- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Naptın kuzu ya, ben de o potansiyel yok, 1 taneyi yapayım daİnşaAllah, 2 erkek 2 kız mis gibi:) Ben de 2 taneyle kalırım diyordum 3.yü bile istemem derken 4. geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın kuzu ya, ben de o potansiyel yok, 1 taneyi yapayım daİnşaAllah, 2 erkek 2 kız mis gibi:) Ben de 2 taneyle kalırım diyordum 3.yü bile istemem derken 4. geldi
Nevoşum sen yaz kış arı gibisin MaşaAllah:)Benim kızlar haftada 3 gün kursa gidecekler,bende getir götür yine koşturacağïm
Sağol canım
Rica ederim canım, gerçekten takdir edilesi bir mesleğiniz varİşte bu cümle yeter de artar teşekkür ederim
Her kadında vardır o potansiyel Bak tatlım ben bu cılızlıkla 4 tane doğurdumNaptın kuzu ya, ben de o potansiyel yok, 1 taneyi yapayım da
İşiniz zorYok Nevreste"m eğiticiyim öğrenci olsam keşkee nerde :)
Sağol canım ne yapalım mecburenNevoşum sen yaz kış arı gibisin MaşaAllah:)
Rica ederim canım, gerçekten takdir edilesi bir mesleğiniz var
Maşallah Sana, bende doğurup hemen kilo verip kendime gelsem bende yaparımHer kadında vardır o potansiyel Bak tatlım ben bu cılızlıkla 4 doğurdum
Sabır gerektiren bir meslek şöyleki ; ben öğretmenim demiyorum kendime onların arkadaşı , ablası hatta onların değimi ile mebekleriyim :)Rica ederim canım, gerçekten takdir edilesi bir mesleğiniz var
Masaallah sanaHer kadında vardır o potansiyel Bak tatlım ben bu cılızlıkla 4 tane doğurdum
Zor evet doğrusu bu ama empati ile aşıyor insan gerçekten...İşiniz zor
Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versin canım benimSağol canım ne yapalım mecburen
Sağol bitanem aminAllah kolaylık versin canım benim
Sevgiyle yapılınca herşey kolay oluyorZor evet doğrusu bu ama empati ile aşıyor insan gerçekten...
KesinlikleSevgiyle yapılınca herşey kolay oluyor
Bak şimdi doğuruyorsun sonra 1-2 yaşına kadar emzirebildiğin kadar emziriyorsun bir bakmışsın dal gibi olmuşsunŞaka değil ha gerçekten emzirmek çok fazla kalori yaktırıyor:) Dışım göstermesede içim pörsüdü PinkomMaşallah Sana, bende doğurup hemen kilo verip kendime gelsem bende yaparım
Kim der sana anne diye
Ne tatlısın sen, Rabbim herşeyi gönlüne göre versinSabır gerektiren bir meslek şöyleki ; ben öğretmenim demiyorum kendime onların arkadaşı , ablası hatta onların değimi ile mebekleriyim :)
Göülden severek yapıyorum ve mutluyum inanın
Sağol canım hepimize inşaallahAllah kolaylık versin canım benim
Amin canım benim cümlemizinde gönlüne göre versin RabbimizNe tatlısın sen, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin
4.ye ne dersin NevoşMasaallah sana
Ben 3te kaldım ötesini düşünemiyorum
Vuslat'cım bu herkes için geçerli değilBak şimdi doğuruyorsun sonra 1-2 yaşına kadar emzirebildiğin kadar emziriyorsun bir bakmışsın dal gibi olmuşsunŞaka değil ha gerçekten emzirmek çok fazla kalori yaktırıyor:) Dışım göstermesede içim pörsüdü Pinkom
Ne tatlısın sen, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin
Ama sen normal doğum yaptın demi ondan hemencik verdin.Bak şimdi doğuruyorsun sonra 1-2 yaşına kadar emzirebildiğin kadar emziriyorsun bir bakmışsın dal gibi olmuşsunŞaka değil ha gerçekten emzirmek çok fazla kalori yaktırıyor:) Dışım göstermesede içim pörsüdü Pinkom
Ne tatlısın sen, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin
Rabbim olmayan herkese nasip etsin canım ben büyük konuşmayayım hiç istemiyorum4.ye ne dersin Nevoş