- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Zabıtaya şikayet edebilirsiniz burda kullanma tarihi geçmiş ürün var diye. Ki bir çok markette bunla karşılaşmak mümkün ürünün son kullanma tarihine 1 ay kalao ürünü raftan almak zorundalar ama uyan yokMerhaba hanımlar iyi akşamlar ..
Bu aralar hazır soğan halkasına takmış durumdayım ( durumdaydım )
Dün aldığım soğan halkasını açtım tam kızartıcaktımki yemyeşil .. (Hemen son kullanma tarihine baktım) 31.07.2018 yazıyor altındada parti No:30.04.201dedim markete götürdüm bugün kapatmak üzerelerdi ..
Bayana iyi akşamlar ben bunu aldım iade etmek istiyorum bakın böyle bir sorun yaşadım dedim aldı eline önce görmüyormusun 2019 son kullanma tarihi dedi koklarmısınız lütfen dedim ıyyyy diyerek fırlattı kasaya ..
Siz bozmuşsunuz buzluk ürünü bunu dışardamı bıraktın gibi şeyler söyledi ..
Bende ben sürekli müşterinizim neden dışarda bırakıyım sizde biliyorsunuz sürekli alıyorum dedim baktı ürünü ıy diye diye poşet çıkarttıp üstüne döktü ben şaşkınlık içinde bayana bakıyorum napıyor diye ..
İade almıyorum dedi nasıl yani marketiniz koşulsuz şartsız iade alan bir market nasıl almıyorsunuz dedim mağaza sorumlusu geldi bayan resmen beni aşşalarcasına konuşuyor yaşadığımı ona anlatıyor ...
Ama resmen aşşalıyor ...
Eşimde arabada bebekle beni bekliyor ..
Bayan bana çıkışıp madem iade vericeksin bekle dedi ..
Ben çıldırdım pardon neyi beklicem verin ürünü ozaman şikayette bulunucam dedim ürünü arkaya götürdü..
Sürekli alışveriş yaptığım evime en yakın market birçok çalışanını tanıyorummm .
Bende bağırarak pardon ama zehirlenebilirdim benim 3 aylık bebeğim var ve emiyor dedim ( napalım dedi )böyle ürünle karşılaşmak istemiyorsanız dolaplarınızı düzelticeksiniz ve tarihlerine bakıcaksınız dedim önemli olan uç kuruş alıcağım para değil tetbir almanız hatanızı kabul etmeniz vs derken bir beyfendi geldi hemen kasadan para çıkartrı 9.95 suratıma atar gibi verdi ve hiç bişey yapmadan parayı aldım bayan hala söyleniyordu ben terbiyesiz diyerek çıktım eşimde neden bu kadar uğraştın direk şikayyete bulunsaydın dedi bende özür dileriz gözümüzden kaçmış diyerek ödeme yaparlar sandım dedim ..
Çünkü biliyorlar hergün muhakkak birşeyler alırım ordan ..
Sizce ne yapabilirim ..
Bide bebeği öne sürmeyin ona ne gibi zararı nolucak felan diyor emziriyorum zehirlenebilirdim bu nasıl üslup diyorum resmen karşımda dalga geçiyor şok geçirdim resmen ..
Ordaki görevine son verilmesi bir şikayete bakar. Ne büyük terbiyesizlik ...Siz yine sakın kalmışsınız . Çoktan saçı elimde kalmıştı
Merhaba hanımlar iyi akşamlar ..
Dün aldığım soğan halkasını açtım tam kızartıcaktımki yemyeşil .. (Hemen son kullanma tarihine baktım) 31.07.2018 yazıyor altındada parti No:30.04.201dedim markete götürdüm bugün kapatmak üzerelerdi ..
Bayana iyi akşamlar ben bunu aldım iade etmek istiyorum bakın böyle bir sorun yaşadım dedim aldı eline önce görmüyormusun 2019 son kullanma tarihi dedi koklarmısınız lütfen dedim ıyyyy diyerek fırlattı kasaya ..
Bende ben sürekli müşterinizim neden dışarda bırakıyım sizde biliyorsunuz sürekli alıyorum dedim baktı ürünü ıy diye diye poşet çıkarttıp üstüne döktü ben şaşkınlık içinde bayana bakıyorum napıyor diye ..
İade almıyorum dedi nasıl yani marketiniz koşulsuz şartsız iade alan bir market nasıl almıyorsunuz dedim mağaza sorumlusu geldi bayan resmen beni aşşalarcasına konuşuyor yaşadığımı ona anlatıyor ...
Ama resmen aşşalıyor ...
Ben çıldırdım pardon neyi beklicem verin ürünü ozaman şikayette bulunucam dedim ürünü arkaya götürdü..
Sürekli alışveriş yaptığım evime en yakın market birçok çalışanını tanıyorummm .
Bende bağırarak pardon ama zehirlenebilirdim benim 3 aylık bebeğim var ve emiyor dedim ( napalım dedi )böyle ürünle karşılaşmak istemiyorsanız dolaplarınızı düzelticeksiniz ve tarihlerine bakıcaksınız dedim önemli olan uç kuruş alıcağım para değil tetbir almanız hatanızı kabul etmeniz vs derken bir beyfendi geldi hemen kasadan para çıkartrı 9.95 suratıma atar gibi verdi ve hiç bişey yapmadan parayı aldım bayan hala söyleniyordu ben terbiyesiz diyerek çıktım eşimde neden bu kadar uğraştın direk şikayyete bulunsaydın dedi bende özür dileriz gözümüzden kaçmış diyerek ödeme yaparlar sandım dedim ..
Sizce ne yapabilirim ..
Bide bebeği öne sürmeyin ona ne gibi zararı nolucak felan diyor emziriyorum zehirlenebilirdim bu nasıl üslup diyorum resmen karşımda dalga geçiyor şok geçirdim resmen ..
+1000Musteri hizmetlerini arayip sikayet edin
En kisa cozum yolu da twitterdan yazmak , ben ne sorun yasarsam aninda o kuruma bir twit atiyorum , ayni gun icerisinde dönüp bilgi veriyorlar ve sorunu cozuyorlar
Tuketici mahkemesinden bile bin kat daha etkili twitter
alo 174 gıda şikayet hattı var. hemen arayıp ürün ile ilgili şikayet oluşturun. anında ilgileniyorlar. ürünü toplattırmıştım bir keresinde.Merhaba hanımlar iyi akşamlar ..
Ama resmen aşşalıyor ...
Sizce ne yapabilirim ..
Et şikayetini gerisinide sallama. Heryerde var bu densizlerden. Hakkını aramanın bedeli olmaz. Bi markadan bisküvi almıştım bozuk çıktı. Aradım markanın müşteri temsilciliğini bisküvi bozuk çıktı en büyük market zincirinden aldım bu arada. Amacım o seride bi sıkıntı varsa toplatırlar diye çoluk çocuk yemesin. Bana bildirdiğim için teşekkür edip 1 koli bisküvi yolladılarBütün sitelerine yazdım yarında şikayet hattını aeıcam şikayet hattı 8den sonra kapalıymış ama sinirim bir türlü geçmedi sanki 10 liranın peşine düşmüşüm para para diye tutturmuşumda kendi cebinden vermiş gibi davrandı bütün morelim düştü..
Heee arkadaşım.... Yazdım diye hemen gidip saçını başını yoldum dimi ...Siz hiç kullanmıyorsunuz dimi öyle tabirler ...Şiddet çözüm mü? Usül var erkan var, ilgili yerlere şikayet etmek yeterli diye düşünüyorum.
Konu sahibi haklısınız. 1 liralık bir ürün bile olsa bildirmeniz doğru olmuş.
Heee arkadaşım.... Yazdım diye hemen gidip saçını başını yoldum dimi ...Siz hiç kullanmıyorsunuz dimi öyle tabirler ...
Ben kullanıyorum ve bu da sizi hiç ilgilendirmez !Hayır, kullanmıyorum. Özellikle dikkat ediyorum.
Ben kullanıyorum ve bu da sizi hiç ilgilendirmez !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?