- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
nuryolu nun eli biraz ağırda ondan çok bekledik42 dakika oldu daha gelmedi nevrestee.. bırak şu camları da nerde kaldı bu tarif .. az sonra mesaim biticek ayoll..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nuryolu nun eli biraz ağırda ondan çok bekledik42 dakika oldu daha gelmedi nevrestee.. bırak şu camları da nerde kaldı bu tarif .. az sonra mesaim biticek ayoll..
Suyla Elektriğin kesintisi hayatı felç ediyorkızz sularım kesik, bulaşıklar dağ gibi oldu, çıkamadım bi türlü, benim kediciklerde çikolatanın kokusunu alıp çevreleyine ancak gelebildimmm
diyosunn dedinn bileee...
Beni foruma gelme mi bekliyormuş42 dakika oldu daha gelmedi nevrestee.. bırak şu camları da nerde kaldı bu tarif .. az sonra mesaim biticek ayoll..
Anammm Vuslatım gelmiş, papatyaya ne oldu?Uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar, herkes iyidir umarım:)
Geldim Pinkim:) Papatyaya ısınmadım bir türlü:)) Hoşbuldum tatlım:) Smileyleri ypamıyorum unutmuşumAnammm Vuslatım gelmiş, papatyaya ne oldu?
Hoş geldin
Gördümmm görmez olaydımmBeni foruma gelme mi bekliyormuş
Ben geldim eklendi ve beraberinde bir tarif daha
kuzumm hoşgeldinnn.. neralerdesin neler yapıyorsunn.. elin boşmu geldin hani bize kekk..Geldim Pinkim:) Papatyaya ısınmadım bir türlü:)) Hoşbuldum tatlım:) Smileyleri ypamıyorum unutmuşum
hoş geldin ve adın hep vuslat kalsınn..Uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar, herkes iyidir umarım:)
Boşver daha iyi olmuş, biz böyle alışmıştık sanaGeldim Pinkim:) Papatyaya ısınmadım bir türlü:)) Hoşbuldum tatlım:) Smileyleri ypamıyorum unutmuşum
kuzumm hoşgeldinnn.. neralerdesin neler yapıyorsunn.. elin boşmu geldin hani bize kekk..
Hoşbuldum canım Şöyle bir göz attım da benim yapabileceğim bir şey yok, tarifler süper Vuslat a alışmışım paptya yapancı geldi:)hoş geldin ve adın hep vuslat kalsınn..
Buyrun benim
Ne yapıyorsun canımBuyrun benim
Değil mi Telefonda çıkmıyordu önceden şimdi gördüm:) Ama ezberleyince daha rahat oluyor:)Boşver daha iyi olmuş, biz böyle alışmıştık sana
Bayağı uzun verdin unutman normal :)) Ezberlersin yine
Ben hiçbirinin kodunu bilmiyorum, hazırcıyımDeğil mi Telefonda çıkmıyordu önceden şimdi gördüm:) Ama ezberleyince daha rahat oluyor:)
Iyiyim canım,keklere bakıp bakıp can cekişiyorum Sen nasılsınNe yapıyorsun canım