Bu ipuclarıyla kesin buluruzHadi bakalım, 2 ayrı tarif, ikisi de birbirinden çok farklı lezzet ve görüntüde Kekler.
Ikisi de ayrı renklerdeeee, biri krema, krem şanti kaldırır türdeeennnnn başka ipucu yookkk
Hadi hanımlar kek yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ipuclarıyla kesin buluruzHadi bakalım, 2 ayrı tarif, ikisi de birbirinden çok farklı lezzet ve görüntüde Kekler.
Ikisi de ayrı renklerdeeee, biri krema, krem şanti kaldırır türdeeennnnn başka ipucu yookkk
Aşk olsun pink'im senin tarifin güzel, tüm tarifler güzel ama 2 tarif unutulmuuşşşş, gözden kaçmış, belki de akla gelmediiiAma benim tarifim de güzel, hem farklı da
Daha ne yapayım mune abla beğenmen için, tavuğun içinde mi pişireyim
Ben araştırmaya başlayayım, katılmak isteyen arkadaşlara tüyo veririmAşk olsun pink'im senin tarifin güzel, tüm tarifler güzel ama 2 tarif unutulmuuşşşş, gözden kaçmış, belki de akla gelmediii
Ablam daha yeni başladık sayılır tarifler gelmeye devam ediyorAşk olsun pink'im senin tarifin güzel, tüm tarifler güzel ama 2 tarif unutulmuuşşşş, gözden kaçmış, belki de akla gelmediii
Acele etmezsen o tarifide yapan olurya ben dedim dedim size bakınız muhallebili bardak kek tarifi gelmiş bende onu yapayım demiştim yineayy benim tarifler uçuyor ya napayım evde yumurtada kalmamış zaten dün son yumurtalarımı harcamışım gece yapamayacağım yarına aklımdaki diğer tarifte uçarsa artık daha da katılmam ama
olsun napayım artık kaderime razı gelirim bir sonraki katagoriye derim artıkAcele etmezsen o tarifide yapan olur
Sen bilirsin canımolsun napayım artık kaderime razı gelirim bir sonraki katagoriye derim artık
Aaa yapılmış mı o kek? Bende tam şuan onunla uğraşıyordum :)))ya ben dedim dedim size bakınız muhallebili bardak kek tarifi gelmiş bende onu yapayım demiştim yineayy benim tarifler uçuyor ya napayım evde yumurtada kalmamış zaten dün son yumurtalarımı harcamışım gece yapamayacağım yarına aklımdaki diğer tarifte uçarsa artık daha da katılmam ama
sen hangisini yapıyorsun ama tencerede kaynatılan bardak kek mi o değil yapılan onu yapıyorsan devam edebilirsin bu fırında yapılan karton bardaklarla olan kekAaa yapılmış mı o kek? Bende tam şuan onunla uğraşıyordum :)))
Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.İlk üçe giren yarışmacılara pro kart hediye edilecektir.
benim aklımda bir kek var bunları çağrıştıran ama o mu bilmiyorum söylemem belki onu yaparım biri bulmazsaBu ipuclarıyla kesin buluruz
Hadi hanımlar kek yapmaya
Fırında olanını yapıyordum :) neyse artık afiyetle yeriz...sen hangisini yapıyorsun ama tencerede kaynatılan bardak kek mi o değil yapılan onu yapıyorsan devam edebilirsin bu fırında yapılan karton bardaklarla olan kek
Yok canım değilgecen yarismada sanki herkez pro oldu demi , nevom bu yarismada oyle dgl snirsam
Bulursan öpücüğü kaparsınbenim aklımda bir kek var bunları çağrıştıran ama o mu bilmiyorum söylemem belki onu yaparım biri bulmazsa
TamamYok canım değil
o zaman bendensin hoşgeldin son anda kaçıranlar ailesine bende yaptım baktım konu açılmış afiyetle yedim ne yapalım kısmet değilmişFırında olanını yapıyordum :) neyse artık afiyetle yeriz...
Katılan herkese başarılar dilerim
Sağlık olsun canım :) bir daha ki sefere inşallah... En azından yemek için bir bahanem var :)))o zaman bendensin hoşgeldin son anda kaçıranlar ailesine bende yaptım baktım konu açılmış afiyetle yedim ne yapalım kısmet değilmiş
Aklınızdaki tarifi çaktırmayın, belki benim aradığım 2 tariften biri sizinkidirbenim aklımda bir kek var bunları çağrıştıran ama o mu bilmiyorum söylemem belki onu yaparım biri bulmazsa