• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

markette çalışan bi arkadaşım görmüş konuyu. okudukça 45 . sayfada benim fotoyu bulmuş o söyledi.
inanmayanlara da o balık avında çekilmiş diğer kamuflajlı fotoğrafları gönderebilirim...
neden böyle bir şey yapmış peki :KK57:
bu arada Allah analı babalı büyütsün evladınızı

neden böyle bir şey yapmış peki :KK57:
bu arada Allah analı babalı büyütsün evladınızı
Konu sahibinin ilk konularina baksana. Birinde yas 20 demis bir yil sonra yas oldu 24 demis. Ben de yeni farkettim. Hatta konulari ac konulara tiklayip bakmadan da goruluyo en basa yazmis yasini

Bakin iki yil gecmeden kiz 20 den 25 yasina basmis
Ben ilk konularina baktim uc tanesini silmis ustelik. Bu yasla ilgili cok celiskili seyler vardi. Ama 20 yasindayim dedigi konuyu yorumlara bakarak yasini buldum. Daha once gormustum birinde 20 birinde 25 im demisti

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-24-20-04-12-1.png
    Screenshot_2015-07-24-20-04-12-1.png
    121,1 KB · Görüntüleme: 153
  • Screenshot_2015-07-24-20-05-00-1.png
    Screenshot_2015-07-24-20-05-00-1.png
    118,5 KB · Görüntüleme: 138
Bakin iki yil gecmeden kiz 20 den 25 yasina basmis
Ben ilk konularina baktim uc tanesini silmis ustelik. Bu yasla ilgili cok celiskili seyler vardi. Ama 20 yasindayim dedigi konuyu yorumlara bakarak yasini buldum. Daha once gormustum birinde 20 birinde 25 im demisti

Acaba başlarda deşifre olmasın diye yaşını yalan mı söyledi?
Bir iki konusuna daha baktım hatta evlensek ileride sorun olur mu demiş, o market şefi ben avukat falan diye anlatmış bayağı. Yoksa konu doğru da bir iki kişi resim isteyince o da öylesine internetten bulduğu birinin resmini mi kullandı acaba. Gerçi resimdekinin yaşı, yaşadığı yer falan da konuyla tutuyor. Ay bilemedim. Peki şu profildeki resim kendisinin mi? Kabak gibi instagram hesabı ortada :)

Acaba başlarda deşifre olmasın diye yaşını yalan mı söyledi?
Bir iki konusuna daha baktım hatta evlensek ileride sorun olur mu demiş, o market şefi ben avukat falan diye anlatmış bayağı. Yoksa konu doğru da bir iki kişi resim isteyince o da öylesine internetten bulduğu birinin resmini mi kullandı acaba. Gerçi resimdekinin yaşı, yaşadığı yer falan da konuyla tutuyor. Ay bilemedim. Peki şu profildeki resim kendisinin mi? Kabak gibi instagram hesabı ortada :)
Avukatim diyip esmer bi kiz fotosu yollamisti o saydafa. Profil resmindeki kizlar tamamen baska onu da dusundum. Kizlarin ucune de baktim. O konuya cupbeli bikac foto atmisti. O kizlarla alakasi bile yok. Tahminen bu fotosunu buldugu kisiyi taniyo. Baksana adam fotografini yolladi yani asker pantolonu var altinda aynisi

1,5 senelik ne olmuş arkadaş , sonuç evlilik mi yoksa hala bakışıyorlar mı ?
Biri özet geçsin lütfen , okuyamadım 70 sayfa , konunun hala ayakta kalması ilginç geldi :KK69:

konunun sevgili sahibine:
konuda bahsi geçen ama bilgilerin yanlış verildiği kişiyim
yani hayali kahramanınız benim.doğrular ve yanlışları bildirmek isterim
DOĞRULAR:
gazinoda ikamet ediyorum
31 yaşındayım
fotograftaki kişiyim
YANLIŞLAR:
bekar değilim 1.5 yıllık evliyim yani konu açıldığında yeni evli olmuş oluyorum :)
market müdürü değilim

buraya benim fotoğrafımı koyup yanlış şeyler yazan arkadaştan isteğim konuyu bir an önce kapatması çünkü eşim bu siteyi aktif bir şekilde kullanıyor, bi kaç hafta sonra bir oğlum olacak :)

klüpteki bütün kadınlara sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim :)

Sizin fotolari nereden bulmus? Platoniginiz mi yoksa.

Ne manyaklar var yaa... Yine bir sizofren konu sahibiyle karsi karsiyayiz.

Dava acmayi dusunuyor musunuz?

Oha olaylara bak. Nasil yabanci birinin fotoğrafını kullanabilir pess????

Ya bir de 45. sayfaya baktim foto falan yok. Silinmis desem duzenlenmis mesaj yok. Hangi sayfada gormus acaba.

hım..hiç mi tanışmıyorsunuz ?
yoksa artıkın tanımamazlıktan mı geliyorsunuz?...
konu sahibiyle varmıydı bir alakanız ?

Evli adamla aşk evlilik hikayeleri mi desem hayalleri mi desem??? ... Pes doğrusu!

Kızlar cogunuz hatırlarsınız daha evlilikten döneli 1 ay oldu olmadı..

Hemen konuya giriyorum, bizim 2 bina yanımızda akyurt market var. Sahibinin oğluda benim ilkokul ve lise arkadaşım, ara ara birbirimize oturmaya gider geliriz.
Neyse, bu yandaki marketin bayan bir muduru vardı, gecen hafta aldıgım kepekli ekmekler 3 kez kuflu cıktı gidip soyledim ve biz sattıgımızda boyle degildi diyerek sacmaladı, bende sinirlendim ben eve gidince küflendirip getiriyorum zaten dedim, tartıstık en son bana bayagı sesini yukseltti, bende bunu market sahibi arkadasıma anlattım, uyarmasını istedim. Cunku en son ağzını bile bozdu bana karşı. Ertesi gün bana bu bayanın başka şubeye atandıgını soyledi, sen iyisini bilirsin dedim tesekkur ettim kapattım.

İş çıkışı markete gittim ev alışverişi için, reyonlarda dolaşırken yeni market müdürünü gördüm, 28-30 yaşlarında, uzun boylu, esmer ince yakışıklı biri, resmen aşık oldum, görünce içim titredi derler ya öyle, topuklunun uzerinde duramadım bacaklarım bile titredi, farklı bir histi gerçekten..
2-3 gündür gidip geldigimde reyonların arasından bakısıyoruz resmen komedi filmlerindeki gibi, tam gülümsicek gibi oluyor, cesaret mi edemiyor anlamadım..

Aşık olmuş olamam değil mi ? Surekli aklımda adam, birseyler unutup unutup aksamları 3 kez markete gider oldum..
Baktıgımı belli de etmek istemiyorum, napıcagımı bilemedim, ilk kez boyle birsey geliyor basıma gercekten.. Daha yeni bir iliskiden cıkıp ona karsı bile hissetmedigim seyleri hic konusmadıgım tanımadıgım birine hissetmek..

:21::KK57:

konunun sevgili sahibine:
konuda bahsi geçen ama bilgilerin yanlış verildiği kişiyim
yani hayali kahramanınız benim.doğrular ve yanlışları bildirmek isterim
DOĞRULAR:
gazinoda ikamet ediyorum
31 yaşındayım
fotograftaki kişiyim
YANLIŞLAR:
bekar değilim 1.5 yıllık evliyim yani konu açıldığında yeni evli olmuş oluyorum :)
market müdürü değilim

buraya benim fotoğrafımı koyup yanlış şeyler yazan arkadaştan isteğim konuyu bir an önce kapatması çünkü eşim bu siteyi aktif bir şekilde kullanıyor, bi kaç hafta sonra bir oğlum olacak :)

klüpteki bütün kadınlara sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim :)

E Ershd faka bastin seker

Back