- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Benimkiler öğlenci olacaklar Ama ufaklık anaokuluna gidecek onunla uğraşırızSorma okul başladımı kapıdan çıkamıyorum ben de, ayda 1-2 ancak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler öğlenci olacaklar Ama ufaklık anaokuluna gidecek onunla uğraşırızSorma okul başladımı kapıdan çıkamıyorum ben de, ayda 1-2 ancak
Teşekkür ederim canım Umarım hep buralarda olursunuz Katılmanız şart değilTeşekkür ederim bende aranızda olmaktan çok mutluyum Nevreste "miz bir tane zaten kulağımızdan tutup getirir gelmesekte :)
İnşallahCanımsın
Tabi burda ne güzel arkadaşlıklar kuruyoruz..
Geçen yıl enlerde ''En iyi buluşma grubu ''seçilmişti. Bu yıl yine seçilir umarım
Yakında okullar açılacak biraz geri kalabilirim sizlerden ama kopmam tatlım evet burada her şey hem şahane hem birtaneTeşekkür ederim canım Umarım hep buralarda olursunuz Katılmanız şart değil
Yemek bahane sohbet şahane
Bizimkilerin saatleri karışık, biri geliyor biri gidiyor Başlıyor mu bu sene, ne güzel:)Benimkiler öğlenci olacaklar Ama ufaklık anaokuluna gidecek onunla uğraşırız
Okullar açılınca yoğun tempo başlıyor:)Yakında okullar açılacak biraz geri kalabilirim sizlerden ama kopmam tatlım evet burada her şey hem şahane hem birtane
Ben eğitimciyim canım gerçi yarı zamanlıyım ama yinede tepetaklak oluyor işler :)Okullar açılınca yoğun tempo başlıyor:)
Benim henüz öyle dertlerim yok, tek taktığım bu gün ne pişirsemOkullar açılınca yoğun tempo başlıyor:)
Sizin işinizde zor, kaçıncı sınıflara gidiyorsun canım:)Ben eğitimciyim canım gerçi yarı zamanlıyım ama yinede tepetaklak oluyor işler :)
Özel çocuklarla çalışıyorum rehabilite ve özel eğitim sınıfların hepsi yani :)Sizin işinizde zor, kaçıncı sınıflara gidiyorsun canım:)
Pinkom Merak etme yakında sen de bizim kervana katılırsınBenim henü öyle dertlerim yok, tek taktığım bu gün ne pişirsem
VuslatımPinkom Merak etme yakında sen de bizim kervana katılırsın
Öğretmen misin,öğrenci miYakında okullar açılacak biraz geri kalabilirim sizlerden ama kopmam tatlım evet burada her şey hem şahane hem birtane
Ne güzel:) Sizin bölüm eğitimcilerine ayrı bir sempatim var benimÖzel çocuklarla çalışıyorum rehabilite ve özel eğitim sınıfların hepsi yani :)
Benim kızlar haftada 3 gün kursa gidecekler,bende getir götür yine koşturacağïmBizimkilerin saatleri karışık, biri geliyor biri gidiyor Başlıyor mu bu sene, ne güzel:)
Yok Nevreste"m eğiticiyim öğrenci olsam keşkee nerde :)Öğretmen misin,öğrenci mi
Herkes şahane
İşte bu cümle yeter de artar teşekkür ederimNe güzel:) Sizin bölüm eğitimcilerine ayrı bir sempatim var benim
İnşaAllah, 2 erkek 2 kız mis gibi:) Ben de 2 taneyle kalırım diyordum 3.yü bile istemem derken 4. geldiVuslatım
Nasip bakalım katılacak mıyım
Evet daha vaktimiz var :)Halen devam edıomu yarısma