi sagsalim donun soyle bi goreyim iyi oldugunuzu ondan sonra dogururum diye dusundum :roflol::roflol: aramizda en cok okuyan arstirma yapanlardan biri olarak emzirme savaslarinin sana supriz oldugunu hic sanmiyorum canim sen ustesinden gelirsin hic merak etme. oglusumuzu kokla benim icin :1hug:
Hoşgeldiniz Elifcim...
Nasılmış anne olmak, nasılmış emzirmek? Nasılmış uyuyamamaktan şikayetçi iken, uykuya hepten veda etmek? :asigim:
1- elifzeyneb...................14 mart
2-hekat............................18 mart
3-altunummm.................20 mart
4-iklimsu.........................21 mart
5-sewill............................23 mart
6-mertaş..........................23 mart
7-rainxxx..........................29 mart
8-MTS.............................29 mart
9-cheguevera…………….30 mart belki de daha erken
10-betül19.........................31 mart
11-ege-deniz.....................03 nisan
12-HAYATist.....................04 nisan
su liste gozumun onunde dursun :))
selaaamm selam selam hey hey hey kimse yokmu yokmu yokmu yaw topic okadar boski sesim yanki yapiyor yor yor yor :roflol::roflol::roflol: evet bencede kafayi yedim :roflol:
canım valla allah yardımcın olsun kimi suni sancıyla dogum yapan çok zor diyor kimide ben rahat yaptım diyor oyuzden cok fıkır everemıcem ama bana sezeryanı sorarsan ben kendı adıma tavsıye etmıyorum benımkı kotu gectı ama dıger arkadaslarınkı rahat gecmıs olabılır oyuzden dilerim sancıların gelirde kendiliginden dogumun rahat olur inş:Saruboceq: ama sana tavsiyem lütfen stres yapma bunu demesı kolay ama stres yaparsan bebek ıcın sorun oluyor tatlım bol bol dua oku allahdan hep hayırlısnı iste canım hakkında hayırlısı olsun canım :1hug:kızlar selam bnim bugün günüm doldu.. kontrole gittimm nst de bebeğimin kalp atışları normal çıktı .. pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor.. eğer yine doğum olmazsa ya suni sancıyla doğumu başlatacak yada sezaryen olacak seçimi bana bırakıyor.. çok stresliyimm fena halde ağlamak istiyorum valla.. aranızda hiç sancısı yokken suni sancıyla doğum yapan varmı ? çok zor oluyor mu
elifim hoşgeldin a.s. allah bagıslasın dorugunu sana canım analı babalı büyüsün dorukcugumuz inş :Saruboceq: bu arada hastanedekı resmını koydum çok tatlı cıkmıs hele sacları boyle dık dık kuafore ugramısda gelmış masallah dorugumuzadamlanın oglu dogdu muuu :1shok:
masallah yaa hichaberim olmadı
iyilerdidr insallah
damlacım hayırlı olsun analı babalı büyütün canım.
altnucum hakkınızda hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.sağlıkla kucağına al canım.
kızım tüm gün durmadı sabah kahvaltımı 2 de yaptım şimdi babadında ama yinede durmuyor.denizcim yaptı kakasını hemde dolu dolu 3 kere.gaz sorunumuzda fazla yok ama hala durmuyor huysuz bu kız ben kanaat getirdim buna.
altnucum hakkınızda hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.sağlıkla kucağına al canım.
COLOR]
canım valla allah yardımcın olsun kimi suni sancıyla dogum yapan çok zor diyor kimide ben rahat yaptım diyor oyuzden cok fıkır everemıcem ama bana sezeryanı sorarsan ben kendı adıma tavsıye etmıyorum benımkı kotu gectı ama dıger arkadaslarınkı rahat gecmıs olabılır oyuzden dilerim sancıların gelirde kendiliginden dogumun rahat olur inş:Saruboceq: ama sana tavsiyem lütfen stres yapma bunu demesı kolay ama stres yaparsan bebek ıcın sorun oluyor tatlım bol bol dua oku allahdan hep hayırlısnı iste canım hakkında hayırlısı olsun canım :1hug: