Market çalışanının üslubu.

Kestigim karpuzu bile iade etmisligim var markete ne hakla almiyorlar bide tripleniyorlar bu gibi durumlarda ben sakin kalamam acikcasi bana boyle tavir sergileyen kasiyeri yolardim muhtemelen ama haksiz konuma dusuluyor boyle olunca sikayet etmekle iyi yapmissiniz

Benim de tanıknolduğum bi olay oldu. Kadın marketten peynir alıyor ve yiyor zehirleniyor. Sonra şüpheyle bi bakıyorlar ki peynirin üstü normal ama alt tabakası yeşillenmiş. Ürün alttan delinmiş ve hava almaya başlayınca bozulmuş. Bununla ilgili polis merkezinde zehirlenmeden işlem yapılıyor. Şüphelisi market sorumlusu olacak şekilde.

Biz de geçen bayram marketten organik tavuk aldık malum pahalı da

Eşim getirdi doğrayayım diye poşeti açınca kedi başka odaya kaçmış

O kadar kötü kokuyordu ki

Neyse karnımız da açtı market de uzak makarna pişirdik yedik

Eşim atayım bunu dedi olmaz dedim dünyanın parası götür ver

Neyse fiş de almamış yani kasada kalmış az şey aldığı için

Girmiş markete merhaba ben öğlende gelmiştim demiş kız evet hatırladım vs demiş bu tavuk bozuk çıktı deyip uzatmış

Kız poşete uzanmış ve anında uzağa koymuş fiş diye sormuşlar almadım demiş eşim de

Vermiş parasını göndermişler

Zabıtaya şikayet edebilirsiniz burda kullanma tarihi geçmiş ürün var diye. Ki bir çok markette bunla karşılaşmak mümkün ürünün son kullanma tarihine 1 ay kalao ürünü raftan almak zorundalar ama uyan yok

Bunun tavuklu versiyonu da benim başıma gelmişti.
Şöyle bir fark vardı akşam vakti değildi ve bağırıp mağaza müdürünü çağırmıştım, çünkü kasap bölümündeki çalışan nereseyde bu bozuk değil diyecek, kokluyor, tip tip bakıyor falan.
Müdür gelip hemen müdahale etmesine rağmen kendimi tutamayıp yüksek sesle söylendim, müşteriler bana hak verince bayagı tutuştular.
Yerinizde olsam şikayetvar a yazarım.

Ordaki görevine son verilmesi bir şikayete bakar. Ne büyük terbiyesizlik ...Siz yine sakın kalmışsınız . Çoktan saçı elimde kalmıştı

Şiddet çözüm mü? Usül var erkan var, ilgili yerlere şikayet etmek yeterli diye düşünüyorum.

Konu sahibi haklısınız. 1 liralık bir ürün bile olsa bildirmeniz doğru olmuş.

bir gazetede önüme çıktı bir kadın su alıyor kasiyer dolaptan mı aldınız diyor kadın da evet neden sordunuz diyince dolap farkı alıyoruz elektirik harcıyor diye cevap alıyor :) şikayette bulunulmuş .

+1000

asla ve asla telefonla işimi halledemediğim bir kargo firması ertesi gün geri dönen kargomu kapıma kadar getirdi

alo 174 gıda şikayet hattı var. hemen arayıp ürün ile ilgili şikayet oluşturun. anında ilgileniyorlar. ürünü toplattırmıştım bir keresinde.

bu sayede raf reyon kontrolü yapmayı gayet güzel öğrenirler....

Et şikayetini gerisinide sallama. Heryerde var bu densizlerden. Hakkını aramanın bedeli olmaz. Bi markadan bisküvi almıştım bozuk çıktı. Aradım markanın müşteri temsilciliğini bisküvi bozuk çıktı en büyük market zincirinden aldım bu arada. Amacım o seride bi sıkıntı varsa toplatırlar diye çoluk çocuk yemesin. Bana bildirdiğim için teşekkür edip 1 koli bisküvi yolladılar

Şiddet çözüm mü? Usül var erkan var, ilgili yerlere şikayet etmek yeterli diye düşünüyorum.

Konu sahibi haklısınız. 1 liralık bir ürün bile olsa bildirmeniz doğru olmuş.
Heee arkadaşım.... Yazdım diye hemen gidip saçını başını yoldum dimi ...Siz hiç kullanmıyorsunuz dimi öyle tabirler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…