Lütfen böyle düşünmeyin dünyanın binbir türlü hali var. Başımıza ne geleceğini bilemiyoruz.. Elbet herkes için geçerli değil, bazıları hiç düşünmeden çocuk sahibi oluyor.Çocuğuna bebek bezi alamayacak kadar müşkül durumdaysa çocuğunu dusunmeden mi çocuk yaptığını düşünürdüm. Şimdi o adam verdi ee bir çok kişi vermeyecek sizin gibi. Ladesle bakacağını düşündü çocuğa acaba
Çocuğuna bebek bezi alamayacak kadar müşkül durumdaysa çocuğunu dusunmeden mi çocuk yaptığını düşünürdüm. Şimdi o adam verdi ee bir çok kişi vermeyecek sizin gibi. Ladesle bakacağını düşündü çocuğa acaba
Lütfen böyle düşünmeyin dünyanın binbir türlü hali var. Başımıza ne geleceğini bilemiyoruz.. Elbet herkes için geçerli değil, bazıları hiç düşünmeden çocuk sahibi oluyor.
Tabiki bu durumlar harici insan yarınını bilemez. Ama yinede elbet sizin durumda yakınlardan falan isteyebileceginiz birileri vardır. Bez en ufak bir harcama iken böyle olması çocuğun iler ki yaşamını düşündürüyor bana. Allah herkesin yardımcısı olsun ama en basitinden yolda dilencilik yapan hatunlara bakiyorum biri kucağında biri karnında biri su satiyor ilersin böyle de olmamalı ya.Boyle dusunmeyin , benim kizim uc yasinda , onu yaptigim zaman maddi durumum gayet iyiydi
Simdi corona yuzunden iflas ettik , cocugun sucu ne benim sucum ne , bu koronayi ben mi icat ettim , benim gibi milyonlarca insan var su anda dunyada , belki konudaki adam da korona yuzunden issiz kaldi bilemezsiniz kimse bilemez neler oldugunu
Kucaginda bebeyle dilenenler farkli tabi onlar ozellikle yapiyor o cocuklari , yazim gunah gerçektenTabiki bu durumlar harici insan yarınını bilemez. Ama yinede elbet sizin durumda yakınlardan falan isteyebileceginiz birileri vardır. Bez en ufak bir harcama iken böyle olması çocuğun iler ki yaşamını düşündürüyor bana. Allah herkesin yardımcısı olsun ama en basitinden yolda dilencilik yapan hatunlara bakiyorum biri kucağında biri karnında biri su satiyor ilersin böyle de olmamalı ya.
Öyle birden muskul kalmak değil benim dediğim durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?