- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Odun bizim kız odun-Piraye de öyle düşünüyorNapim nevoş ya, hediye bitti sürpriz bitti sene de 5 özel gün.. Çocuk olunca 2 tane daha eklenecek, piyasayı biz ayakta tutuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Odun bizim kız odun-Piraye de öyle düşünüyorNapim nevoş ya, hediye bitti sürpriz bitti sene de 5 özel gün.. Çocuk olunca 2 tane daha eklenecek, piyasayı biz ayakta tutuyoruz
Öyle yüzüme dümdük söylemeseneOdun bizim kız odun
Bilezik geliyor mu bari.Geliyorsa hiç ses çıkarma hediyeyi de alsın.Biz anlaşmıştık aslında senede 1 tane bilezik alacaktı, kutlamayacaktık ama hediye almaya devam ediyoruz
Bdv ye konu aç gelip taşlayalım seniBiz anlaşmıştık aslında senede 1 tane bilezik alacaktı, kutlamayacaktık ama hediye almaya devam ediyoruz
pinkocanın dedği gbi neler yapmıyor kiii anlatıyım azcık gülün geçenlerde akşam ben namazı kılıyım gelim dikkat et dedim eşime onun bi boşluğunu yakalamış sofradan penir tabağını almış bütün heryerine sıvamış birazda yemiş ben içeri geliyorum eşim naptın sen dedi ahaa dedim kesin bişi yaptı dedim ama böyle bişi bklemiyorum kapıyı açtım oracıkta kala kalmışımEvet başlayacak
Senin cimcime ne yapıyor
oda seni yer üsttende dişimiz geliyormuş artık hiç kurtuluş yokNeler yapmıyor ki Yerim ben onu ya
Yok gelmiyorGelse sesimi çıkarmam zaten, bi kere künye aldı ben kaybettim sonra altın yok sana dediBilezik geliyor mu bari.Geliyorsa hiç ses çıkarma hediyeyi de alsın.
Alsın alsında Nevoş bende almak zorunda kalıyorumBdv ye konu aç gelip taşlayalım seni
Hediye istemeyen bir kadın ilk defa duyuyorum Bırak alsın içinden gelmiş
Neyse anormal olan ben değilmişimOdun bizim kız odun
Daha başka şeyler söylemediğime dua et senÖyle yüzüme dümdük söylemesene
Çok tatlıydı o hali yapinkocanın dedği gbi neler yapmıyor kiii anlatıyım azcık gülün geçenlerde akşam ben namazı kılıyım gelim dikkat et dedim eşime onun bi boşluğunu yakalamış sofradan penir tabağını almış bütün heryerine sıvamış birazda yemiş ben içeri geliyorum eşim naptın sen dedi ahaa dedim kesin bişi yaptı dedim ama böyle bişi bklemiyorum kapıyı açtım oracıkta kala kalmışım
oda seni yer üsttende dişimiz geliyormuş artık hiç kurtuluş yok
Tamam tamam odun kafiydiDaha başka şeyler söylemediğime dua et sen
Yok nevoş tabiiki anormal olan pinko yıldönümü unutmak ne demek bide erkeklere odun derizNeyse anormal olan ben değilmişim
Benim yeğenim de krem kutusunu alıp heryeride bulamıştı çocukken.Yaramazın canı peynir çekti demekki.pinkocanın dedği gbi neler yapmıyor kiii anlatıyım azcık gülün geçenlerde akşam ben namazı kılıyım gelim dikkat et dedim eşime onun bi boşluğunu yakalamış sofradan penir tabağını almış bütün heryerine sıvamış birazda yemiş ben içeri geliyorum eşim naptın sen dedi ahaa dedim kesin bişi yaptı dedim ama böyle bişi bklemiyorum kapıyı açtım oracıkta kala kalmışım
pinkoyla buluştumuz gün kulaklarını çınlattım ikinidin yağmur yağdı fıtına oldu ya harbinin duası geçte olsa tuttu dedimAldim selamini canim sağol iyiyimm şükür uğraşiyorum ışte napayim
Şurda saygı çerçevesi içinde yorum yapıyoruz beni çirkinleşmek durumunda bırakmaTamam tamam odun kafiydi
Ama canım gömme beni iyice, unuttuğum evlilik değil, tanışma yıl dönümüYok nevoş tabiiki anormal olan pinko yıldönümü unutmak ne demek bide erkeklere odun deriz
Maşaallah kuzuya Annesi sen dur ,o daha sana neler neler yapacakpinkocanın dedği gbi neler yapmıyor kiii anlatıyım azcık gülün geçenlerde akşam ben namazı kılıyım gelim dikkat et dedim eşime onun bi boşluğunu yakalamış sofradan penir tabağını almış bütün heryerine sıvamış birazda yemiş ben içeri geliyorum eşim naptın sen dedi ahaa dedim kesin bişi yaptı dedim ama böyle bişi bklemiyorum kapıyı açtım oracıkta kala kalmışım
İlk defa eline koz geçmiş, kullan tabiŞurda saygı çerçevesi içinde yorum yapıyoruz beni çirkinleşmek durumunda bırakma
Sen de nasıl kadınsın böyle günler kaçırılır mıYok gelmiyorGelse sesimi çıkarmam zaten, bi kere künye aldı ben kaybettim sonra altın yok sana dedi
Alsın alsında Nevoş bende almak zorunda kalıyorum
Paramı biriktiriyorum hediyeye gidiyorSen de nasıl kadınsın böyle günler kaçırılır mı