- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyi nerden biliyorsunuzÇocuğuna bebek bezi alamayacak kadar müşkül durumdaysa çocuğunu dusunmeden mi çocuk yaptığını düşünürdüm. Şimdi o adam verdi ee bir çok kişi vermeyecek sizin gibi. Ladesle bakacağını düşündü çocuğa acaba
Eğer içinize üzüntü verdi ise bilmeden yaptığınız için dua edin tevbe edin ama bilemeyebilirdiniz.Kedi maması alıp hayvanlara yardım yapsanız belki bir nebze içiniz ferahlar.7 aylık hamileyim ve dün geceden beri ağrı sızı içinde uyuyamadım sabahta kalktım hastaneye gittim. Geldikten sonra bir markete girdim ve dalgın dalgın birşeyler bakıyordum ki yanıma bir adam geldi ve konuşmaya başladı başta anlamadım sonra para istemiyorum Allah rızası için vs birşeyler dedi ama o anda bugüne kadar isteyen yada para istemiyoruz yardım edin diyen kim varsa verdiğim ve çok değil 10 dakika sonra bir şekilde kandırıldığımı anladığım için yine birinin benim vicdanım sömürdüğünü düşünerek sanki bunca yıl iyi niyetimi suistimal eden herkesin payını verir gibi "bana birşey söylemeyin ve istemeyin" dedim ve kafamı cevirdigimde adam tamam teşekkür ederim yinede dedi ve uzaklaştığı an ağlamaya başladım.İhtiyacı olsun olmasın benden ne isteyeceğini dinlemeden birini terslemiş olmanın acısı oturdu içime sonra adam market müdürü ile görüşmek istemiş bende çalışana ne istediğini sordum bilmiyorum müdür ile görüşmek istedi görürdüm dedi ve çıkana kadar onları bekledim sonrada izlemeye basladım. Müdürün elinde ucuzlarindan iki paket bebek bezi vardı ve adam ona çok teşekkür ediyordu yakında bebeği olacakmış. O an kendimi dünyanın en kötü insanı gibi hissettim ve kaçarak çıktım marketten ağlayarak insanlar bakıyordu bana ama umrumda olmadı. Ben bu yaptığımı nasıl telafi edebilirim ömrümce unutamayacağım bir kötülüktü bu benim için. O kadar suistimal edilmişim ki bugüne kadar bu konularda gerçekten ihtiyacı olan biri çıktı karşıma ilk kez ve ben onu dinlemedim belki gururunu incittim genç bir adamdı kahroldum bugün hala durduramiyorum gözyaşlarımı lütfen akıl verin...
Kesinlikle öyle herkesin fikri kendince mantıklı,çok doğru geldi. Üzülmüştüm şuan daha mantıklı düşünmeye başladım. Zaten kimseye verdiğimiz para bizi fakirleştirmiyor, bizim bu hale gelebilmiş olmamızın nedeni suistimale açık bir konu olduğundan vicdan yapa yapa ters psikolojiye girmemiz. Birde yaşadığım yer ilçe ve belediyemiz bu konularda çok sağ duyulu her yerde ihtiyaç fonu toplanır elbise kutuları hep doludur bu gibi şeyler için ayrılan bütçe var diye biliyorum ve zaten ihtiyacı olan belediyeye girdiği anda yardım alabilir hatta iş bile bulabilir. Dediğim gibi küçük bir yer ve insanlar çok sağduyulu, yardımseverdir burada. Kimsenin aç açık kalabileceğini düşünmüyorum ama denk gelmiş bulundu. Ben hata ettiysem affolsun, onunda gerçekten ihtiyacı varsa inşallah bir an evvel bir iş bulur bebeğine bakabilir. Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. :)Valla ortam çok kötü
İnsanlar işsiz
Ben anlıyorum başka çareleri yok
Üzülmeyin siz
Yardım etmişler
İnsan vicdan yapıyor
2 paket bez mama sizi fakir yapmaz
Ama ihtiyacını karşılar