- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.883
yok pampısım aksılık yok pink soyler sanaHayırdır pampişim bir aksilik mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok pampısım aksılık yok pink soyler sanaHayırdır pampişim bir aksilik mi var
Rabbim kimseyi senin eline düşürmesinAma nevoş her Hatanın bir bedeli var
Tamam pampişimyok pampısım aksılık yok pink soyler sana
AmiiiiiiiiiinRabbim kimseyi senin eline düşürmesin
Çok pintisin Oysa birde 5i 1 yerde isteyecektimBoş mezarci nevos iş basinda
Hadi hadi hep laff hep laffff paketleyip kargolasaydinn sana o kadar don aldik yine yaranamadik
Ahhh bu bennnn pintilikten ölcem halbuki ne ki yani 5i bir yerde ve 40 gr bilezikÇok pintisin Oysa birde 5i 1 yerde isteyecektim
Noluyo buradayok pampısım aksılık yok pink soyler sana
Aynen öyleAhhh bu bennnn pintilikten ölcem halbuki ne ki yani 5i bir yerde ve 40 gr bilezik
Aynen öyle
Sağol tatlım şükür iyi sayılırım da elektrik kesintisi olmasa tabi :)iyi aksamlar canim
nasilsin ?
bu ne hız kız dur bakalım belki daha tarif gelcekAyy hadii oylama yapalım artıkın yapalımki yeni kategoriler açılsın açılsınkii yeni yeni tarifler gelsin heyecanlanalım birazz.. ÖZLEDİMM..
ayy ne bilemmm ben zaten yarışmak için katılmıyorumki heyecan olsun yeni tarifler olsunn..bu ne hız kız dur bakalım belki daha tarif gelcek
baya tarif geldi bakalım kurabiyeleri gecicek mi seçim zor olcakayy ne bilemmm ben zaten yarışmak için katılmıyorumki heyecan olsun yeni tarifler olsunn..
valla az bişi kaldı kurabiyelerin sayısına ama o seçim işi cidden zor ve ilk kez oy kullanmıyabilirimm..baya tarif geldi bakalım kurabiyeleri gecicek mi seçim zor olcak
aynen baya zor olcakvalla az bişi kaldı kurabiyelerin sayısına ama o seçim işi cidden zor ve ilk kez oy kullanmıyabilirimm..
Allah yardımcınız olsun cnmGece aradı 30 saniyede olsa duydum sesini şükür bir daha ne zaman arar belli değil tabi.
Fikrine katılıyorum ve destekliyorum yakında bayram var okullar şudur budur e vallahi ne desem artıkAyy hadii oylama yapalım artıkın yapalımki yeni kategoriler açılsın açılsınkii yeni yeni tarifler gelsin heyecanlanalım birazz.. ÖZLEDİMM..
yaa konu açılır ve şöyle tarifler dökülmüyormu ay onları incelerken bile ne hoşlanıyorumm.. hadi oylama ve gelsin başka kategoriiii...Fikrine katılıyorum ve destekliyorum yakında bayram var okullar şudur budur e vallahi ne desem artık
Bencedeeyaa konu açılır ve şöyle tarifler dökülmüyormu ay onları incelerken bile ne hoşlanıyorumm.. hadi oylama ve gelsin başka kategoriiii...