- 12 Temmuz 2006
- 55.492
- 212.742
- 52
Hadi bakalım bekliyorummmmmMune buldummmm bulldduuummmm kesinnn o ipuclarina uyuyor yarin yapip ekliycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım bekliyorummmmmMune buldummmm bulldduuummmm kesinnn o ipuclarina uyuyor yarin yapip ekliycem
Hadi bakalım bekliyorummmmm
Cimcime sakın geç kalma Kimse kapmasınSutum yetmes yarin uyanir uyanmaz gidipp alicam yapacam
Cimcime sakın geç kalma Kimse kapmasın
Tamam canım kolay gelsinYok yok sutuk olaydi simdi yapmak daha karliydi ama napalim yarn sabahtan yaparim ins ama ikindine anca eklerim :/
Mune' nin beklediği tarifler var Yapanlara öpücük,kalp ve takipHayırdır ne hesaplar dönüyor burada
Vayy hangi tarifler acabaMune' nin beklediği tarifler var Yapanlara öpücük,kalp ve takip
Geçmişi oku ipuçları varVayy hangi tarifler acaba
Kaybettim, benim ki kremalı, şantili değilGeçmişi oku ipuçları var
Senin tarif hazır o zaman Ne zaman yapacaksınKaybettim, benim ki kremalı, şantili değil
Hazır tabi Bayılarak yediğim bir kek var onu yapıcam Nevoşum, 1-2 güne O zaman beni de sen öpersin olur muSenin tarif hazır o zaman Ne zaman yapacaksın
Hayırlısı olsun
Ellerin dert görmesin canımHazır tabi Bayılarak yediğim bir kek var onu yapıcam Nevoşum, 1-2 güne O zaman beni de sen öpersin olur mu
Sen öpücüğü yolla ben kaparım:)Ellerin dert görmesin canım
Ahhh keşke gerçekten öpebilsem Öperim tabiki
Tamam yollarımSen öpücüğü yolla ben kaparım:)
Evet canım ama pek tatil yaptım sayılmaz, çoğunlukla hep evdeydim1 buçuk ayda 4günlük Yalova Esenköye kaçtım tatil için o kadar:) O bile çok iyi geldi amaTamam yollarım
Sen tatile İstanbul'a mı gittin
Tariflere tam bakamadım ama Şahane şeyler çıkıyor kesinnnnnn
Kek'e bayılırım, seçim yapmak zor olacak ama kafamda bir tarif var, uzun zamandır o tarifi tam bulamadım, nette var ama benim istediğim gibi olana denk gelemedim, o tarif buraya konsun, ekleyeni öpeceğim
Tariflere tam bakamadım ama Şahane şeyler çıkıyor kesinnnnnn
Kek'e bayılırım, seçim yapmak zor olacak ama kafamda bir tarif var, uzun zamandır o tarifi tam bulamadım, nette var ama benim istediğim gibi olana denk gelemedim, o tarif buraya konsun, ekleyeni öpeceğim
Mune sen ki kek canavarısın neden katılmıyorsun ?