- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hatırlayamadım emınım super olmustur hadı gostersın bızeHanimKelesimiGetir sen bu hatunun kekini görmedinmi.@Be_Ni_1012 ben bir kere gördüm yapmış ve kayın validesine gitmişti burayda atmıştı resmini sen bakma öyle dediğine ne hamarattır ooo...inşallah 50 lere merdiven dayadığımda onun gibi çıtır olurum..
Evet HanimKelesimiGetir bak ben de katıldım uzun aradan sonra.Sen de aramızda ol rekor kıralım.Kızın nişanlanmış.Tebrik ederim abla.Allah tamamına erdirsin.
ne yaptim neettim soylemediler :/
boyu 2 metre elleri de koskocamanmis, kekler onu gorunce puf noktarini soyler, yumurtalar bayatsa intihar eder kendini kullandirtmazmis
bende merak icindeyim
Evet HanimKelesimiGetir bak ben de katıldım uzun aradan sonra.Sen de aramızda ol rekor kıralım.Kızın nişanlanmış.Tebrik ederim abla.Allah tamamına erdirsin.
Hayırlısı olsun abla.Çok tşkler adracım sonunda nişanı yaptık işte..
Düşünüyorum da tarif bulmam lazım,conconlu bişiler olsun demi yani
Hayırlısı olsun abla.
Tabiki conconlu birşeyler olsun.Senin neyin eksik dimi.
Kulaktan kulağa oynasak kelimeyi bozan sen olurmuşsundun pinkstrap tan aldigim bi habere gore acayip bi yarismaci katilacakmis... cok cetin cevizmis. hatta belki 10 katli kek bile yapabilirmis
kek universitesi mi ne bitirmis, dedikoduyu sevmem ben oyle duydum
yok yok canım acayip madalyon çekiyor olsa da profilime koysam yorulmam canım kaç dakikamı alacak sanki bence sen uğraşıp yorma kendinihamilemisinnn ...Allah saglikla kucaklayabilmeni nasip etsin ins
kiz sen madalyon asermiyorsundur,kekleri aseriyorsundur bence
hamile.halinle napcan yarismayi .bosver.yorma kendini
benim aklimda bi tarif var ama nasil bisey olacak hic bilmiyorum. guzel olursa katilicm olmazsa katilmiycam
Kulaktan kulağa oynasak kelimeyi bozan sen olurmuşsun
Allahtan dedikoduyu sevmiyorsun
Gördüm gördüm sevmediğiniyo hic sevmem dedikoduyu
yok yok canım acayip madalyon çekiyor olsa da profilime koysam yorulmam canım kaç dakikamı alacak sanki bence sen uğraşıp yorma kendini
ben geçen bir tarif yaptım resim de çektim ama asıl önemli olan kısmın resmini çekmeyi unutmuşum kaldı öyleoyle mi diyon
e tamm o zaman. beraber katilalim da nevos un gonlu kalmasin cok israr ediyir cunku
Gördüm gördüm sevmediğini
ben geçen bir tarif yaptım resim de çektim ama asıl önemli olan kısmın resmini çekmeyi unutmuşum kaldı öyle
Vay.. Kulağıma söyle bakayım neymişgordun dimi anlatmama gerek yok zaten
kekim firinda ,aksan ustu geliyom
cuma akşam ya da cumartesi yaparım artık canım ama bağımlılık yaptı sade üzümlü kek bile olsa yapıp katılacağımhadi ya
tekrar yapsan
Bombayı attım kaçıyorum haBir tarif daha geliyor
Ben gidip, camları silmeye devam edeyim
42 dakika oldu daha gelmedi nevrestee.. bırak şu camları da nerde kaldı bu tarif .. az sonra mesaim biticek ayoll..Bir tarif daha geliyor
Ben gidip, camları silmeye devam edeyim