Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu nasıl bir terbiyesizliktir anlam veremiyorum. haddinizi ve amacınızı fazlasıyla aşmışsınız, sizden akıl isteyen mi oldu da bu cahil cesaretini gösterip ilanıma bu şekilde bir yazı yazıyorsunuz??? siz benim evimde mi ikamet ediyorsunuz da benim ihtiyaç sahiplerine yardım yapıp yapmadığım konusunda ahkam kesebiliyorsunuz?? madem ikinci el satıyorumlara anlam veremiyorsunuz da gecenin bu saatinde ikinci el ilanlarında ne işiniz var?? lütfen dilinizin zehrini tanımadığınız insanlara akıtacak kadar alçalmayınız...Vallahi cümleye kusura bakmayın ile baslayamayacagim ..
Bu markalari alacak gücünüz varsa buradan kazanılacak paraya da ihtiyacınız yoktur ...
kaldiki bu kadar kiyafeti ihtiyaç sahiplerine yollasaniz başka bir aile sevinir yada bir kaç aile
Bu kadar resim cek ekle vs. Yorulmaya demez ben burada ikinci el satıyorumlari anlayamadım anlayamayacagim da..........
kullandık aslında ama sadece bahar aylarında giydirdiğim için hiç eskimediler, yazın sıcak olduğu için zıbınla yatırıyorumIyi geceler. Pijama takımları hiç kullanılmamış sanırım.neden kullanmadiniz acaba bedeniyle ilgili bir problem mi var?
satıldı
satıldı
satıldı
satıldı
satıldı
satıldı60) Marks&Spencer Marka 12-18 ay body, 2 adet var, tanesi 3 TL, ikisini birden almak isteyene 5 TL
Eki Görüntüle 1874226
satıldı
satıldı
satıldı
satıldı