Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman, rakip olacaksak ben bunu bir düşüneyimBen havuçlu cevizli tarçınlı kekle katılıyorum, rahat ol ! 1 ve 2 belli kim 3. olacak ona bakalım : )
Ben havuçlu cevizli tarçınlı kekle katılıyorum, rahat ol ! 1 ve 2 belli kim 3. olacak ona bakalım : )
Bizim hiç şansımız kalmayacak gibi, vaz mı geçsem katılmaktanTamam o zaman, rakip olacaksak ben bunu bir düşüneyim
İyi gelmez miEvet canım ama pek tatil yaptım sayılmaz, çoğunlukla hep evdeydim1 buçuk ayda 4günlük Yalova Esenköye kaçtım tatil için o kadar:) O bile çok iyi geldi ama
Olsun katılmak ta güzel sonuçta pilâvdan döneninBizim hiç şansımız kalmayacak gibi, vaz mı geçsem katılmaktan
Hem de nasıl Nevoşum:) En son deniz tatilim 12 yaşındaydı, yani 24 yılın üstüne tatil yapmışımİyi gelmez mi
Bu kek için rezervasyon yapalım kimse yapmasınBen havuçlu cevizli tarçınlı kekle katılıyorum, rahat ol ! 1 ve 2 belli kim 3. olacak ona bakalım : )
Bundan sonra hep yaparsınız inşaallah Biz birşey yapamıyoruzHem de nasıl Nevoşum:) En son deniz tatilim 12 yaşındaydı, yani 24 yılın üstüne tatil yapmışım
Küçük bir püf noktası naçizane 2 adet karanfi de öğütürseniz mükemmel ötesi oluyor :)Ben havuçlu cevizli tarçınlı kekle katılıyorum, rahat ol ! 1 ve 2 belli kim 3. olacak ona bakalım : )
Güzel tabi, benim önceliğim eğlenmek:) Pes etmedim madalyamı aldım sonundaOlsun katılmak ta güzel sonuçta pilâvdan dönenin
Ne mutlu ne onurluGüzel tabi, benim önceliğim eğlenmek:) Pes etmedim madalyamı aldım sonunda
İnşaAllah canım, sizde tabi O da çok güzel Nevoşum, ben çok isterdim kışın Uludağ da kayak yapmayıBundan sonra hep yaparsınız inşaallah Biz birşey yapamıyoruz
1 hafta izin var oda 100 kişiden ne zaman sıra gelirse Kışın kayak yapmaya gideriz artık
Yok canım ya nerde Okul başladı mı hiçbir yere gidemiyoruzİnşaAllah canım, sizde tabi O da çok güzel Nevoşum, ben çok isterdim kışın Uludağ da kayak yapmayı
EvetNe mutlu ne onurlu
Olsun katılmak ta güzel sonuçta pilâvdan dönenin
Sorma okul başladımı kapıdan çıkamıyorum ben de, ayda 1-2 ancakYok canım ya nerde Okul başladı mı hiçbir yere gidemiyoruz
Tabi güzeldir
Teşekkür ederim bende aranızda olmaktan çok mutluyum Nevreste "miz bir tane zaten kulağımızdan tutup getirir gelmesekte :)1ciligin disinda eglenceli olusu bagimlilik yapiyor zaten
bi de Nevreste nin tatli dili, ilgisi , enerjisi ...
ne guzel yeni arkadasliklar ediniyoruz...seni tanidigima cok memnun oldum mesela
Canımsın1ciligin disinda eglenceli olusu bagimlilik yapiyor zaten
bi de Nevreste nin tatli dili, ilgisi , enerjisi ...
ne guzel yeni arkadasliklar ediniyoruz...seni tanidigima cok memnun oldum mesela