- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
Aa olurmu gordum ben senı moda daYok yahu ne genceciği,yaşlı başlı kaynana desek buna
Aklımda aslında ama çok yorgunluk var hala üzerimde,fırsat bulursam bakarım artık

Beklerız bu sefer hem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa olurmu gordum ben senı moda daYok yahu ne genceciği,yaşlı başlı kaynana desek buna
Aklımda aslında ama çok yorgunluk var hala üzerimde,fırsat bulursam bakarım artık
delilerrr mutfağı seven herkesler marifetli bu kk daagordum ama gormemezlikten geliyom
kizzz senin maharetlerin yaninda Sefligimizin lafi mi olurrr... Hakiki tosun pasa sensin D
Olmaz dımı
Tamam kırmayalım nevosu
Sıze gerek yok artık dıyene kadar katılalım![]()
Neden cnm senın guzel tarıfınıde gormek ısterdıkSelam arkadaşlar,
Bu kategori çok çetin geçecek belliHepsi mi çok şık olur sunumların yahu.
Benim gözüm korktu vallahi bakınca ilk defaKatılmayacağım bu kez
![]()
eğlenmekk şahaneee katıl, katıl katıl..Selam arkadaşlar,
Bu kategori çok çetin geçecek belliHepsi mi çok şık olur sunumların yahu.
Benim gözüm korktu vallahi bakınca ilk defaKatılmayacağım bu kez
![]()
Tamam calısırımama gozunu seveyim sunumlarini daha siradan yap![]()
Çok sıradan kalacak canım,baska tarifte yapmak istemiyorum. Bakalim yaparsam eklerim yinedeNeden cnm senın guzel tarıfınıde gormek ısterdık![]()
Tabi yap süslü süslü kekleri sonra katil deeğlenmekk şahaneee katıl, katıl katıl..
yok be hayatım daha o kadar güzel tarifler varki ve eminimm neler çıkar sendenn..Çok sıradan kalacak canım,baska tarifte yapmak istemiyorum. Bakalim yaparsam eklerim yinede
Tabi yap süslü süslü kekleri sonra katil de![]()
onu bende okudumm gelsin valla ohh ne güzel olacak buralar şenlenicekk.. ee ne zaman yükleyecekmişş.. bir muziplik seziyorum ama dur bakalımm.. ya harbiden ,, yada @cimcimedendunpinkstrap tan aldigim bi habere gore acayip bi yarismaci katilacakmis... cok cetin cevizmis. hatta belki 10 katli kek bile yapabilirmis
kek universitesi mi ne bitirmis, dedikoduyu sevmemben oyle duydum
![]()
HanimKelesimiGetir sen bu hatunun kekini görmedinmi.@Be_Ni_1012 ben bir kere gördüm yapmış ve kayın validesine gitmişti burayda atmıştı resmini sen bakma öyle dediğine ne hamarattır ooo...inşallah 50 lere merdiven dayadığımda onun gibi çıtır olurum..
dunpinkstrap tan aldigim bi habere gore acayip bi yarismaci katilacakmis... cok cetin cevizmis. hatta belki 10 katli kek bile yapabilirmis
kek universitesi mi ne bitirmis, dedikoduyu sevmemben oyle duydum
![]()
normal kek öyleyse gerisini siz düşünün kızlarr...Yailandım artık bee,hç belli olmaz her an atak yapıp gelebilirim
Normal kekti oda yaptığım yani,ne çıtırı ayol dökülüyorum artık
Vayyy kimmiş bu merak etim şimdi![]()
normal kek öyleyse gerisini siz düşünün kızlarr...![]()
Yaşlandım artık bee,hç belli olmaz her an atak yapıp gelebilirim
Normal kekti oda yaptığım yani,ne çıtırı ayol dökülüyorum artık
Vayyy kimmiş bu merak etim şimdi![]()