Merhaba hanımlar iyi akşamlar ..
Bu aralar hazır soğan halkasına takmış durumdayım ( durumdaydım )
Dün aldığım soğan halkasını açtım tam kızartıcaktımki yemyeşil .. (Hemen son kullanma tarihine baktım) 31.07.2018 yazıyor altındada parti No:30.04.201dedim markete götürdüm bugün kapatmak üzerelerdi ..
Bayana iyi akşamlar ben bunu aldım iade etmek istiyorum bakın böyle bir sorun yaşadım dedim aldı eline önce görmüyormusun 2019 son kullanma tarihi dedi koklarmısınız lütfen dedim ıyyyy diyerek fırlattı kasaya ..
Siz bozmuşsunuz buzluk ürünü bunu dışardamı bıraktın gibi şeyler söyledi ..
Bende ben sürekli müşterinizim neden dışarda bırakıyım sizde biliyorsunuz sürekli alıyorum dedim baktı ürünü ıy diye diye poşet çıkarttıp üstüne döktü ben şaşkınlık içinde bayana bakıyorum napıyor diye ..
İade almıyorum dedi nasıl yani marketiniz koşulsuz şartsız iade alan bir market nasıl almıyorsunuz dedim mağaza sorumlusu geldi bayan resmen beni aşşalarcasına konuşuyor yaşadığımı ona anlatıyor ...
Ama resmen aşşalıyor ...
Eşimde arabada bebekle beni bekliyor ..
Bayan bana çıkışıp madem iade vericeksin bekle dedi ..
Ben çıldırdım pardon neyi beklicem verin ürünü ozaman şikayette bulunucam dedim ürünü arkaya götürdü..
Sürekli alışveriş yaptığım evime en yakın market birçok çalışanını tanıyorummm .
Bende bağırarak pardon ama zehirlenebilirdim benim 3 aylık bebeğim var ve emiyor dedim ( napalım dedi )böyle ürünle karşılaşmak istemiyorsanız dolaplarınızı düzelticeksiniz ve tarihlerine bakıcaksınız dedim önemli olan uç kuruş alıcağım para değil tetbir almanız hatanızı kabul etmeniz vs derken bir beyfendi geldi hemen kasadan para çıkartrı 9.95 suratıma atar gibi verdi ve hiç bişey yapmadan parayı aldım bayan hala söyleniyordu ben terbiyesiz diyerek çıktım eşimde neden bu kadar uğraştın direk şikayyete bulunsaydın dedi bende özür dileriz gözümüzden kaçmış diyerek ödeme yaparlar sandım dedim ..
Çünkü biliyorlar hergün muhakkak birşeyler alırım ordan ..
Sizce ne yapabilirim ..
Bide bebeği öne sürmeyin ona ne gibi zararı nolucak felan diyor emziriyorum zehirlenebilirdim bu nasıl üslup diyorum resmen karşımda dalga geçiyor şok geçirdim resmen ..