- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadii oylama yapalım artıkın yapalımki yeni kategoriler açılsın açılsınkii yeni yeni tarifler gelsin heyecanlanalım birazz.. ÖZLEDİMM..
Bende çok tarifler öğrendim Ve oy verirken çok zorlanicamaynen canim
daha 9 gun var oylamaya :)
dogum gunumde basliyor oylama
bu kategoride cok guzel tarifler ogrendim yine
senin gul seklindeki keklerinde o muhtesem tariflerden biri
Şebeke hala yok ama emniyetin internetini kullanıyorlar canım dönüş ne zaman belli değil daha buna şükür haberini alıyorum yine.sen nasılsın canım
canimmm RABBIM yardimcilari olsun ve rahmetiyle baksin tum polislerimize.. ve askerlerimize kizceler istanbulda olsaydiniz atlar gelirdiniz bana kafa dagitirdik vallaŞebeke hala yok ama emniyetin internetini kullanıyorlar canım dönüş ne zaman belli değil daha buna şükür haberini alıyorum yine.sen nasılsın canım
Amin canım. Ziyafet olursa gelirim bu ara gözüm doymuyorcanimmm RABBIM yardimcilari olsun ve rahmetiyle baksin tum polislerimize.. ve askerlerimize kizceler istanbulda olsaydiniz atlar gelirdiniz bana kafa dagitirdik valla
Şebeke hala yok ama emniyetin internetini kullanıyorlar canım dönüş ne zaman belli değil daha buna şükür haberini alıyorum yine.sen nasılsın canım
İyi haberleri gelsin yeter Rabbim yardımcınız olsunŞebeke hala yok ama emniyetin internetini kullanıyorlar canım dönüş ne zaman belli değil daha buna şükür haberini alıyorum yine.sen nasılsın canım
Allah gözünü doyursun nevosYeni tarifler bekliyoruz
Ama 30 tarif olursa 31. tarifi ben ekleyecektim Tek derdim o Yoksa yeterAllah gözünü doyursun nevos
Vaayy sende mi katilcan nevos. Bana niye göndermedin yaptindaAma 30 tarif olursa 31. tarifi ben ekleyecektim Tek derdim o Yoksa yeter
Daha yapmadım 30. tarifi bekliyorumVaayy sende mi katilcan nevos. Bana niye göndermedin yaptinda
Çekirge sürüsü gibi çocukların yemiştir hepsini coktanDaha yapmadım 30. tarifi bekliyorum
Göndereyim datlum
Yaptığım gün tepsinin yarısı yok oluyor,bu konuda haklısınÇekirge sürüsü gibi çocukların yemiştir hepsini coktan
Nasıl biliyorum amaa ayy sağol nevosum zahmet etme diyecegimi saniyosan yaniliyosun yap yaninada sarma yap yolla temem miiiYaptığım gün tepsinin yarısı yok oluyor,bu konuda haklısın
Sana özel yaparım Onlara vermem
Tamam yollayayımNasıl biliyorum amaa ayy sağol nevosum zahmet etme diyecegimi saniyosan yaniliyosun yap yaninada sarma yap yolla temem miii
Hazir elini atmisken baklava da aç banaaTamam yollayayım
Başka ne istersinHazir elini atmisken baklava da aç banaa